Kuuma lista

Mistä kaupunki puhuu?

 1. Listeria
  Nyt myös puolen kilon paketeissa!
 2. Lennonjohtajien lakko
  Herra presidentti ja Herra arkkipiispa. Jorma Ollilan saatua optiomiljoonansa olitte huolissanne yhteiskuntaan leviävästä ahneudesta. Eikö lennonjohtajia vielä ole kivitetty tarpeeksi vai miksi valveutunut korkeutenne ei nyt ole huolissaan yhteiskuntaan leviävästä ahneudesta?
 3. Kolmoissurma
  TV:n katselu työajalla johdatti poliisit surmaajan jäljille.
 4. Jimi Tenor
  Suomalaiset iltapäivälehdet kertovat, että "Jimi on valloittanut Iso-Britannian", mutta britit eivät vielä tiedä asiasta mitään.
 5. Mika Salo ja formulabisnes
  Jos F1 on niin suurta ja hyvää bisnestä, niin miksi sen arvon ovat oivaltaneet vain tupakkatehtaat ja diktatuurimaiden prinssit?
 6. Vaalikirjat
  Onko joku kuullut joskus jostakin, joka olisi lukenut jonkun vaalikirjan?
 7. Piia Koriseva
  "Pelkään kuolemaa", Piia Koriseva IS 27.2. Meikki: Helena Rubinstein, meikkivoide: Translucense 02 natural, irtopuuteri: Softwear with softex translucent, ripsiväri: Wolumatic Mascara 01, huulet: Night carmine 237.
 8. Viides ydinvoimala
  Viides ydinvoimala odottaa eduskunnan päätöstä, kun kesken ovat Ulf Sundqvistin kohtalon käsittely, työreformin sisällön arvuuttelu, Soneran osakkeen hinnan pohdiskelu ja savuttomien ravintolatilojen päättäminen.
 9. Samuli Edelmann
  Tampereen Työväen Teatterin johtaja antoi Samulille kenkää luettuaan Alibista Samulia koskevista huume- ja huorahuhuista. Jos sama mies vastaisi kirjastolaitoksesta, luettaisiin Millerin ja Mellerin sijasta Alibia ja Seiskaa.
 10. Viinatamponit
  Tästä kouvolalaisesta kaupunkilegendasta puuttuu enää kuusankoskelainen rattijuoppo, joka väittää tulleensa humalaan oltuaan ainoastaan sukupuoliyhteydessä kolme tuntia Corollan takapenkillä viinatamponia käyttäneen serkkutytön kanssa.

Kommentoi juttua