Lauri Ylönen

Rasmus-päällikkö valloittaa maailman.

The Rasmus on soittanut kymmenessä vuodessa yli tuhat keikkaa.
The Rasmus on soittanut kymmenessä vuodessa yli tuhat keikkaa.

Suomalaisen musiikin vienti-ihme, The Rasmus, on myynyt Euroopassa lähes miljoona levyä. Seuraavaksi he nousevat maihin Japanissa ja USA:ssa. Rasmusarmeijaa johtaa kenraali Lauri Ylönen, kontrollifriikki, työnarkomaani ja Marilyn Mansonin suosikki.

Ei mennä ikkunan viereen istumaan. Ne ovat kuumottavia paikkoja, ihmiset saattavat jäädä tuijottamaan", kokomustaan vaatekertaan ja maihareihin pukeutunut Lauri Ylönen, 24, pyytää. Paljon ei ole jäljellä siitä Rasmuksen Laurista, teinibändin 16-vuotiaasta pojan-klopista, joka juhli kahdeksan vuotta sitten ensimmäistä kultalevyään.

Tavaramerkiksi muodostuneet blondatut hiukset ovat vaihtuneet aikaa sitten mustiksi ja funkpoppi tummanpuhuvaksi poprockiksi. Kasvot ovat pyöristyneet ja pieni parransänki rehottaa nuoren miehen leuassa. Lauri tarkistaa, että kaksi mustaa sulkaa ovat pysyneet paikoillaan piikikkäässä tukassa ja istahtaa SF-baarin kaukaisimman nurkan sohvalle selkä seinää vasten.

"En istu koskaan selkä ikkunaan päin. Jos joku vaikka hyökkäisi."

Viime vuonna julkaistu Dead Letters -levy on myynyt Suomessa yli 50 000 ja edellinen Into pääsi tuplaplatinalukemiin. Kaikkiaan suomalaiset ovat ostaneet yli 200 000 Rasmuksen levyä – the-etuliitteellä tai ilman. Kotimaan myynti on kuitenkin enää pieni siivu kakusta. Bändi on tehnyt suunnitelmallisesti jo kuukausia haastatteluita ja keikkoja Euroopassa. Esimerkiksi tammikuun lopussa bändi soitti 15 päivän aikana yhdeksän keikkaa seitsemässä eri maassa Islannista Italiaan.

Saksa on käytännössä jo valloitettu. Dead Letters -albumi on myynyt siellä jo 400 000. Vielä viime keväänä bändi soitti Rock Am Ring -festivaalien pienimmällä lavalla. Tänä vuonna The Rasmus esiintyy Saksan suurimpien, 80 000 hengen, festarien päälavalla. Ranskakin antautui taistelutta. Yli 100 000 sinkkua vaihtoi omistajaa, ennen kuin yhtye edes käväisi maassa. MTV Europe valitsi The Rasmuksen viime vuonna Pohjoismaiden parhaaksi yhtyeeksi. Italiassa naisfanit ovat lähettäneet Laurille puhelinnumerolla varustettuja alastonkuviaan.

Lukion drop out

Lauri Markus Paavo Ylönen kasvoi pienessä kerrostalossa Pohjois-Helsingin lähiössä, Suutarilassa. Perheeseen kuului kaksi sisarusta ja keskituloiset vanhemmat, töissä kahdeksasta viiteen. Pianoa Lauri soitti puoliväkisin 5-vuotiaasta siihen saakka, kunnes sai 12-vuotiaana kitaran käteensä.

"Opettelimme kavereiden kesken Metallican biisien riffejä sukkamehun hajussa. Ensimmäinen biisi oli Master of Puppets."

Lauri kävi koko peruskouluajan musiikkiluokkaa. Hän tapetoi yläasteella oman huoneensa Skid Row’n ja Guns n’ Rosesin julisteilla.

"Laurilla oli hirveä halu soittaa. Hän oli kiinnostunut vain musiikista", muistelee Suutarilan yläasteen silloinen musiikinopettaja Antti S. Paavilainen. Pehmonallen irtileikattua päätä hattuna käyttänyt nuorukainen, reilun kasin oppilas, kävi bändikaveriensa Eero Heinosen ja Pauli Rantasalmen kanssa soittamassa kaikki mahdolliset välitunnit ja bändikerhoajat.

Rasmuksen ensimmäinen demo kaikui koulun keskusradiossa, kun Lauri ja kumppanit olivat tiirikoineet tiensä radiohuoneeseen.

"Murtauduimme sinne toisenkin kerran ja kuulutimme: ‘Arvoisat oppilaat, opettajainkokouksen vuoksi kaikki loput tunnit ovat peruttu. Voitte lähteä kotiin’."

Oppilaat häipyivät ja pojat saivat huutia.

Yläasteen jälkeen Lauri pääsi Sibelius-lukioon, mutta lopetti lukion kesken jo ensimmäisenä vuonna.

"Muutin pois kotoa 16-vuotiaana, olin itsenäinen jo nuorena. Silti koulun lopettaminen oli aika radikaalia. Vanhemmat olivat pettyneitä, mutta menin aina treenikämpälle yhdeksältä aamulla koulun tai duunin sijaan."

Kun Rasmus soitti ensimmäisen virallisen keikkansa Oranssi-klubilla heinäkuussa 1995, paikalla oli 20 katsojaa. Sana energisestä livebändistä levisi ja ensimmäisen ep:n julkaisukeikalla joulukuussa paikalle tungeksi jo 200 ihmistä. Määrätietoisuus näkyi jo silloin.

"Rahoitimme ensimmäisen ep:n tekemisen liimailemalla julisteita kadulla pakkasessa. Poliiseja sai juosta karkuun useampaan kertaan."

Julkista omaisuutta

"If Lauri has a girl, I don’t want to live anymore."

The Rasmuksen kotisivujen vieraskirjassa on bändille tuhansia tervehdyksiä, joista enää joka kymmenes suomeksi. Oranssi-klubilta on todentotta pitkä matka The Rasmuksen vuoteen 2004.

"Laurilla on ammattimainen ote, eikä hänellä ole turhaa rock-kukkoilu-asennetta", kertoo bändin manageri Seppo Vesterinen.

"Yritän olla kohtelias, mutta en ole yhtään sosiaalinen. Minulla ei ole tarvetta ystävystyä kenenkään kanssa. Monet tulevat juttelemaan ja luulevat, että olen täysin heitä varten, koko ajan käytettävissä. Koska olen julkisuudessa, he luulevat minun olevan heidän omaisuuttaan. Skitsoa", Lauri toteaa.

Esimerkki: The Rasmus teki kuukausi sitten päivän ajan haastatteluita Ranskassa ja palasi heti seuraavana aamuna Helsinkiin kello kuuden lentovuorolla.

"Juuri kun olin nukahtanut, joku nainen repi hihasta ja halusi nimikirjoitusta. Huusin niin lujaa kuin lähti, etten todellakaan anna. Opettelisi käyttätymään!"

Herrasmies tiettyyn pisteeseen saakka.

"Ei minun tarvitse miellyttää kaikkia. En edusta mitään pop-idols-meininkiä, jolloin kaikille pitää olla ihan vitun mukavia. Ihmiset ovat niin ajattelemattomia", Lauri tuhahtaa.

Hän joutui muuttamaan edellisestä asunnostaan, kun teinityttöjä alkoi leiriytyä ulko-oven eteen.

"Se oli liikaa. Tulin kotiin baarista puoli viideltä aamulla ja pimeässä kyyhötti 16-vuotiaita tyttöjä mustat meikit silmissä. Sanoin, että lähtekää vittuun siitä. En keksinyt parempaakaan sanottavaa."

Työnarkkari

Lauri sytyttää uuden Marlboro Light -savukkeen. Hän punnitsee joka sanansa tarkkaan. Lauseet ovat katkonaisia, mutta käsi tärisee tasaisesti puheen lomassa. Bändin piti antaa Espanjassa haastatteluja alunperin kaksi päivää niin, että haastattelija vaihtui viidentoista minuutin välein. Tahti oli Laurin mielestä liian kova, joten hän karsi huonoimmat lehdet pois.

"Totta kai laskelmoin, mitkä haastattelut on hyödyllisintä antaa. Uskon määrätietoiseen työskentelyyn. Joku voisi sanoa, että olen liiankin laskelmoiva, mutta nyt voi mennä musiikin ehdoilla. Homma voi olla aitoa, vaikka suunnittelee yhden siirron aina eteenpäin."

Niinpä. Seuraava etappi on päästä soittamaan Conan O’Brienin show’hun.

"Ja vielä tämän vuoden puolella", Lauri täsmentää.

Äkkiseltään saattaisi luulla, että menestys on noussut päähän.

"Onhan meno sairasta, mutta olemme tehneet niin paljon töitä, että jokainen voitto on ansaittu. En pysähdy ihastelemaan niitä liian pitkäksi aikaa, vaan siirryn eteenpäin. Vielä on paljon tehtävää."

Työmoraali on korkealla. Jokaisen keikan jälkeen bändi pitää pikakokouksen, jossa analysoidaan soitetut kappaleet yksi kerrallaan aina yleisön reaktioista soitto- ja lauluvirheisiin. Basisti Eero Heinonen pitää kirjaa palavereista. Viime syksynä The Rasmus kiersi kuusi viikkoa Euroopassa. Yhtye päätti, ettei kukaan juo sinä aikana tippaakaan viinaa.

"Ehkä vähän anti-rock’n’rollia, mutta otan työni vakavasti. Jos lähdemme kiertueelle, treenaamme joka päivä. Otin treeniaikojen varauslistankin Nosturista kotiin vuoden päätteeksi. Näytti hyvältä, kun lähes joka päivän kohdalla luki The Rasmus", Lauri hymyilee. Myös Rasmuksen entinen manageri Teja Kotilainen muistaa bändin aloittaneen harjoitukset säntillisesti joka arkiaamu kello 10. Sitä ennen Lauri kävi vielä kuntosalilla.

Perussääntö on, ettei lavalle mennä koskaan kännissä.

"Se on yleisön aliarvostamista. Olen lähtenyt Ankkarockissa oksentamaan kesken keikkaa. En osannut kyllin arvostaa tilaisuutta soittaa päälavalla viisi vuotta sitten."

Lauri kertoo olevansa töissä 24 tuntia vuorokaudessa. Bändin asiat pyörivät päässä tauotta ja mukana kulkee aina pieni nauhuri, johon uusia melodianpätkiä voi hyräillä tarvittaessa vaikka yleisessä vessassa.

"The Rasmus on Laurin elämä", toteaa rumpali Aki Hakala.

Viime tammikuussa Ylösen väitettiin kärsivän burn outista.

"Älä lue lehtiä. Olen hyvässä fyysisessä ja henkisessä kunnossa. Totta kai mieli joskus ailahtelee, väsyttää ja vituttaa. Minulla on ihan normaalit tunteet ja näytän ne. Välillä masentaa törkeästi. Sekin johtuu siitä, että tapahtuu niin paljon nopeassa ajassa ja elämä on epätasaista. Menestys tuo paineita."

Asiaa tuskin helpottaa se, että Lauri on auttamaton perfektionisti.

"Olen hirveän itsekriittinen. Otan raskaasti, jos vedimme mielestäni paskan keikan. En pysty kohtaamaan sen jälkeen ihmisiä, vaan haihdun bussiin. Keikka on bändin yhteinen suoritus, mutta kelaan vainoharhaisesti, että kaikki on omaa vikaani. Jokaisen keikan pitää olla edellistä parempi."

Suomen Madonna

The Rasmus koostuu Laurin lisäksi kolmesta muusikosta, jotka osallistuvat sovitustyöhön ja kappaleiden tekoon. Bändin kitaristi Pauli Rantasalmi on tuottanut myös Killerin ja Kwanin levyjä. Hänet valittiin vuoden tuottajaksi Emma-gaalassa vuonna 2001. Bändissä voi olla kuitenkin vain yksi johtaja.

"Koen, että olen päävastuussa. Olen aina ollut The Rasmuksen yhdyshenkilö. Minulta tulee eniten biisejä ja sanoja sekä teen eniten haastatteluja. Laulaja on keulakuva", Lauri toteaa.

Hän on Suomen Madonna, kontrollifriikki, joka haluaa pitää langat omissa käsissään. Hän esimerkiksi soittaa aina ennen kuvauksia kuvaajalle ja kertoo, millaisen kuvan haluaa itsestään otettavan. Lauri on myös määrännyt esikuntansa raportoimaan sähköpostitse kaiken, mitä tapahtuu kussakin maassa. Jokaikisen buukatun keikan ja haastattelupyynnön.

"Luotan Seppo Vesteriseen täysin, mutta pitää minunkin tietää, missä mennään. Haluan ottaa enemmän vastuuta, koska nyt on meidän hetki käsillä, enkä aio menettää sitä. Mitä enemmän itse voi ideoida, sen parempi."

Teja Kotilainen ja Seppo Vesterinen luonnehtivat Lauria yhteistyökykyiseksi, mutta päättäväiseksi ihmiseksi.

"Jos en keksi parempaa ideaa, tyydyn siihen, mitä muut ehdottavat."

Kuluva vuosi tekee Laurista miljonäärin.

"In The Shadows on ollut soitetuin lähes jokaisessa Euroopan maassa. Kyllä silloin rahakin liikkuu. Jos minulla nyt sattuu olemaan rahaa, on siistiä kuukauden jälkeen nähdä ystäviä ja järjestää hyvät bileet. He eivät luule, että haluan leveillä."

Lauri hankki muutama kuukausi sitten oman 90 neliön asunnon läheltä Ruoholahtea.

"En halua elämässäni kerätä suurta omaisuutta, oma kämppä riittää. Minulla ei ole edes ajokorttia, joten kalliit autot voi unohtaa. Enemmän rahaa menee kitarankieliin kuin luksuskamoihin."

Tarina vaikuttaa hieman liiankin täydelliseltä.

"En suoranaisesti kadu mitään, mutta nuoruudessa oli liian innokas syöksymään kaikkiin juttuihin. Teimme esimerkiksi sopimuksen Pepsin kanssa. Kun näki 900 bussipysäkillä 1,5-metrisen kuvan itsestään Pepsi-pullon kanssa, tajusi että on mennyt liian pitkälle. Mutta maksoimme niillä rahoilla ensimmäisiä keikkojamme ulkomaille."

Toisen oppitunnin julkisuudesta hän sai muutama vuosi sitten, kun hän päästi saksalaisen Bravo-lehden kuvaamaan kotiinsa.

"Seiska osti ne kuvat ja kirjoitti jutun ‘Lauri esittelee kämppänsä’. Pää meinasi räjähtää. Nyt Lauristakin oli tullut Nykäsen Matti."

Bändi on työstänyt jo uutta materiaalia seuraavalle levylle. Sen on määrä valmistua vuoden sisällä. Seuraavaksi The Rasmus nousee maihin Japanissa ja Yhdysvalloissa, jossa käynnistyy huhtikuussa kuuden viikon promokiertue.

Ja yhtyeellä on ainakin yksi fani USA:ssa. Marilyn Mansonin on kuultu hyräilevän In The Shadows -kappaletta keikkabussissaan.

Puolitoistatuntisen haastattelun aikana Laurille ehti tapahtua paljon: ravintola tarjosi hänelle oluen, häntä pyydettiin karaoken SM-kisojen tuomaristoon ja arabiherrasmies tuli juttelemaan: "Anteeksi, olet Markus from The Rasmus? People listen to you. You rock."

FILE: Lauri Ylönen

  • Pituus: 169 cm
  • Paino: 60 kg
  • Tulot: 200 000 e (2003)
  • Juoma: Pellegrino
  • Tuoksu: Kahvin ja tupakan tuoksu keikkabussissa
  • Kengät: Mitkä tahansa maiharit
  • Puhelin: Nokia 5140
  • Musiikinnumero: 9

46 kommenttia

Rasmusgirl

26.2.2004 20:11

Jestas, että toi Lauri on söötti :)
Ja suusta tuleva teksti on pelkkää asiaa!!!
HYVÄ LAURI!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

marilyn_

26.2.2004 20:15

lauri, I don't hum your tunes, it's more like farting

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MsLight

26.2.2004 23:11

Oon aika järkyttyny miten törkee Lauri on häiritseviä ihmisiä kohtaan!Varmasti vituttaa, mut en ehkä kertois haastattelussa, et käsken faneja painumaan vittuun. Mikäs se onkaan, joka joillaki nousee tonne korvien väliin, oi pikku pikku Lauri?? ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kukash

27.2.2004 04:01

Tää laura niiku on?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mulkimo

27.2.2004 06:10

Minusta on ihan oikein valilla sanoa ihmisille etta nyt riittaa. Tietysti sen yhden onnettoman tunteet vahan karsivat eika valttamatta omasta syysta, mutta jokin jarki taytyy hommassa olla. Ehka nyt ei tarvitse kiroamaan ruveta, jokin varasuunnitelma voisi olla parempi. Vaikkapa pieni pussi johon voi laittaa yhteystietonsa jotta sankari voi paremmalla ajalla laittaa nimikirjoituksen tulemaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

tsorts

27.2.2004 07:38

Kyllä sanoisin itekin aika rumasti, jos joku tulee kesken unien jotain nimmaria pyytämään. Vaikkei neste olekaan päähän noussut. Tai jos jengi tosiaan parveilis oman ulko-oven ympärillä. Joku yksityisyys se pitää julkisuuden henkilöillekin suoda.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Heidi

27.2.2004 08:44

Juu on ne fanit kauheita, kehtaavat ostella levyjä ja kaikkee

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Miinsku

27.2.2004 10:33

Aika älytöntä toi, että seiska- lehti tekee tollaiselta pohjalta noita juttujaan. Olihan se tietty tiedossa, että kovin "rehellinen" lehti se ei ole.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Respect-

27.2.2004 11:00

Vietin aikaa useamman kuukauden euroopassa viime vuonna ja täytyy sanoa että hyvin ovat miehet hommansa hoitaneet. Radiosoiton määrä oli aivan järjetön. Ja vielä Biisi Bundesliigan mainokseen, josta kilahtaa taskuun vielä enemmän rahaa, kuin radiosoitosta. Tosin Conan O'Brian Showhun on vielä saatanan pitkä matka, vaikka eurooppa onkin jo taskussa. Sille ei voi mitään. Mutta helvetin hyvää duunia ovat pojat tehneet. iso käsi siitä. Onnea matkaan. Sillä paskalla alkuvaiheen funkkimeiningillä ei tähän oltaisi päästy. Onneksi pojat huomasivat sen ajoissa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ROK-Kari

27.2.2004 14:40

[LAINAUS]MsLight kirjoitti 26.02.2004 klo 23:11:

Oon aika järkyttyny miten törkee Lauri on häiritseviä ihmisiä kohtaan!Varmasti vituttaa, mut en ehkä kertois haastattelussa, et käsken faneja painumaan vittuun. Mikäs se onkaan, joka joillaki nousee tonne korvien väliin, oi pikku pikku Lauri?? ;)[/LAINAUS]

Noh, jos itse olisit 118:ssa töissä, niin tuskin haluaisit, että sua häiritään lauantaina ravintolassa numerotiedusteluilla. Ellei ne kysy sun numeroasi :)
Enivei, Lauri vaikuttaa erittäin fiksulta ja määrätietoiselta rokkariksi. Terveisiä Andy McCoylle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Naomi_Wastaa

27.2.2004 16:46

Varsin mukava kuulla etta heppu sanoo asiat suoraan.

Se etta duuni on julkisuudessa ei tosiaan tarkoita etta on aina tavattavissa. Kundi tajuaa viela ottaa homman tosissaan jos uransa haluaa jatkuvan isossa maailmassa. Kunnioitettavaa.

Joku nuija umpimielifani tietysti luulee 'oman' staransa ylpistyneen kun ei saa haluamaansa, sehan vasta itsekkyyden merkki onkin. Osta CD.

En muuten ole yhtyeen muusikin kuuntelija.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mari_

27.2.2004 17:14

kiva kuulla ettei lauri esitelly ite kotiaan seiskalle, koska sitä en ymmärrä et myy ittensä jollekkin lehdelle.
mua vaan pelottaa et lauri ei kestä tätä kaikkee ja alkaa käyttään kaikkee paskaa..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anso

27.2.2004 19:30

Hauska tuo kuva. :D Vaikea olla arvostamatta Lauria, sen tapaa olla oma itsensä ja pitää pää kylmänä sen jälkeen ku on lukenu ton haastattelun. Vaikka oonhan mä arvostanu sitä siitä saakka ku kuulin ekan kerran PS:n ja et se on kirjottanu sen isosiskolle. (: The Rasmus rock.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

need_a_hug

27.2.2004 23:16

Jep, hirmu komia tuo Lauri noissa kuvissa. =)
Samaa mieltä, pelkkää asiaa tulee miehen suusta.
Ja arvostan heitä hirmu paljon. Kyllä hyvä työ aina palkitaan. =)
Jep, suunta on eteenpäin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sami

28.2.2004 02:21

fuck yes, mies puhuu asiaa all the way. Onnea matkaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TeroN

28.2.2004 10:09

Haluaisin nussia Laurin kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-Guilty-

28.2.2004 16:52

Rasmuksen Laurista :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ggg_

29.2.2004 11:31

[LAINAUS]Rasmusgirl kirjoitti 26.02.2004 klo 20:11:

Jestas, että toi Lauri on söötti :)
Ja suusta tuleva teksti on pelkkää asiaa!!!
HYVÄ LAURI!!!![/LAINAUS]

Joojoo, samanlainen äijänhamppi ku muutki. Naisille söötiksi äijän tekee vaan julkisuus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

LastWaltzer

29.2.2004 20:07

En kyllä ihmettele yhtään, että bändi menestyy, kun sen pomo puhuu noin järkeviä! Hyvä Rasmut :)

"Joojoo, samanlainen äijänhamppi ku muutki. Naisille söötiksi äijän tekee vaan julkisuus."

Ja mistä ihmeestä sinä sen tiedät? Totta kai Lauri voi monenkin mielestä olla oikeasti ihku.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

saija81

1.3.2004 18:05

Kyllä jokaisella on oikeus omaan kotirauhaan ja ulkona liikkumiseen, ilman että fanit tulee häiritsemään. Mielestäni yleisötilaisuuden yleisön seassa keikkapaikalla on vapaata riistaa fanien kohdalla, silloin soittajat on vaan yleisöä varten. Muualla heillä on oikeus omaan rauhaan.
Hyvää musiikkia Rasmus tekee

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

globus

2.3.2004 02:59

Oon Perussa sademetsassa suurin piirtein keskella ei mitaan ja taalla tulee paikalliselta radiokanavalta joka tunti Rasmuksen "In the Shadows"... Keskella Amazonin sademetsaa! ...suorastaan pelottavaa kulttuuripropagandaa... talla kertaa Suomesta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Poblanesa

3.3.2004 21:53

Joo, ma oon Meksikossa ja "in the Shadows" soi taallakin. Tais olla listaykkonen radiossa...

[LAINAUS]globus kirjoitti 02.03.2004 klo 02:59:

Oon Perussa sademetsassa suurin piirtein keskella ei mitaan ja taalla tulee paikalliselta radiokanavalta joka tunti Rasmuksen "In the Shadows"... Keskella Amazonin sademetsaa! ...suorastaan pelottavaa kulttuuripropagandaa... talla kertaa Suomesta.[/LAINAUS]

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Guilty-89

4.3.2004 11:07

Jos Lauria vituttaa niin sitten vituttaa :) Kyllähän meille "taviksillekin" tulee niitä päiviä milloin ei kiinnosta muut ihmiset.

Mä arvostan suuresti sitä työtä minkä The Rasmus on tehnyt näiden vuosien aikana. Vaikka en aina olekaan ollut fani niin mä olen diggaillut niiden musaa.
Go The Rasmus!

Sitten vielä yksi juttu... Mä huomaan itsestänikin niitä piirteitä, että hei nyt mennään Laurin kämpän ulkopuolelle telttojen kanssa. Se on tyhmää, kun ajattelee jätkän tunteita. Mä suutun pikkuveljelleni jos se tulee huoneeseen pyytämättä. Arvatkaa onko huippu fiilif kun herää aamulla siihen, että jotkut pikku tytöt työntää käsiä postiluukusta. Liityn Laurin mielipiteeseen vaikka välillä olen samanlainen: "Lihakirves käteen ja sormet poikki :)"

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeeez

4.3.2004 18:42

Nythan se In The Shadows soi myos taalla Briteissa, on BBC Radio 1 soittolistalle tullut talla viikolla.

Saa ihan positiivista palautetta vaikkakin englannin kielen kaytto on vitsien aihe. Voisi ehka paneutua aantamiseen. Tama kun ei ole Saksa tai Ranska joissa englantia ei pahemmin kuule joten siella ei kenties niiden korvaan kolahda.

Ei Shakespeare tarvitse olla tai teeskennella englantilaista mutta antaisi musiikista uskottavamman kuvan jos kerran englanniksi esiintyvat
ettei sekoteta Cheeky Girlsiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

skidmark

6.3.2004 21:07

joo..kaikennäköstä kommenttia täällä. kai munkin pitää sit. musta on täysin oikeutettua laurilta sanoa miltä siitä tuntuu kun jengi tulee tyyliin paskatauolla pyytämään nimeä paperiin. ihminen sekin, vaikka julkisuudessa onkin.
varmasti useampikin toimis samalla tavalla laurin kengissä.voihan toki olla että tää puolustelu johtuu faniudesta, mutta jokatapauksessa mun mielipide. kunnioitan, tuhlaan rahaa ja pidän hellvetin hauskaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

dyna_

8.3.2004 18:00

joo.. mä oon kanssa samaa mieltä tosta että jos vituttaa niin sitte vituttaa =) ihan ymmärrettäväähän toi on.. ainakin musta. kesällä rockittaa sitte! vaikkakin vaan kaks keikka tiedossa mutta saksaan sitte perkele :) joo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Linssilude

9.3.2004 16:06

Näenkö väärin, vai onko Lauri pyöristynyt naamasta? Taitaa sittenkin rock-elämä maistua, vai mistä on kyse?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jarksa

12.3.2004 10:31

Musta ainakin on tosi naurettavaa kertoilla valtakunnallisen lehden haastattelussa omille faneilleen haistattelusta. Ymmärrän sen, ettei se herkkua ole jos kaikki häiritsee jatkuvasti mutta toisaalta se on juurikin se hinta mikä julkisuudesta valittettavasti on maksettava. Saman tason autotalli-pumppuja on tää maa täynnä mutta Rasmus myy sen julkisuuden takia, joka niille on vuosien myötä kumuloitunu. Jos sä alat esittää mediassa kusipäätä niin pian se levymyynti lopahtaa kun lehdet kirjottaa vähemmän ja ikävämpään sävyyn. Kakkua kun ei voi syödä jä säästää. Moni varmaan mieluusti ottaisi vastaan julkisuuden hyvät puolet mutta silloin harvoin muistaa, että siihen liittyy kenties jotain negatiivistakin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Benjina

12.3.2004 10:53

Ymmärrän Lauria täysin..Jokaisella on oikeus omaan yksityisyyteen!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

skidmark

13.3.2004 11:35

joojoo.. varmasti ne tietää, mikä julkisuuden hinta on mut silti rajansa kaikella..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

minniee

17.3.2004 23:43

Pisti todellakin silmää tuo omille faneille haistattelu! Voi raukkaa, on varmaan rankkaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

daisy_star

7.5.2004 13:29

Hei ihan tosi! Mitä te nyt Lauria haukutte jos se ei jaksa koko ajan olla happy-happy-joy-joy? Antakaa ihmisten olla rauhassa, oli ne sitten julkkiksia tai ei! Ei kukaan muukaan jaksais ainaista piinaamista!!

Joo ja onhan se niin, että julkisuus on suosionkin tuonut, mutta niin kauan kuin kukaan meistä ei oo julkkis me ei oikeestaan voida tietää kuinka rasittavaa on olla koko ajan tarkkailtavana. Toi 118-vertaus oli hyvä:) Ja eihän kukaan siivojakaan vapaa-ajallaan koko ajan siivoa. Jokaisella on oma työminä ja kotiminä. Annetaan Laurin ja muittenkin julkkisten olla rauhassa kotiminissään ja käydään katsomassa niitä niiden työaikana.

Rasmut on saavuttanut niin paljon, että muittenkin kuin meidän fanien tulisi kunnioittaa niitä aika hemmetisti. Ne pojat on menny kovasti eteenpäin siitä ajasta kun kymmenen vuotta sitten kävin niitä ekan kerran Oransilla katsomassa. Mä oon ainakin ylpeä Rasmuista, mutta kunnioitan niitä niin paljon, että annan niiden elää omaa elämää, kun työkiireiltään ehtivät!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

viaton

8.6.2004 13:34

lauri on niin söpö,et sen ihanuutta ei voi kuvailla,jos lauria ei olis rasmuksessa nii mä en olis fani

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Riiuli

16.6.2004 12:19

jep jep.. Rasmus on paras!!

mutta oliko se nyt sitten Lauri Johannes Ylönen vai Lauri Markus Paavo Ylönen??!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

TheRasmusPARAS

11.7.2005 18:32

se on lauri johannes ylönen!!! mutta kyllä se on tosi että the rasmus on paras!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

deadpromises

18.9.2005 12:56

Kyllä kyllä Rasmus on paras!! Ja lauri on todellakin ihan ylisöpö! Ei voi olla sulosempaa ihmistä tän maan päällä!!! Lauri on kingi!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Miep

27.9.2005 20:37

Son kyllä lauri markus paavo ylönen!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

-------

13.10.2005 18:38

on muuten Johannes...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

onzu

8.4.2006 12:11

tietty the rasmus on hyvä bändi mutta se on tyttöjen bändin ja hyvän bändin välissä. Muutenhan se on aika hyvä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

~Laurifani~

14.4.2006 19:32

Että toi Lauri on niiiiiiiiin IHANA!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<!!!!!!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ninnukka10

1.6.2006 18:22

Lauri Ylönen on mailaman söpöin tyyppi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ninnukka10

10.6.2006 16:50

The Rasmus on paras bändi ja mulla on Rasmuksen Laurin Osote jos joku haluaa kysyä sitä multaa
Kysy:ninnukka10@luukku.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ninnukka10

10.6.2006 16:50

The Rasmus on paras bändi ja mulla on Rasmuksen Laurin Osote jos joku haluaa kysyä sitä multaa
Kysy:ninnukka10@luukku.com

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Cindy_Candy

21.8.2006 14:36

Pari vuotta sitten en välittänyt ollenkaan Rasmuksesta ja ajattelin aina että se on vain yksi bändi muiden joukossa. Nykyään se on lempibändini. Rasmus rulettaa!!! ;D Olisin Laurina kyllä tehnyt aivan samalla tavalla niille tyypeille, jotka häiritsivät häntä. Eihän sellaista elämää kestä Erkkikään! Koti on sellainen paikka, jonne mennään olemaan rauhassa, koti on pyhä paikka itse kullekkin, kukaan ei saisi olla sitä vastaan. Ajattelisivat niin, etteivät tekisi kenellekkään niin, kuin ei haluaisi itselleen tehtävän ja ajattelisivat vähän toistenkin tunteita eikä vaan omaa itseään, että pääsee retostelemaan kavreilleen: "Mä näinkin eilen Lauri Ylösen ja se antoi mulle nimmarin!" . Hyvä, että Lauri pistää kovan kovaa vastaan niin, että pääseekin sanomaan: "Mä näinkin eilen Lauri Ylösen ja kun mä roikuin koko ajan sen perässä kinuamassa nimmaria se käski mun painua vittuun". Hyvää työtä, Lauri, jatka samalla tavalla ja puolusta itseäsi, äläkä anna julkisuuden ja fanien pompotella elämääsi ja itsekunnioitustasi! :D

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

eerq

26.8.2006 17:13

No voi vittu! Antakaa pojan elää!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rasmus-Fani

31.8.2007 22:04

Rasmus on maailman paras bändi. En ole koskaan törmännyt näin hyvään bändiin.
Niitten musa on niin ihanaa ja se Laurin ääni vielä se on kertakaikkisesti upeeta kuuneltavaa. Olen fanittanut Rasmusta vuoden 2002 loppu puolesta. Sitten vuonna 2003 alkoi 1000% fanitus ja olen ollut tähän päivään asti fan!

T.Ikuinen The Rasmus fani!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi