Kuuma lista

Mistä kaupunki puhuu?

Timo Soini
Timo Soini
  1. Berliinin MM-kisat: Kovin suurta oikeusmurhaa ei tehtäisi, mikäli kolmelle ensimmäiselle annettaisiin aina doping-tuomio ja kolme seuraavaa saisivat mitalit.
  2. Arctic Sea: Yhden teorian mukaan Elvis ja Jimmy Hoffa kaappasivat aluksen, ajoivat sillä Bermudan kolmioon, mutta törmäsivät matkalla Atlantikseen ja upposivat.
  3. Sienet ja marjat: Miljoonia kiloja marjoja ja sieniä homehtuu metsään, vaikka ne voisivat varsin hyvin vanhentua syömäkelvottomiksi myös ihmisten pakastimissa.
  4. Vaalirahoitus: Kohu on laajentunut niin valtavaksi, että poliitikot turvautuvat jopa viimeiseen oljenkorteen, totuuteen.
  5. Homot urheilussa: Jatkossa suosittu katsomohuuto menee näin: “Mats Sundin är inte homoseksuell, tai jos onkin, siinä ei ole mitään pahaa.”
  6. Online-hautajaiset: Netissä vai paikan päällä, ihan sama. Niin kauan kuin itse pystyy kuulemaan muistosanat, syytä suureen huoleen ei ole.
  7. Eroavat isopomot: Optioilla ja miljoonapalkoilla johtajat on sitoutettu niin hyvin yrityksiinsä, että heillä on varaa jäädä töistä pois heti, kun homma menee vaikeaksi.
  8. Afganistan: Mikäli suomalainen sotilas kuolee Afganistanissa, se ei johdu sodasta, vaan aseellisesta selkkauksesta, mikä hakataan myös vainajan hautakiveen.
  9. Pyöräilykypärä: Kyllähän pyöräilykypärän vielä kestää, mutta Ruotsissa suunnitellaan pakollista rakastelu-, uimahalli- ja pikkujoulukypärää.

2 kommenttia

etulybly

27.8.2009 18:15

http://www.youtube.com/watch?v=Q-BYZ_Ho5Mo

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Asuntolainat_110v_maksuajalla

17.4.2013 17:05

Ruotsissa samat vanhemmat jotka laittavat lapselle kyparan paahan pulkkamakeen vetavat silmaa rapayttamatta nimensa alle sellaiseen lainapaperiin jota eivat pysty koskaan maksamaan pois.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi