Kaverukset kävelevät lumenpyryssä Kanadasta Meksikoon

Komeiden maisemien rikastuttama Pacific Crest Trail on yli 4000 kilometriä pitkä.

Kuva: Shawn Forry / Facebook

Jos haluat käydä läpi todellisen extremereissun, voit tehdä saman, minkä kaksi urheata seikkailijaa Amerikassa. Heidän uskomaton tehtävänsä on kävellä Kanadasta Meksikoon lumessa. Ilmeisesti matkan taittaminen jalkaisin ei ole itsessään tarpeeksi haastavaa, sillä ruuvia väännettiin tiukemmalle tekemällä reissu talviaikaan.

Kaverukset Shawn “Pepper” Forry ja Justin “Trauma” Lichter lähtivät matkaan jo lokakuussa ja ovat jo ohittaneet Lake Tahoen pohjoisessa Kaliforniassa. Pacific Crest Trailiksi kutsuttu reitti on ollut rankka ja jo tähänastiset saavutukset ovat yllättäneet paitsi matkaa seuranneet, mutta myös matkalaiset itsensä.

Kuva: Justin Lichter / Facebook

Kuva: Shawn Forry / Facebook

“Pelkästään se fakta, että olemme edelleen matkalla, on yllätys! Annoin vitsillä meille reissun alussa 17 prosentin mahdollisuuden onnistua… Kun yrittää jotakin ensimmäistä kertaa, se vaatii paljon joustavuutta, luovaa ongelmanratkaisua ja päättäväisyyttä ja jääräpäisyyttäkin”, Forry kertoo VisualNewsille. Kaverusten jalat ovat olleet rakoilla ja pientä remppaa on löytynyt ympäri kroppaa, mutta suurempia ongelmia ei toistaiseksi ole ollut. Molemmat sankarit päivittävät reissun etenemistä omissa blogeissaan.

Pacific Crest Trail on kaikessa komeudessaan yli 4000 kilometriä pitkä reitti, jonka eri osat ovat vaeltajien kovassa suosiossa. Pohjoisessa se lähtee Kanadan British Columbiasta ja jatkuu etelässä aina USA:n ja Meksikon rajalle.

Kuva: Justin Lichter / Facebook

Kuva: Justin Lichter / Facebook

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi