Maailman ensimmäinen Hello Kitty -kiinalaisravintola avattiin Hong Kongiin

Japanilaishahmo on Kiinassa kuulemma kotimaataan suositumpi.

Kuva: Hellokittychinesecuisine.com

Kuva: Hellokittychinesecuisine.com

Japanilainen piirroshahmo Hello Kitty on ihastuttanut lapsia ja lapsenmielisiä jo 70-luvulta lähtien. Kolmen omenan pituinen (ja viiden omenan painoinen) suloinen kisu löytyy tänä päivänä jo lukemattomien paitojen rintamuksista, koulutarvikkeiden kyljestä ja jopa viinipullojen etiketeistä - nyt sen voi löytää myös kiinalaisravintolan riisiannoksesta.

"Hello Kitty on Hong Kongissa suositumpi kuin kotimaassaan Japanissa", kertoo hongkongilaisen Hello Kitty -ravintolan omistaja Man Kwong.

Omistaja aloitti neuvottelut jättiyhtiö Sanrion kanssa jo vuonna 2013. Jokainen annos tuli maistattaa ja hyväksyttää Sanrion edustajilla. Viime vuonna yhtiö myöntyi vihdoin ravintola-ajatukseen, ja Hello Kitty Chinese Cuisinen avajaisia vietetään kesäkuun ensimmäisenä päivänä.

Ravintolan menusta löytyy herkullisia annoksia Hello Kitty -twistillä. Suloisimpia ovat valkoiset dumplingit, joihin on maalattu kisun naama - tietenkin vain luonnollisia raaka-aineita käyttäen. Vaaleanpunainen rusetti saa värinsä punajuuresta, kissan silmät ja viikset mustekalan musteesta. 

Ennustamme Instagram-räjähdyksen, kun ravintola avataan.

Lähde: Time

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi