Laskuoppi 2010

Skimbauksen viimeiset kiusaukset.

Peak performancen Heli Line -kokoelmassa on keltaista. Toimii erityisen hyvin, kun housut ovat eriväriä.
Peak performancen Heli Line -kokoelmassa on keltaista. Toimii erityisen hyvin, kun housut ovat eriväriä.

1. Kirkkaat värit

Peak Performancen teknisimmässä kokoelmassa Heli Linessa on tänä kautena reilusti väriä: keltaista, punaista, turkoosia, vihreää. Raikkaan tyylikästä. Cityn suosikki: tiukka turkoosi. Myös Salomonilla (oranssia ja turkoosia) ja Burtonilla (limeä) on paljon väriä, jopa kuvioina.

2. Teknisyys

Urheiluvaatteet ovat muutenkin yleisesti hyvin tehtyjä ja ominaisuuksiltaan kestäviä. Tänä talvena suurin osa brändeistä korostaa teknisiä ominaisuuksiaan ulkonäön sijaan ja joitain määritelmiä täytyy melkein tavata. Esimerkiksi North Facen sivuilla on erikseen alaluokka Technologies, jossa esitellään WindStopperin ja Climashieldin ominaisuuksia.

3. Vihreys

Pari vuotta sitten Burton toi markkinoille kokoelman, joka oli tehty luontoa ajatellen. Tänä vuonna Helly Hansen on laajentanut R&D-ekoprojektinsa koskemaan koko mallistoa. Esimerkiksi 60 prosenttia HH:n käyttämästä polyesterista on kierrätettyä ja Hellyn puuvillatuotteet ovat ekopuuvillaa. Helly Hansenin kaikkia vaatteita on myös yksinkertaistetettu, jotta jätteitä tulisi vähemmän. 

Netin skikaupat

Rinneuutta

Pyhä
Huippunopea kuuden hengen tuolihissi: PyhäExpress. 1 100 -metrinen hissi sopii aloittelijoille. Vastaava hissi Suomessa vain Rukalla. Expressin viereen nousee pujottelu- ja suurpujottelumitat täyttävä FIS-rinne.

Ruka
Myös Rukalla avaa uusi FIS-rinne, pääasiassa ratalaskijoita varten. Lisäksi uusi ankkurihissi. Rukan kylän keskus on kävelykeskusta ja siellä on avannut keilahalli.

Levi
Levillä laajennetaan kylpylämaailmaa. Icium-jäämaailmaan tulee 60 Kiinan parasta jäätaiteilijaa, jotka veistävät Suurkirkon. Tammikuussa käyttöön otetaan mobiilisovellus, jolla voi maksaa.

Messilä
Lapsille vajaa 100 metrin mattohissi, uusi lumetuskalusto, ja  moottorikelkkailun Kelkkakunkku-tapahtuma 11.2.

Ylläs
Uusi Saaga-ankkurihissi, kaksi uutta valaistua rinnettä, muutoksia ravintolamaailman sisätiloihin.

Tahko
Tahko Horse Safaris -hevossafari ja gourmet-pizzeria.

Talma
Vuokraamon valikoima kaksinkertaistettu, uusi energiatehostettu lumetusjärjestelmä, hyppyreitä parannettu.

Himos
Metsälaskureitti hyppyreineen, neljä kilometriä lisää latuja, Jämsästä bussivuoro Himokselle yhteensopivaksi junavuoron kanssa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi