Kuninkuusluokan perseilyä

Suomea pidetään F1-maana, vaikkei niitä ulvovia peltipaskoja ikinä tulla meillä näkemään.

Lisäksi kirjoittajia vituttaa NHL-pelien pelaaminen Suomessa (koskee versioita 1993-2093).
Lisäksi kirjoittajia vituttaa NHL-pelien pelaaminen Suomessa (koskee versioita 1993-2093).

Suomea pidetään F1-maana, vaikkei niitä ulvovia peltipaskoja ikinä tulla meillä näkemään. Muun muassa tästä – sinänsä myönteisestä – epäkohdasta raportoidaksemme seurasimme formuloita aktiivisesti aina vuoteen 2001 asti. Sen jälkeen laji tuskin on muuttunut mihinkään, mutta jos jotakin on tapahtunut, niin se on takuulla ollut huononnus. Pahoittelumme, mikäli seuraavat arviomme ovat tästä syystä turhan myönteisiä.

Tekopyhät motiivit

Lajin virallinen tavoite on ajaa mahdollisimman lujaa, vaikkei ketään oikeasti kiinnosta, kulkevatko ne romut yli vai alle kolmea sataa. Sen vauhdin pysähtyminen betoniseinään sen sijaan kiinnostaa, ainakin meitä.

Ympäri maailmaa sijaitsevat radat

Eikö nyt riittäisi, että niitä asfalttipaskoja olisi pari-kolme vaikkapa Saharassa sen sijaan, että jokaisella paskapitäjällä on omat kisansa? Ei tarvitsisi roudailla niitä romuja pitkin mantereita.

Se vitun Ecclestone

Hanu on ollut hanoissa vähintään 100 vuotta, ja edelleen päättää joka helvetin nippelistä. Painu jarru vittuun sieltä korisemasta!

Schumacherin paluu

Näköjään hienoimmankin uran voi pilata niin, ettei tajua lopettaa sitä. Eikö pappa mene jakeluun, että siellä on kisat menossa? Sama koskee myös sua, Kimi!!!

Päin vittua suunnitellut radat

"Tällä radalla ohitus on äärimmäisen vaikeaa." Hetkinen. Teitte sitten radan, joka tuplavarmistaa touhun tylsyyden? Duunatkaa nyt jumalauta ripulirinkulanne niin, että niillä pystyy ajamaan kilpaa!

Suomalaiset kuskit

Ja se vitun Rosebergin mulkku on sitten saksalainen! Ja c:stä sen nimessä pitäis paukuttaa turpaan koko sen sukua vähintään viidenteen polveen. Keke, susta aloitetaan!

Vuosittain muuttuvat säännöt

Kävikö urpot mielessä, että jos homma on lähtökohtaisesti aivan vitun tylsää ympyränajoa, niin ei se siitä mihinkään muutu sillä, että renkaat ovat kaksi senttiä kapeammat.

Väittelyt siitä, onko kyseessä urheilulaji

"On se, koska siinä on niska tosi kovalla koetuksella mutkissa!" Samalla logiikalla ojan kaivaminen lusikalla on raskasta, koska siinä joutuu kaivamaan ojaa lusikalla.

Kovalainen

Vaikka kisaan osallistuu 10 kuskia, niin tää sankari tappelee sijasta 19. Ja silti saa toosaa noin 90 kertaa enemmän kuin vitutuskirjailijat.

1 kommentti

Tarkkuutta

1.8.2012 12:39

Formula autoja on kylläkin nähty Suomen maaperällä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi