Maku Brewing tuo kauppoihin erilaisten oluiden tölkkipackin

4-pack pitää sisällään erilaisia oluita, makusteluohjeita ja olutfiilistelyä.

Kuva: Maku Brewing

Reilu vuosi sitten Pyynikin käsityöläispanimo toi markkinoille Sessio-olutsarjan “kuudesti aukeavan” erikoisoluiden six packin. Nyt samalla asialla on Maku Brewing, joka lanseeraa Suomen ensimmäisen tölkkioluiden maistelusetin. Makustelusetti pitää sisällään neljä erilaista olutta ja on samalla ensimmäinen pienpanimoiden 4-pack.

Käteen sopiva tyylikäs kuutio pitää sisällään myös Maku Brewingin väen parhaita ohjeita nimenomaan näiden oluiden nauttimiseen, niin ikään musiikin tai ruuan höystämänä.

"Makustelusetissä saatiin samaan pakettiin monta meidän jengille mieluisaa asiaa oluen nauttimiseen liittyen: hyviä makuja, ideoita ruokaparituksiin, tasting-ohjeistusta ja musafiilistelyä oluen ympärillä. Tämä on täydellinen vieminen illanviettoon", makujohtaja Jussi luonnehtii.

Kehittyvää olutkulttuuria tukevien innovaatioiden ideointi on Maku Brewingille tärkeää, ja panimon uusin tulokas Ari fiilisteleekin Makustelupakettia:

"Me lähdimme ideoimaan oman näköistämme pakettia, ja 4-pack-kuutiosta tuli sekä ulkonäöltään ja uutuusarvoltaan kaikille mieluinen: neljällä eri oluella täytetty paketti, jossa on lisättynä makusteluun liittyvää kevyttä ohjeistusta ja fiilistelyä. Tuntuukin todella hienolta, että Makustelusetti tulee pienpanimon näkökulmasta laajaan, maanlaajuiseen ja useamman sadan ruokakaupan sisältävään jakeluun."

Makun tiimi: Jasu Sohlberg, Harri Hopearuoho, Jussi Tamminen, Jukka Hopearuoho, Ari Kolehmainen, Topi Syvänen.
Makun tiimi: Jasu Sohlberg, Harri Hopearuoho, Jussi Tamminen, Jukka Hopearuoho, Ari Kolehmainen, Topi Syvänen. Kuva: Maku Brewing

Maku Brewingin viime vuoden huikea kasvu joka mittarilla on asettanut Maku Brewingille tilaisuuden voimakkaaseen laajentumiseen, ja vielä tämän kuun lopuun jatkuva osakeanti on ottanut hienon loppukirin. Ensimmäiset osakkeet myytiin Maku Brewingin nykyisille omistajille, mainio nousukiito sai sijoittajat hereille, mutta vielä jäljellä on jonkun verran merkattavaa.

"Osakeannissa haetaan pääomaa ennen kaikkea myyntiin, markkinointiin ja prosessien kehittämiseen. Me emme kerää rahaa uuden panimon rakentamiseen tai laajennuksen toteuttamiseen vaan hyvässä vauhdissa olevan kasvun tukemiseen", Jussi lisää.

Maku Brewingin sakilla on tänä keväänä myös melkoista jännitettävää – onhan makulaisten tukema Helsingin Seagulls -koripallojoukkue päässyt puolivälieriin, jotka alkavat 1. huhtikuuta. Kun sekä Maku Brewingin että Seagullsin peruskivet muurattiin saman vuonna, ja kummankin porukan menestyskäyrä on näyttänyt yhtä jyrkältä – ovat makulaiset yhtä hymyä.

"Seagulls on korisliigassa kärkikahinoissa ja meidän pienpanimomme tässä hienossa kyydissä mukana. Ensimmäinen sponsorikautemme oli oli viime vuonna, ja joukkue tuli neljänneksi liigassa. Nyt näyttää että niin Seagulls kuin Maku ovat vielä kovemmassa iskussa!"

 

1 kommentti

happoMein

25.3.2017 11:35

Kumpi on aiemmin kauppojen hyllyillä, tämä vaiko Pyynikin​ neljän tölkin pack?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi