Lähiöiden terassihelmet

Ekskursio 12 kuohuvalle lähiöterassille

Basilica Kellosaarenranta 2

Avoinna: ma–pe 11–22 la–su, 12–22, su 13–21

Ruoholahden venetsiassa kanavaa pitkin lipuvat purtilot samalla kun kokki grillailee. Sateen varalta 136 asiakaspaikkaa voidaan osittain kattaa. Samalla kun touvaat paattiasi viiden venepaikan peräpoijuihin, voit tutkia HIFK:n pelaajien kanssa thank god it’s friday -teemaperjantaiden esiintyjälistaa.

Bar Cafe Luna Myyrmäentie 2

Avoinna: su–ti 9–24, ke–la 9–02

Vantaan seurapiiriterde! Kohtaa kitaralaukkuinen Sunrise Avenuen Janne Kärkkäinen. Jos kolikkojukeboksi ei kiinnosta, siirry uimahallin taakse ravintolan fudisjoukkueen AC-Lunan harjoituksiin.

Old Story Tikkuraitti 7

Avoinna: ma–su 9–02

Koko Itä-Vantaan sportti-rockhelmessä MTV 3 MAX, -Viasat sport, Canal Plus ja Eurosport-kanavat. Terassin videotykki heijastaa tärkeät ottelut, kun istut SM-liigan jalkapalloilijoiden kanssa lottokuponkeja täytellen.

Onnellinen Kana, Kauppakaari 1, Kerava

ma–to 11-22, pe–la 11–24, su 12–22

Kävelykadun tuntumassa sijaitsevan 80-paikkaisen terassin ruokalistassa tietokoneavusteisesti paistettuja broilereita. Paineruiskutekniikka, jossa mausteet uppoavat syvälle lihaan on ravintoloitsija Hannu Lehtisalon ylpeys. Ex-taikuri Lehtisalo hauskuttaa palloeläimilläkin. Salkkari Tuomas Reunanen ja Anneli Saaristo!

E. T. Charlie Haukilahdentie 25

Avoinna: ke–la 8–02, su–ti 10–24

Mikä yhdistää Armi Aavikkoa ja Arto Paasilinnaa? E.T. Charlien terassi. Kyttää musiikittomalla (asukkaat häiriintyisivät) terassilla maan parasosaisia. Näköyhteys paikallisista täyttyvälle ostariaukiolle, ja juomat tarjoillaan pöytiin. Myös Kari Tapio.

Ravintola Pyysaari Henrik Borgströminpolku 3 Avoinna: 1.6. alkaen:

ma–pe 16–24 la–su 12–22

Hurjan merimieskapakan menneisyydestä ja kossuvoittoisista kapteeninhattu-kantiksista puhutaan, mutta nykyään tilalla on idylli. Itse terassi sijaitsee kävelysillan päässä pikku saarella. Horisonttiin painuva idän aurinko sekä lihavoittoinen 30-vuoden ikään ehtinyt ruokalista miellyttävät myös Mikko Kivistä.

Ravintola Wenla Kontulan ostoskeskus

Avoinna: ma–su 10–22

Minigolfareiden mekka! 14 reiän radalla heilutat mailaa juoman hinnalla ja pallogrillissä grillaat omia tassujasi maksutta. Mäntyjen lisäksi voit seurailla ostarin vilinää, samalla kun tilaat toastin (4 e) ja suunnittelet yläruumiisi paljastamista 100-paikkaisen terassin asiakaskunnalle.

Pohjanpoika Jakomäenkuja 4

Avoinna: su–to 9–02 pe–la 9–03

Pohjiksessa muistetaan vielä Timo Soinin poikkeaminen vaalien alla lounaalle. Tarjolla on grillilista, jonka magnetisoiva vaikutus tunnetaan niin Miina Äkkijyrkän kuin Tattarisuon autokorjaamonkin työntekijöiden piirissä. Keittiöpäällikkö Joni Nummisen Jakomäki-special koostuu makkaraperunoista (6,90 e).

Wanha Mylly Linnanrakentajantie 12

Avoinna: 1.6. alkaen ma 11–22 ti–pe 11–23 la 12–23 su 12–22

Kiviaidan ympäröimässä ruhtinaallisessa puistossa syö puiselta alustalta kuuluisaa lankkupihviä (24 e) muun muassa Mika Salo. Myös Iso-Tarja käy täällä.

Ravintola Wossikka Sulkapolku 3

Avoinna: su–to 9–01 pe–la 9–03

Kivenheiton päässä Pitäjänmäen asemasta pelataan torstaisin pokeria. Ne jotka eivät tunne Texas Hold’emiä, oppivat viimeistään täällä. Lauantaisin mölkkykisa. Karaokea tähdittävät säännöllisesti viereisen Sibelius-Akatemian asuntolan musiikin ihmelapset. Sonja Lumme ja 50 annoksen ruokalista.

Se Toinen Vesi Merenkäynti 3

Avoinna: ma–su 9–22

Monen mielestä Espoon paras paikka iltapäiväauringon palvontaan. Children of Bodomin Jaakko Raatikainen, Sami Kuoppamäki ja Twist Twist Erkinharju ovat kaikki yhtä ihastuneita tunnelmaan. Myös HIFK:n

kultakypärän Tony Salmelaisen ja Sauli Niinistön lähiterde.

Olutravintola Pikkulintu Klaavuntie 11

Avoinna: su–to 15–22, pe–la 15-22

Vuoden olutravintolan postimerkin kokoisesta terassista Puotilassa tykkää kaljatohtori Michael Jacksonkin. Samalla kun reittaat 8 % vahvuisen Siperia stoutin (5 e) tai tutkit 300 erilaista viskiä käsittävää listaa, avaat helposti keskustelun naapuripöydän kanssa.

4 kommenttia

KOPONEN81

10.5.2007 17:28

Ehdottomasti MAlminkartanon Ali Baba..Aka..nro1,Fosters,Cafe KARTANO

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Merikissa

16.5.2007 22:18

Jos haluaa aurinkoa ja harvinaisia oluita niin One Pintin terassi Ruoholahdessa on hyvä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JANI1978

21.5.2007 15:25

Ehdottomia lähiö helmiä on pikkuhuopalahdessa sijaitsevat Sir Olavi ja Ravintola Tilkanranta. Sekä tietty rokki mäkin kulmalta löytyvät Paitsio pub, Carl Gustav ja Karhuministeri.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Yks vaan

15.6.2007 12:30

Lisäisin listaan vielä Pukinmäessä sijaitsevan Green Starin. 18-reikäisen minigolf-radan lisäksi löytyy mm. uima-allas ja altaan viereltä auringon ottamiseen lepotuolit! Myös ruokatarjoilu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi