Kuuma lista

Mistä kaupunki puhuu?

Jasmin.
Jasmin.
 1. Jasmin metsään
  Jasmin päätti ajaa etuajassa sinne, minne hänen uransa ja elämänsä olivat muutenkin menossa.
 2. Israel vs. Libanon
  Aikoinaan Jeesus muutti veden viiniksi. Mitäs tuosta, Israel osaa muuttaa kaiken vereksi.
 3. Lokkien tappaminen
  Parempi olisi vangita lokit suureen häkkiin, jonka jälkeen ihmiset voisivat kostaa ja paskoa lintujen päälle.
 4. Retroseksuaalit
  Metroseksuaalien jälkeen muotiin tulivat retroseksuaalit. Ehkä jo seuraavaksi on heteroseksuaalien vuoro.
 5. Nikotiinituotteet
  Tutkimuksen mukaan nikotiinituotteista vain tupakka toimii odotetusti.
 6. Kongon vaalit
  Kongon ensimmäiset demokraattiset vaalit sujuivat kohtalaisen hyvin. Kongo on jo luvannut auttaa Yhdysvaltoja, jos sielläkin joskus vaalien voittaja tulee olemaan se, joka saa eniten ääniä.
 7. Loton jättipotti
  Neljän miljoonaa euron voittaja ei ollut Fortumin johtajia. Heidänhän ei pidä täyttää edes kuponkia saadakseen vastaavan summan.
 8. Bensan hinta
  Ajatelkaa positiivisesti. Kesäauton arvo tuplaantuu tankkauksella.
 9. Muuttotuki
  Muuttotuen arvellaan tyhjentävän Suomen syrjäkylät ja maaseudun. Asiantuntijoiden mukaan on kuitenkin mahdollista, että tuesta on jotain haittaakin.
 10. Jenni ja Kimi
  Jo kaksi vuotta naimisissa. Ja Kimistä kun tuntuu siltä kuin häät olisivat olleet vasta vuonna 2004.

4 kommenttia

ansku-70

19.8.2006 10:24

Jasmin on ihana ja kaunis nuori nainen!!!!!!!!!!
En ymmärrä minkä takia hänelle täytyy olla jotenkin paskamainen?! Tuollaisesta v....ilusta tulee mieleen tyyli, jolla ulkomailla käyttäydytään mm. Jessica Simpsonia kohtaan. Enkä tajua miksi.
He molemmat ovat kauniita nuoria naisia, jotka ovat tehneet koko ajan esiintymistä työkseen, joten silloin he myös kuuluvat julkisuuteen.......
Epäilemättä viihtyvät valokeilassa, kyllä koko ajan uusien tempausten keksiminenkin älliä vaatii ja uskallusta. Eikä tuo Jasminin julkisuus ole keltään meiltä pois, sitä paitsi hän vain tuntuu nauttivan siitä mitä enemmän hänestä puhutaan:)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

natania

3.9.2006 23:38

Kommenttinne (Israel vs. Libanon) edustaa tyypillistä eurooppalaista juutalaisvastaista ajattelua, jossa suomalainen(kin) media toimii yksipuolisesti arabimaailman äänitorvena, eikä anna tapahtumista tasapuolista, kokonaisvaltaista kuvaa. Puurot ja vellit ovat menneet mediamylläkässä monilta sekaisin, ja on unohtunut, että Israel EI käy sotaa Libanonia vastaan, vaan Hizbollah-järjestöä, jonka (Iranin aseistamat) taistelijat ovat soluttautuneet Libanonin maaperälle, ja jota Libanonin oma hallitus on liian voimaton/haluton riisumaan aseista. YK:n päätöslauselma 1559 määrää Hizbollahin riisumaan aseensa, mutta sitä ei tapahtunut Libanonin hallituksen toimesta.

Me sinisilmäisessä Suomessa emme käsitä, että ääri-islamilaiset eivät hyväksy Israelia niin kauan kuin siitä on mitään jäljellä. Ensin on vuorossa juutalaisvaltio, ja sitten muu länsimaailma. Mm. Gazan alueelle -jonka Israel luovutti täysin palestiinalaisten haltuun vuosi sitten - on alkanut pesiytyä mitä radikaaleimpia terroristi-järjestöjä joukossa mm. Al Qaida, jota läntinen maailmakin pelkää.

Hizbollahin propaganda käytti kansainvälistä mediaa hyväkseen syöttämällä sille väärää tai liioiteltua tietoa pommitusten uhreista. CNN:n Beirutin toimittaja Nic Robertson tunnusti avoimesti, että he saavat työskennellä Hizbollahin valvomilla alueilla ja kaupungeissa vain heidän tarkkojen ohjeittensa mukaan. Heille annetaan aika, jonka he saavat viipyä pommituspaikalla, heille näytetään, mitä saa kuvata ja kertoa, ja usein toimittajat totesivat, että pommitusten uhri näytteli haavoittunutta tai kuollutta, useaan kertaan TV-miehistön vaihtuessa, joskus jopa kesken kuvausten.

Turun Sanomissa Maanpuolustuskorkeakoulun johtamisen professori Aki-Mauri Huhtinen on samaa mieltä: osa kuvista on mitä todennäköisimmin sotapropagandaa.
- Eri aikoina ja eri paikoissa otetuissa kuvissa on samoja selkeästi tunnistettavia hahmoja. He ovat monessa kuvassa kantamassa kuollutta lasta tai osoittelemassa raunioita. Voisin kuvitella, että Hizbollahilla on kyky käyttää hyväksi pelastustilanteita. He tietävät, että länsimainen media haluaa kuvata alueella vallitsevaa hätää, informaatiosodankäyntiin perehtynyt Huhtinen arvioi.
Sotaa käydään yhä enemmän kuvien kautta, koska kuvat vaikuttavat ihmisiin syvästi ja saavat mediassa suuremman painoarvon.

HIZBoLLAH on sulautunut Etelä-Libanonin siviiliväestöön niin, että he ja heidän perheensä asuvat avoimesti libanonilaisten parissa. Beirutin eteläosa sekä Sidon ja Tyro ovat Hizbollahin valvonnassa, ja heillä on siellä tukikohdat, asuintaloja ja suuria bunkkereita ja asevarastoja asuintalojen alemmissa tai kellari-kerroksissa.

Houlan kylässä Hizbollah kertoi medialle kuolleen 40 ihmistä, heistä yli puolet lapsia. Myöhemmin todettiin, että yksi ihminen oli kuollut iskussa, mutta väärennettyä uutista oli ehditty levittää kaikkialle maailmaan. Jopa Libanonin pääministeri Siniora lankesi tähän ansaan. Libanonin ilmoitus yli 1100 ihmisen kuolemisesta ja 3000-4000 haavoittumisesta pommituksissa on siten kyseenalainen.
Israelin armeija ei suinkaan pommittanut libanonilaisia asuinalueita sokeasti tai tarkoituksellisesti, kuten Amnesty International raportissaan väittää. Kohteet olivat Hizbollahin laitoksia tai tukikohtia. Jos Israel olisi tehnyt kuten Amnesty väittää, tuhot olisivat olleet aivan toista luokkaa, mutta se ei ollut Israelin tarkoituksena.

Syytöksiä Israelia vastaan sen "ylimitoitetusta" reagoinnista voitaisiin verrata tilanteeseen, jossa menisimme katsomaan elokuvaa, josta jo kaksi kolmasosaa on esitetty ja jonka alusta meillä ei ole minkäänlaista käsitystä. Meidän tulee muistaa, että tämän nyt seuraamamme "elokuvan" alussa, vuonna 2000, Israel vetäytyi Libanonista omasta aloitteestaan ja että YK vahvisti tämän vetäytymisen jälkeiset rajat. Kuitenkin Hizbollah jatkoi rakettien ampumista Israelin kyliin ja kaupunkeihin ja yritti jatkuvasti kidnapata israelilaisia sotilaita omalle puolelleen. Vuonna 2002 Hizbollahin taistelijat tunkeutuivat erääseen kibbutsiin, avasivat tulen kohti koulubussia ja tappoivat kuusi matkustajaa. Kuka silloin vaati tulitaukoa?

Israelin siviiliväestö on jo vuosikymmenien ajan ollut ääri-islamilaisten terrorin kohteena. Busseja, ravintoloita ja toreja täynnä israelilaisia siviili-ihmisiä on räjäytelty autopommein ja itsemurhapommittajien toimesta. Israelilaisten siviiliuhrien niin naisten, kuin lasten määrä on ollut valtava. Miksi silloin ei ole alkanut niin valtava huuto kuin nyt siviilikohteisiin iskemisestä?? Hizbollah käyttää ihmiskilpiä eli tulittaa Israelia siviilien keskittymistä, yksityisasuntojen katoilta ja poistuu paikalta. Saadaan näyttävää kuvamateriaalia lapsiuhreista jotka Israelin armeija on "pahuuttaan" surmannut. Ääri-islamilaisuutta pitäisin yhtenä suurimmista uhista länsimaiselle demokratialle ja elämäntavalle. Mielestäni jokaisen jolla on päässään vähänkin normaalia maalaisjärkeä voivan helposti suodattaa kaiken tämän myllerryksen seasta se oikea totuus asiasta

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ich habe Sauerkraut in meine

14.4.2009 14:57

Joo voi olla ihana ja kaunis muttei tyhmä. Mitäs meni Hymyn kanteen esittelemään itseään ja samalla heitti roskiin mallinuran. Ja kaiken uskottavuuden etc. Jos haluaa että Seiska maksaa elämän, niin juttuja tarvitaan, siis "juttuja". Tuksu ja muut ottanu mallia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

EmmiimmE

30.6.2010 18:28

Kuule Nataniel, kannattaa varmaan tarkistaa YK:n päätöslauselmat 242 ja 338 jos alkaa niihin pykäliin vetoamaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi