Kuuma lista

Mistä kaupunki puhuu?

1. Tony Halme
Tapahtumat ovat lähentäneet Halmetta ja hänen vaimoaan. Pian Tony ei tarvitse ampuma-asetta, kun nyrkilläkin yltää.

2. Nykäsen Matti
Olympiakomitea suunnittelee Matin auttamista 16 800 euron stipendillä. Matti kiittää kauniisti 3 652 litrasta siideriä.

3. Sähkökatko Helsingissä
Pääministeri halusi vain näyttää, millaista on elämä kaupungissa, kun hän saa palautettua elinolosuhteet kivikaudelle.

4. Koivusalon Sibelius
Juoni: Sibelius matkustaa Pekko Aikamiespojan mopon tarakalla Tangomarkkinoille, voittaa tangokuninkuuden ja rakastuu tangokuningatar Ainoon.

5. Lipposen tila-auto
Ja pian Virosta saa hakea laillisesti jättilastin viinaa ja olutta. Voiko tämä olla sattuma?

6. Vauvoja, vauvoja
Pääministeri kehottaa suomalaisia lisääntymään. Saa nähdä, miten iskurepliikki ”isänmaan puolesta” käytännössä toimii.

7. Hidas Pöyhönen
Valmistautuminen epäonnistui: kenkien väri ei sopinut juoksuasuun ja hiussävyte haalistui ennen maaliintuloa.

8. Ahon ennustukset
Esko Aho ennustaa Suomen kulkevan kohti kriisiä. Onko Aho tekemässä paluuta Suomen politiikkaan?

9. Ilonpilaaja-hallitus
Seuraavaksi hallitus kieltää rock-konsertit, kerman käytön kahvissa, liian pehmeät patjat ja orgasmin muualla kuin avioliitossa.

10. Anneli Jäätteenmäki
Uusia syytteitä harkitaan mm. englannin kielen raiskauksesta ja avunannosta Matti Vanhasen nimitykseen.

10 kommenttia

allsop

4.9.2003 06:52

Näyttää Vanhanen saavan oikeutetusti kyytiä. Miten tällainen konservatiivisuus voidaan pysäyttää? Porvarit liittoutuvat yhtenäiseen vanhoilliseen rintamaan taistelemaan kommunisteja vastaan. Voisiko joku palauttaa sateenkaarihallituksen, kiitos!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikkoAN1

4.9.2003 10:21

[LAINAUS]allsop kirjoitti 04.09.2003 klo 06:52:

Näyttää Vanhanen saavan oikeutetusti kyytiä. Miten tällainen konservatiivisuus voidaan pysäyttää? Porvarit liittoutuvat yhtenäiseen vanhoilliseen rintamaan taistelemaan kommunisteja vastaan. Voisiko joku palauttaa sateenkaarihallituksen, kiitos![/LAINAUS]

Niin, perehtyessäsi tarkemmin asiaan saatat huomata että porvaripuolueista mm. Kokoomus on oppositiossa. Ja SDP sitä vastoin hallituksessa.

Ja mikä olikaan demokratian tila kun samaa hallituksen linjaa toteuttivat Kok, SDP, Ruotsalaiset, Vaemmisto ja Vihreät?! Kyllä äänestäjä tiesi äänensä olleen hyödyllinen...

Sitäpaitsi 'porvari' ei ole yhtä kuin 'ahdasmielinen' (Ihan oikeasti!) - ahdasmielisiä ovat mm. Keskusta ja Kristilliset.

(No mä en ainakaan äänestänyt Keskustaa!)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Caroi

5.9.2003 15:41

Onko vähän kohtuutonta- puolet kuumasta listasta Keskusta-vastaisia... vai eikö Helsingissä ole tosiaankaan muuta puhuttavaa... ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Patriot44

5.9.2003 15:42

Ihan aiheellisesti Vanhasta kritisoidaan. Onhan täällä ennenkin sammakoita päästelty, mutta vaikuttaa että Vanhanen ei mieti vähääkään mitä suustaan päästää. Kertokaapa joku onko hän ollut missään järkevässä mukana? Vaikuttaisi että hän käy muodonvuoksi päästelemässä sammakoita julkisuudessa ja kunnon politiikkona on kantaaottamatta mihinkään "oikeasti" vakavaan asiaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Windypistefi

8.9.2003 15:21

[LAINAUS]Caroi kirjoitti 05.09.2003 klo 15:41:

Onko vähän kohtuutonta- puolet kuumasta listasta Keskusta-vastaisia... vai eikö Helsingissä ole tosiaankaan muuta puhuttavaa... ;)[/LAINAUS]

Niin just. Stadipelleillä on menossa pupu pöksyyn, kun joku uskaltaa ehdottaa oikeitten elämänarvojen noudattamista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jazka

8.9.2003 18:17

nii, mun mielestä ei yhtään kohtuutonta! samalla tavalla iltapäivälehdet mollaa keskustaa, joka päivä ja ihan syystä! Miten voi olla mahdollista että kaiken sen jälkeen mitä keskusta on turaillut, sillä on vielä kannattajia jossain maakunnissa, herätkää, ei kaikkien tarvitse omistaa lehmää ollakseen oikeaoppinen! Ja mitä vanhaseen tulee, kummallista että suomen pääministerin mielestä maan pääkaupunki ei ole sovelias jälkikasvun kasvatuspaikka...näin juuri! äly-hoi!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Gunilla_L

9.9.2003 14:16

Jos on keskustassa vikaa, niin emämunaajat löytyvät demareiden riveistä. Lipponen ei ole muuta kuin törttöillyt kaksi kautta (siis kenellä oikeasti menee muka paremmin Lipposen ja demareiden parin viime kauden tekosten ansiosta? Eläkeläisillä ehkä!) Ja onhan se totta että Helsinki ei ole paras mahdollinen paikka kasvattaa lasta! Tämän asian ääneen toteaminen ei tee Vanhasesta mitenkään huonompaa pääministeriä. Ei siinä asemassa tarvitse hesalaisia minä-minäahtereita nuolla! Onko missään sen itserakkaampaa porukkaa kuin Helsingissä....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikkoAN1

10.9.2003 11:08

[LAINAUS]Gunilla_L kirjoitti 09.09.2003 klo 14:16:

Jos on keskustassa vikaa, niin emämunaajat löytyvät demareiden riveistä. Lipponen ei ole muuta kuin törttöillyt kaksi kautta (siis kenellä oikeasti menee muka paremmin Lipposen ja demareiden parin viime kauden tekosten ansiosta? Eläkeläisillä ehkä!) Ja onhan se totta että Helsinki ei ole paras mahdollinen paikka kasvattaa lasta! Tämän asian ääneen toteaminen ei tee Vanhasesta mitenkään huonompaa pääministeriä. Ei siinä asemassa tarvitse hesalaisia minä-minäahtereita nuolla! Onko missään sen itserakkaampaa porukkaa kuin Helsingissä....[/LAINAUS]

Mitä sä nyt selität!?! Kenelläkö menee nyt paremmin kuin 1994?! Koko kansakunnalla! Tästä nyt ei voi kiitosta yksin Lipponen I:lle tai II:lle antaa tietenkään, mutta ainakin auttoivat mahdollistamaan sen.

Ja miten niin Helsinki ei voisi olla paras mahdollinen paikka kasvattaa lapsi?! Helsingin ollessa melkoisen laaja paikka, löytyy täältä rauhallisia, hyvin toimeentulevia alueita, joissa porvarien arvot ovat kohdallaan - joita oletan sinunkin arvostavan. Mutta onneksi täältä löytyy myös 'erihenkisiä' alueita joissa lasten on myös hyvä kasvaa.

Ylipäätänsä Vanhasesta tekee vastenmielisen pääministerin keskustalainen ajatusnmaailma, jossa ainoa oikea paikka elää ja kasvaa olisi muka kaukana kaikista muista ihmisistä, vailla urbaania sykettä ja virikkeitä, sosiaalisten kontaktien ollessa minimissä - ikäänkuin eristämällä lapsi maailmasta hänestä kasvaisi hyvä ihminen!
mm. Presidenttimme kasvoi hyvin erilaisessa ympäristössä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

logiikkaa

10.9.2003 11:25

[LAINAUS]jazka kirjoitti 08.09.2003 klo 18:17:

Miten voi olla mahdollista että kaiken sen jälkeen mitä keskusta on turaillut, sillä on vielä kannattajia jossain maakunnissa, herätkää, ei kaikkien tarvitse omistaa lehmää ollakseen oikeaoppinen! Ja mitä vanhaseen tulee, kummallista että suomen pääministerin mielestä maan pääkaupunki ei ole sovelias jälkikasvun kasvatuspaikka...näin juuri! äly-hoi![/LAINAUS]

Hymm...tuskin sitä kaikki sitä omaa lehmää tarvitseekaan...ottamatta kantaa täällä vellovaan keskusta-demarit-kannattajakiistaan totean vaan, että ehkä se stadi ei kuitenkaan ole se Suomen paras paikka kasvattaa jälkikasvua.

Ja mitä pirun tekemistä sillä on asian kanssa jos SUOMEN pääministeri ei kannata PÄÄkaupunkia kasvatuspaikkana? Pitäisikö kaikkien SUOMEN kansanedustajien vetää Hesaan päin, koska se on Suomen pääkaupunki??? Muutetaan vaan kaikki Hesaan ja mietitään sitten, että mistä saadaan viljaa leipään ja mistä maitoa aamukahviin. Äly hoi todellakin. Se nyt vaan on meidän täällä muissa Suomen kaupungeissa (usko tai älä; elämää on todellakin stadin ulkopuolellakin)asuvien näkemys, että ME emme halua kasvattaa lapsiamme Hesassa ja myös meille on suotava mahdollisuus samoihin oikeuksiin ja etuihin, kuin Suomen PÄÄkaupungissa jälkipolvea kasvattaville. Ja ideana Vanhasellakin ilmeisesti oli, että kun luodaan muuallekin Suomeen mahdollisuus taloudellisesti (esim. työpaikoilla, tuilla yms.)kasvattaa lapsia, niin saadaan parinkymmenenkin vuoden päästä sitä maitoa aamukahviin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MikkoAN1

10.9.2003 11:35

[LAINAUS]logiikkaa kirjoitti 10.09.2003 klo 11:25:

Ja mitä pirun tekemistä sillä on asian kanssa jos SUOMEN pääministeri ei kannata PÄÄkaupunkia kasvatuspaikkana? Pitäisikö kaikkien SUOMEN kansanedustajien vetää Hesaan päin, koska se on Suomen pääkaupunki??? Muutetaan vaan kaikki Hesaan ja mietitään sitten, että mistä saadaan viljaa leipään ja mistä maitoa aamukahviin. Äly hoi todellakin. Se nyt vaan on meidän täällä muissa Suomen kaupungeissa (usko tai älä; elämää on todellakin stadin ulkopuolellakin)asuvien näkemys, että ME emme halua kasvattaa lapsiamme Hesassa ja myös meille on suotava mahdollisuus samoihin oikeuksiin ja etuihin, kuin Suomen PÄÄkaupungissa jälkipolvea kasvattaville. Ja ideana Vanhasellakin ilmeisesti oli, että kun luodaan muuallekin Suomeen mahdollisuus taloudellisesti (esim. työpaikoilla, tuilla yms.)kasvattaa lapsia, niin saadaan parinkymmenenkin vuoden päästä sitä maitoa aamukahviin.[/LAINAUS]

Ei Vanhasen tarvitse *kannattaa* Helsinkiä kasvatuspaikkana, mutta kyllähän kaupunkilaisen vapaamielisille tuollaiset kannanotot Helsinkiä vastaan kasvatuspaikkana ovat ikävää luettavaa.
Mutta sellaistahan se keskustalaisten ja ylipäätänsä maalaisten ahdasmielisyys tuottaa...

Eikä kaikkien kansanedutajien tarvitse vetää Helsinkiinpäin, riittäisi jos helsinkiläiset edustajat lopettaisivat sen toisenkin posken kääntämisen ja ihan oikeasti ajaisivat helsinkiläisten etua. Edes välillä!
Täällä kuitenkin asuu melkoisen suuri osa suomalaisista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi