Lentäisitkö vieraalle paikkakunnalle tuntemattoman kreisipolttareihin? Tämä häiskä teki juuri niin

Kun tilaisuus tarjoutuu, randomin tyypin polttareihin lähdetään tuhansien kilometrien päähän.

Kuva: Parilov/Fotolia.com

Joskus elämä yllättää. Hulvattomat bileet ja uudet ystävät voivat odottaa aivan kulman takana, kun vain avaa sydämensä odottamattomille tapahtumille.

Insider kertoo yhdysvaltalaisesta Will Novakista, joka sai sähköpostiinsa kutsun polttareihin, jonka juhlakalu ei ollut lainkaan tuttu.

Juhlaväki halusi kutsua samannimisen ystävänsä polttareihin, mutta typon vuoksi kutsu päätyikin väärälle Novakille.

Novak päätti olla välittämättä asiasta, sillä olihan luvassa mitä ilmeisemmin mainiot bileet. Hän vastasi bilevastaaville seuraavasti:

"En tiedä, kuka Angelo on. Olen Will Novak ja asun Arizonassa. Vermont on melko kaukana: varsinkin, jos aion matkustaa polttareihin, jonka isäntää en ole koskaan tavannut. Siitä huolimatta: laskekaa minut vi***u mukaan!"

Hän perusti GoFundMe-tilin, jotta pystyisi kattamaan lento- sekä skimbailukulut. Tili sai hyvän viraalisuosion, ja Novak sai kerättyä pian kasaan 4 375 dollaria.

Hänen alkuperäinen tavoitteensa oli 750 dollaria.Ylimenevät varat Novak päätti lahjoittaa tulevalle hääparille, joka odotti esikoistaan.

Bileet olivat menestys: tavatessaan sulhasmies Angelon ensimmäistä kertaa, revitteli mies kitaraa bassorummun päällä ilotulitteiden räiskyessä ympärillä.

Parasta oli kuitenkin tavata kaima, mies, jonka kutsun hän oli vahingossa saanut. Nimen lisäksi Will Novakeilla oli paljon yhteistä kuten musiikki- ja leffamaku.

Häihin mies ei enää pungennut mukaan. Sen sijaan hän tunsi kiitollisuutta seikkailusta, jonka kirjoitusvirhe hänelle tarjosi.

"Kun avaat itsesi universumille, upeita juttuja voi tapahtua. Puhu naapurillesi, uusille ihmisille ja tee uusia ystäviä! Kun ovi aukeaa, astu kynnyksen toiselle puolelle", Novak päättää.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi