Lidl lanseeraa grilliruoan tuoksuisen hajuveden

Totta se on, kohta voit halutessasi tuksua grilliruoalta.

Kuva: © fotek / Fotolia

Ruoan tuoksuiset hajuvedet ovat olleet puheenaiheena ennenkin, esimerkiksi kun pikaruokaketju Burger King ilmoitti myyvänsä päivän ajan suosikkihampurilaiselta tuoksuvaa hajuvettä. Ruokatuoksuista tuli taas ajankohtainen aihe, sillä Lidl kertoi lanseeraavansa grilliruoan tuoksuisen hajusteen niin miehille kuin naisillekin. Tuoksut on suunnitellut Suomen oma parfurmöörikeisari Max Perttula.

Miesten hajuvesi on Perttulan mukaan savuinen ja kuin suoraan leirinuotiolta. Naisten hajuveteen on puolestaan piilotettu valkoista koivua, kermaista myskiä ja ripaus järven tuoksua. Perttula kertoo, että ajatus taustalla oli se, että mies grillaa nuotiolla ja nainen istuu vieressä vähän kauempana näyttäen ja tuoksuen hyvältä.

Lidlin ostojohtaja Timo Hansio sanoo tuotteen syntyneen sen takia, että tarvitaan jotain uutta ja repäisevää. Sen voi lukea käytännössä tarkoittavan sitä, että hajusteet syntyivät läpällä.

”Ensin oli tarkoitus tehdä trendikäs tuoksu, mutta laadukkaista raaka-aineista tulikin kansainvälinen luksustuote”, kuvailee Perttula.

Uusi hajuvesi Eau de Grill tulee olemaan noin kahdenkymmenen euron hintainen, ja sitä tulee myyntiin numeroitu ja rajoitettu määrä.

Lähde: Makuja

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi