Maailma Messukeskuksessa

Matkamessujen eksoottisina uutuuksina Madagaskar, Trinidad & Tobago ja Uganda.

Andrew Lees reissasi ties missä.
Andrew Lees reissasi ties missä.

Helsingin Messukeskuksen Matka 2012 -messut läväyttävät räntä- ja lumituiskun keskelle ajatuksen lämpimästä. Messuilla matkaideoitaan esittelee 1100 näytteilleasettajaa yli 70 eri maasta.

"Matkamessuissa ainutlaatuista on tapahtuman aito kansainvälisyys - messut on upea tilaisuus tutustua kohteisiin paikallisten oppaiden kanssa. Alan yrityksille Matka ei ole vain messut, vaan koko matkailuvuoden avaus. Näytteilleasettajien sitoutuminen näkyy hyvin siinä, että nyt Matkamessuilla on lähes 1000 neliötä enemmän myytyjä näyttelyneliöitä kuin viimeksi", kertoo Matkamessujen myyntiryhmäpäällikkö Inna-Pirjeta Lahti.

Eilinen torstai ja perjantain alkupäivä oli messuilla varattu vain ammattilaisille, ja suuren yleisön vuoro on alkanut perjantaina puolilta päivin.

Pimeä ja armoton vuodenaika on luonteva valinta matkamessujen ajankohdaksi. Messukeskuksessa voi viritellä matkahalujaan esimerkiksi uusiin ja eksoottisiin kohteisiin Madagaskarilla, Trinidad & Tobagossa tai Ugandassa.

Matkakuumetta voi nostatella myös spottailemalla paikkoja, jotka vilahtelevat STA Travel Australian teetättämissä videoissa. Joillekin matkustaminen on liikkeellä olemista, toisille se on oppimista ja kolmansille se voi olla ruokakulttuuria.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi