Karmeimmat halloween-herkut

Lähestyvä Halloween tuo kielelle muun muassa kurpitsan, pähkinän, omenan ja kanelin maut - hirvittävällä tavalla.

Kuva: tataks / Fotolia

Halloween-sesongin klassisin juomaherkku on Starbucksin lanseeraama Pumpkin Spice Latte. Mutta koska halloweenina kuuluu säikäytellä, pelotella ja kirkua kauhusta, täytyy herkkujenkin olla astetta karneampia. Vai mitä sanot esimerkiksi näistä hirveistä halloweenherkuista:

Katkotut sormi(keksit)

Pitkulaiset keksit saa helposti punaisen hillon ja mantelikynsien avulla näyttämään katkotuilta, verisiltä sormilta. Jos haluat hifistellä, värjää taikina vihreäksi. Silloin sormet käyvät zombin tai noidan ruumiinosista. 

 

Kummitusmarengit

Marenkikeot näyttävät pikkuruisilta kummituksilta jo valmiiksi, joten tämä herkku on no-brainer. Ainoa ongelma on se, että aaveet ovat niin suloisia, ettei niitä tahdo viitsiä syödä.

 

Aivokakku

Halloween on elävien kuolleiden juhla, ja mitä elävät kuolleet syövät? No aivoja tietysti. Syömistä helpottaa, kun aivot muodostuvat herkullisesta red velvet -kakusta, kuorrutteesta ja vadelmahillosta. 

 

Silmämunat

Veriset silmämunakarkit rakentuvat punaisesta hyytelöstä, valkosuklaasta ja koristeista. Joka kerta, kun tällaisesta haukkaa, jonkun täytyy huutaa: "Verisilmä purskahtaa!"

 

Paholaisen hampaat

Tässä on herkku, joka sopii lahjattomammallekin jauhopeukalolle: ei tarvitse leipoa mitään, leikellä vain omenoita. Muista muotoilla mantelihampaat teräviksi, sillä muuten herkut saattavat vaikuttaa paholaisen hampaiden sijaan mummin tekareilta. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi