Kuuma lista

Mistä kaupunki puhuu?

ERROR
  1. Presidentin valta Mihin me tarvitsemme enää Halosta? Teemu Selänne tapasi jo Bushin ja Mika Häkkinen Putinin.
  2. Ruusunen vs. Vanhanen Matti aikoo valittaa hoviin. Onkohan tuo viisasta? Juuri hovissa prinsessa Ruusunen on kuin kotonaan.
  3. Luokaton lukio Luokaton ja luokallinen lukio ovat kohta yhtä. Oppilaat valmistuvat luokkayhteiskuntaan, mutta opetuksen taso on luokatonta.
  4. Panssarimersu Supo sai eduskunnan edustusauton. Ennen luovutusta Ilkka Kanervankin käyttämän auton takapenkin jouset jouduttiin kuitenkin vaihtamaan.
  5. Lemmenlomat Kansanedustaja Tabermann ehdottaa lemmenlomia. Avioparit voivat sopia keskenään, lähteekö lomalle ensin mies vai vaimo.
  6. Potterin loppu J.K. Rowling ei ole vielä kertonut, mitä hän tekee seuraavaksi. Yksi mahdollisuus on, että hän ostaa Australian ja Uuden-Seelannin ja sisustaa ne nätisti.
  7. Linda Lampenius Linda putosi Ruotsin Let’s Dance -kilpailusta. Tämä oli odotettavissa. Ruotsissa ei tv-kisassa pelkästään heteromiesten äänillä pärjää.
  8. Avioliittokoulu Tikkurilan seurakunnan avioliittokoulun mukaan vaimon ihanneasento on nelinkontin lattialla. Näin hän voi siivota samalla, kun mies pohtii, vetäisikö takaapäin vai potkisiko kylkiluihin.
  9. Venäjän vaalit USA:ssa presidentiksi valittiin vähemmän ääniä saanut ehdokas mutta Venäjällä vaalit voitti mies, joka ei ollut edes ehdolla.
  10. Britney-parka Britney Spearsin häirikön fantasiointikirjeet luovutettiin poliisille. Mies unelmoi vielä joskus näkevänsä Britneyn täysissä pukeissa.

1 kommentti

Ivan Tykki

27.3.2008 16:12

Kummaa, kun ei lehdessä ole yhtään palstaa, missä keskusteltaisiin kirjoista. Tässä olisi linkki yhteen:http://ivantykki.freewebpage.org/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi