Lupauksia, lupauksia

Kolumni

Hyvää adventtia, kiltit lapset. Ja me muutkin. Tehkäämme yhdessä muutama uudenvuodenlupaus.

Voisimmeko vuonna 2006 uudistaa ajatteluamme siten, että...

...mietimme vähän vähemmän Anu Saagimin sanomisia? Saagim moittii suomalaisia naisia rumiksi, ja sanoo, että siitä johtuu myös suomalaismiesten joukkopako virolaisten prostitiuoitujen syliin. Kerro lisää itsestäsi ja Ristomatista, Anu!

...kävisimme vähemmän kirjamessuilla? Kirjailijoilla on ollut ennätysmäisten kävijämäärien vuoksi todella paha mieli. Synkät marginaalikynäilijät ja ilmaisiin arvostelukappaleisiin hukkuvat kirjallisuuskriitikot ovat tuoneet esille, että 1) kirjamessut ovat kaupallistuneet liiaksi, koska siellä myydään paljon kirjoja 2) kirjakilpailut kuten Finlandia ovat epiksiä, ja palkintojen voittaminen sekoittaa koko elämän, kun pitää antaa kaksi haastattelua paikallislehteen.

...alkaisimme pohtia hedelmöityshoitojen ohessa mahdollisuutta välittää erivärisiä ja -kokoisia lapsia netin kautta Verified by Visa -systeemillä, jotta kaikki aikuiset varmasti saisivat haluamansa.

...miettisimme mitä nimimerkki ”Yksi Meistä” itse asiassa tarkoittaakaan vaatiessaan ”jonkinlaista kuluttajansuojaa” vaalikampanjointiin (IL 18.11.) asuessaan 16 290 neliön kämpässä 102 000 euron vuosituloilla.

...ihmettelemme ääneen mitä ympäristökeskusten hipit oikein ovat tehneet kaikki nämä vuodet sillä aikaa kun viinarallin osallistujat ovat paskoneet Itämeren täyteen. Siellä ne lilluvat nytkin.

...kokeilemme keksiikö joku vielä kreisimmän julkkisparin kuin Tiina Jylhä ja Jussi Parviainen ennen kuin hiljennymme Kristillisdemokraattien ehdokkaan armopuheen ääressä: “Poliitikko ei voi saada parempaa arvosanaa kuin sen, että juuri hän (Tiina Jylhä) liittyy tukijoukkoihin. Kysymys on siitä, että Bjarne Kallis puhuu epäonnistuneiden ja skandaalejakin läpikäyneiden ihmisten puolesta ja haluaa olla sellaistenkin ihmisten poliittinen kanava.” (SK 46/05) Ei muuta kuin hanat auki, Marika, Matti, Martina, Mervi, Wallu, Aleksej, Agnes, Andy, Ibi, Timo, Hanna, Juhani...

Tulisipa se Jeesus jo, että tästä pimeydestä päästäisiin.

Hevoshullun blondin blogi osoitteessa http://annaperho.city.fi

2 kommenttia

bjarne

13.12.2005 13:14

Ainakin diggaan Bjarnea yhtä paljon

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lisää_tervettä_järkeä_kiitos

13.1.2006 17:00

Hah! Loistava kolumni Annalta. Taas kerran. Jatka.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi