Kuuma lista

Mistä kaupunki puhuu?

Britney.
Britney.
 1. Britneyn raideri
  Britney vaatii käyttöönsä mm. golf-auton. Hänet tunnetaankin muusikkopiireissä lempinimellä Hole-in-one.
 2. Euroviisut
  Norjan voitto oli selkeä todiste siitä, että Pihasoittajat ja Viulu-ukko olivat rankasti edellä aikaansa vuoden 1975 Euroviisuissa.
 3. Perse-Hagman
  Kun pikkumustaa ei saatu kaukalossa tarpeeksi maaliin, turhautunut Niklas Hagman päätti näyttää omaansa Ylen urheilutoimittajalle.
 4. Homofobia
  Venäjällä eivät homot julkisesti hulinoi. Vielä Neuvostoliiton aikaan itänaapurissa kehotettiin kaikkien maiden työläisiä yhtymään.
 5. Perussuomalaiset
  Uuden sääntöpykälän mukaan persu-jäsenen pitää olla “hyvämaineinen”. Tarkempi ajankohta puolueen hautajaisille ilmoitetaan pian.
 6. Berlusconi
  Silvio, 72 v, haalii lähelleen 18-vuotiaita kaunottaria, koska hän on vanhemmiten alkanut pitää kypsemmistä naisista.
 7. Homoadoptio
  Eduskunta hyväksyi lain sateenkaariperheiden sisäisestä adoptiosta. Toukokuun alun lämpimistä säistä voidaan päätellä, että se on Jumalalle ihan jees juttu.
 8. Pentti Oinonen
  Avioliitto koiran kanssa ei olisi lainkaan hassumpi idea. Se olisi naisille keino kerrankin saada uskollinen puoliso, joka on myös paras ystävä.
 9. Kokaiinibileet
  Anne-Mari Berg kertoi lehdessä julkkisten huume-partyista. Hänellekin on tarjottu monta kertaa hotelliaamiaisella kokkelia.
 10. EU-vaalit
  Hesarin kyselyn mukaan kolmasosa kansasta ei tiedä euroedustajan tärkeintä tehtävää, joka on kerätä tarpeeksi ääniä, jotta tulisi valituksi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi