Kuuma lista

Mistä kaupunki puhuu?

 1. Uudet eduskuntavaalit
  Ei kannata. Nykyinen eduskunta on paras, mitä rahalla voi saada.
 2. Verot
  Kossun hinta nousee, mutta aterian hinta pysyy silti samana, koska HK:n Sinisen hinta laskee.
 3. Vanhasen seuraaja
  Seuraajaa ei vielä tiedetä, mutta muutosta kaivataan, joten jokainen kerrostalossa suuren kaupungin keskustassa asuva impotentti juoppo on vahvoilla.
 4. Marjo Matikainen
  Entinen hiihtäjä, nykyinen kansanedustaja kieltää tietävänsä mitään doping-ongelmasta, sillä kyse oli enemmänkin -siunauksesta.
 5. Anu Saagim
  Saagim korvaa poissaolonsa lapsilleen rahalla. Tosin hänen tapauksessaan jo pelkkä äidin poissaolo parantaa lasten oloja merkittävästi.
 6. Herlinit
  Raha ei tee onnelliseksi mutta se tekee onnettomasta elämästä mielenkiintoisempaa.
 7. Vaalituet
  Urpilainen ehdottaa, että tuet voisi lopettaa kokonaan. Olisikin todella selkeämpää, mikäli poliitikot myisivät suoraan ja avoimesti prosenttiosuuksia itsestään.
 8. Valehtelu
  Matti Vanhanen kieltää valehdelleensa, hän ei vain muista asioita täsmällisesti. Viisas veto. Turhapuronkin muisti palasi pätkittäin, ja lopulta hänestä tuli presidentti.
 9. Lenita Airisto
  Seniori-Lenita on kertonut miessuhteistaan, ja vielä nykyäänkin monet miehet käyttävät mielikuvaa Lenitasta välttääkseen ennenaikaisen siemensyöksyn.
 10. Jesuksen morsian
  Madonnan ensimmäinen aviomies oli näyttelijä, toinen ohjaaja ja kolmas ilmeisesti Jesus. Nousujohteisella miesuralla on jäljellä kaksi askelta: Jumala ja lopulta kirurgi.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi