Martina Aitolehti

Miten myy tuote Martina Aitolehti?

Julkkis myy itseään. Lause ei ole halventava vaan totuudenmukainen. Martina Aitolehti on tuote, johon pätevät samat säännöt pakkauksesta, lanseerauksesta, markkinoinnista ja elinkaaresta kuin iPodiin ja HK:n Siniseen. Miten julkkisbrändi syntyy? Kuka sillä elää? Tuote-esittelyssä Martina Aitolehti.

Lanseeraus

2000 Suomen Mallikuningatar.
2000 Miss Suomi -semifinalisti.
2001 Kalenterityttö.
2001 Miss Suomi -semifinalisti.
2001 Miss Earth, Suomen edustaja Filippiineillä.
2002 Suomen neito -esikarsinnat.
2002 Miss Hawaiian Tropic -Suomen 1. perintöprinsessa.

“Ilta-lehti ja Ilta-Sanomat esittelivät kaikkien kissanristiäismissikisojen kilpailijat. Leikkasin vuosien varrella kaikki itseäni koskevat artikkelit talteen ja kehystin yksiöni seinälle. Olen aika itserakas, mutta hyvällä tavalla.”

2004 Miss Hawaiian Tropic

“Tätä ennen olin esiintynyt vain yhteiskuvissa. Voitto poiki ensimmäisen ison artikkelin Katsossa. Seuraavaksi Katso alkoi uutisoida väkivaltaisesta parisuhteestani.”

Markkinatuomioistuin: Helsingin kauppakorkeakoulun professori Arto Lindblom:
“Tuotteen lanseerausvaiheessa tavoitellaan maksimaalista näkyvyyttä ja menekkiä kuluttajien, eritoten kohderyhmän keskuudessa. Tässä tuote Aitolehti on onnistunut. Medianäkyvyys on ollut johdonmukaista. Jos tuote Aitolehti olisi esillä esimerkiksi seurakunnan tilaisuudessa, näkyvyys olisi epäjohdonmukaista.”

Saatavuus

Lux, Motellet, Gastone, tanssikoulut Footlight ja Helsingin tanssiopisto, kuntosali Forever Töölö, Hietaniemen kirpputori (myymässä noin neljästi kesässä), tatuointistudio Bound Tattoo, elektronisen musiikin bileet.

“Klubipiireissä mut tunnetaan hyvin. Ne on ylpeitä, että käyn niiden tapahtumissa. Bilettäessäni olen varautunut. Luxin Royalissa on kasapäin julkkiksia kännissä, siellä voi olla vapaammin.”

Helmikuussa rajattu saatavuus esimerkiksi Muhoksella, Parkanossa, Kauhajoella, Kajaanissa, Savonlinnassa, Espoossa ja Viitasaarella. Dazzling Ladies -tanssiryhmällä noin kahdeksan keikkaa kuussa.

Arto Lindblom:
“Tuote Aitolehti hakee intensiivistä jakelua, eli laajaa tunnettuutta ja hyvää saatavuutta. Vaihtoehto olisi selektiivinen jakelu, jota käytetään haluttaessa luoda tuotteesta premium-mielikuvaa. Tällöin tuote Aitolehdellä olisi tarkkaan rajattu saatavuus ja mietittäisiin tarkkaan, missä yhteyksissä tuote esiintyy.”

Kuluttajahinta

Liput Dazzling Ladiesin keikalle 7–15 euroa, Seiska 4,25 euroa, ilmaisnäyte keskusteluhetki yökerhossa.

“Esimerkiksi Luxissa ihmiset tulevat avautumaan ongelmistaan. He kertovat vaikkapa sairaustapauksista perheessään ja kuinka ovat saaneet voimaa persoonastani. Erittäin usein tullaan toteamaan, että olin hyvä Big Brotherissa. Kuulen sitä tosi tosi tosi paljon, vaikka vietin siellä vain viikon lähes vuosi sitten.”

Arto Lindblom:
”Hinnoitteluun vaikuttaa kilpailutilanne: onko vastaavia tuotteita saatavilla. Jos tuote olisi uniikki, hinta voisi olla korkeampi. Hinta on myös mielikuvaa luova tekijä: mitä korkeampi hinta, sitä laadukkaampi tuote.”

Tuotteen tunnettuus

City kysyi kadulla sadalta 18–55-vuotiaalta, kuka kuvassa on.

26 % Martina Aitolehti
55 % Ei tiedä
19 % Joku muu

Oli myös: Nina Herala, alusvaatemalli, amerikkalaisen saippuasarjan tähti, mainoksesta tuttu, joku ei-kukaan.

Arto Lindblom:
“Tunnettuus on keskivertoa. Oman kohderyhmän keskuudessa tunnettuus on varmasti suurempi.”

Tulos

“Tienasin salarakas-vuonna 2004 lähes 100 000 euroa, enkä maksanut juuri lainkaan veroja. Verovelkaa on ulosotossa 12 000 eurosta vielä noin 7000.”

2005: 6 862 e + 44 607 e (toiminimellä)

2006: 9 566 e + 25 643 e (toiminimellä)

Suurin osa Aitolehden työstä tapahtui toiminimen alla.

Arto Lindblom:
”Yritystä perustettaessa on tyypillistä, etteivät tulot riitä kattamaan perustamiskustannuksia. Tuote on kuitenkin ollut markkinoilla jo vuodesta 2004, ja sen on viimeistään nyt alettava kannattaa.”

Tuotekehitys

“Dazzling Ladiesin parasta ennen -päivä on mun osalta 2-3 vuoden päästä. Siihen mennessä toivon ryhmän pärjäävän ilman minua. Nyt käynnistelen musiikkipuolta ja laulajanuraa. Martina Aitolehti -tuotteella ei ole viimeistä käyttöpäivää. Voisin hyvin lähteä Seiskan maksamille lomille vielä seitsemänkymppisenä. Koko ajan täytyy tehdä duunia, jotta pysyy pinnalla. Vaikka olisit kuinka mediaseksikäs ja kiinnostava ihminen, Siwan kassalta ei kukaan tule nostaman julkisuuteen.”

Arto Lindblom:
“Tuote Aitolehdellä, kuten kaikilla tuotteilla, on väistämättä elinkaarensa. Elinkaaren pituuteen voi vaikuttaa jatkuvalla uusiutumisella ja tuotteen jatkuvalla parantamisella. Aitolehden tapauksessa kannattaisi satsata tuotekehitykseen ja etsiä lisää myyntiartikkeleita. Musiikkiuran kautta voisi hakea taloudellista kasvua.”

Markkinointi

2004 Suhde Aleksei Eremenkoon. Salarakas-kohu, jonka myötä alkaa elättää itsensä julkisuudella.
“Lopetin kahden vuoden työsuhteeni SK-ravintoloihin. Olin työskennellyt baarimikkona Tiikerissä ja Baarikärpäsessä. Tein viikossa kymmenenkin haastattelua esimerkiksi Seiskaan, Hymyyn, Ohoon, Katsoon ja iltapäivälehtiin. Lehdet maksoivat haastatteluista. Parhaimmillaan tienasin 5 000 euroa per haastattelu. Pelkällä salarakas-tittelillä ei kuitenkaan voi rakentaa uraa. Täytyy tehdä töitä pysyäkseen pinnalla.”
2004 Silikonit.
2005 Suhde Kalle Kuvajaan. Yhteishaastatteluja, lehtien maksamia matkoja.
“Opiskelin yksityisessä kampaajakoulussa. Säännölliset lehtijutut muodostivat perustoimeentulon. Nostin muutaman kuukauden opintotukia, mutta pääasiallisesti tienasin malli- ja juontokeikoilla.”
2005 Seksimessujen pääesiintyjä.
2005 Tekee kuvaukset Suomen Hustleriin.
2005 Ensimmäinen tatuointi, jonka kirjoitusvirhe herättää huomiota: There were is a will, there is a way. Tatuointi peitetään myöhemmin. Aitolehden mukaan Seiskan toimittaja seuraa vierestä, kun tatuointia tehdään.
”Haluan pysyä Seiskan kanssa hyvissä väleissä, koska heidän kanssaan homma toimii. Sieltä saa parhaat rahat ja ekstrat, kuten sponsoroidut lomat. Vaikka tiedossa olisi artikkeli, jossa sataa paskaa niskaan, Seiskan toimittaja soittaa ja antaa mahdollisuuden kommentoida.”
2005 Salarakas-levy Marika Fingerroosin kanssa.
“Tästä eteenpäin musta on ollut melkein joka viikko lehdessä jotain. Jos ei lehdessä, niin televisiossa. Nykyään mun ei tarvitse kilpailla lehtien kansipaikoista.”
2006 Ensimmäinen kalenteri.
“Seiska kustansi kuvausmatkan Afrikkaan. Lisäksi sain palkkiot kuvista.”
2007 Pyrkii Amerikan Playboyhin, julkaisee kuvia yläosattomissa.
2007 Suhde Esko Eerikäiseen, avioliitto.
2007 Tekee roolin Salatuissa elämissä.
2007 Osallistuu Big Brother -ohjelmaan. Viettää talossa viikon ja saa korvaukseksi 400 euroa.
2008 Peruu avioliittonsa kirkollisen siunauksen ja hakee avioeroa. Peruu avioerohakemuksen ja saa kirkollisen siunauksen. Häät kuvataan Subin Meidän häät -ohjelmaan.
2008 Osallistuu Pelkokerroin-ohjelmaan ja voittaa 10 000 euroa. Verojen jälkeen käteen jää 6 000 euroa.
“Julkisuutta täytyy säännöstellä, ettei naama kulu. BB:n ja Salattujen elämien jälkeen harkitsin pitkään, lähdenkö Pelkokertoimeen, mutta tanssiryhmän tytöt kannustivat.”

Martina kertoo:
”Olen nyt julkkis-yrittäjä-esiintyjä. Tanssiryhmä Dazzling Ladies on mun ykkösjuttu, tanssin ja laulan. Julkisuuteni tuo keikoille lisää katsojia. Viime vuonna ihmiset tulivat katsomaan Martinaa, mutta toivon, että tänä vuonna he tulevat katsomaan myös tanssiryhmää. En näe suotavana, että tanssityttöni olisivat provosoivissa lööpeissä. Hakemuksia ryhmään tulee paljon. Erotan helposti, kuka haluaa tanssia ja kuka haluaa julkisuutta Martinan ryhmässä.”

Arto Lindblom:
“Tuote on hakenut ja saavuttanut maksimijulkisuuden. Markkinointi on ollut kattavaa, selkeää ja monipuolista. Markkinointiin on tehty suuria investointeja tuloksiin ja tunnettuuteen nähden, markkinointi on ollut jopa epätaloudellista. Miksei tämä markkinointi näy tuloksessa?”

Oheistuotteet

2005 Fuusioituu Kristian Sandellin kanssa.
“Seiska maksoi loman Ibizalla.”
2005 Fuusioituu malli Kalle Kuvajan kanssa.
“Seurustelumme poiki Seiskan maksamia matkoja muun muassa Mauritiukselle ja Barcelonaan. Katso-lehti kirjoitti artikkelin, jota varten saimme tuhat euroa shoppausrahaa Ikeaan.”
2005 Fuusioituu Marika Fingerroosin kanssa, tekevät yhdessä Salarakas-levyn. Pyrkii vaihtamaan tuoteimagoaan, jonka seurauksena fuusio peruuntuu.
”Aloin inhota salarakas-nimeä ja albumia. Julkkareissa en suostunut nousemaan lavalle enkä halunnut yhteiskuviin Marika Fingerroosin kanssa.”
2007 Fuusioituu Hunks-tanssija Esko Eerikäisen kanssa.
“Eskosta on meidän avioliiton myötä tullut osa Martina Aitolehti -tuotetta. Esko on puolestaan esitellyt mua musiikkialan ihmisille. Otin avioliiton myötä nimen Aitolehti-Eerikäinen kohteliaisuudesta Eskoa ja hänen perhettään kohtaan. En käytä kaksoisnimeä missään. Martina Aitolehti on brändi, Aitolehti-Eerikäinen ei.”

Arto Lindblom:
”Fuusioilla haetaan tehokkuutta ja synergiaa. Fuusioituminen saman alan yritysten kanssa on tuonut lisänäkyvyyttä ja tunnettuutta molemmille osapuolille. Fuusioitumisen kautta pyritään laajentumaan ja pääsemään uusille markkinoille.”

Reklamaatiot

2001 Maksamattomat puhelinlaskut (3115 mk) peritty oikeudessa.
2003 Maksamattomat vuokrat (2 160 e) peritty oikeudessa.
2004 Maksamattomat vuokrat (415 e) peritty oikeudessa.
Käräjäoikeuden pöytäkirjasta “Vastaaja ei ole maksanut lainkaan vuokraa asutulta ajalta. Vastaaja ei ole palauttanut avaimia eikä tyhjentänyt huoneistoa.”
2008 Tuomittu vuoden lähestymiskieltoon Anne-Mari Bergiä kohtaan.
“Tajusin, miltä Eremenkosta tuntui silloin, kun salarakasjuttu tuli julki. Samalla tavalla Anne-Mari Berg hyötyi minusta ja ratsasti kuuluisuudellani.”

Martina kertoo:
“Maksamattomat laskut ja vuokrat ovat nuoruuden typeryksiä, joista en ole ylpeä. Lähestymiskieltoasiaa käsitellään hovioikeudessa.”

Arto Lindblom:
“Reklamaatioilla voidaan saavuttaa näkyvyyttä, mutta tärkeintä on oikeanlainen julkisuus. Reklamaatiot eivät ole tuote Aitolehdelle positiivinen asia ja ovat osittain ristiriidassa sen kanssa, minkälaista kuvaa tuotteesta halutaan kuluttajille luoda.”

Tuoteseloste:

Tuotenimike Martina Marie-Anne Aitolehti-Eerikäinen.

 • Valmistuspäivä ja -paikka: 16.7.1982, Helsinki.
 • Valmistaja: Äiti puhe- ja draamapedagogi, isä Martinalle tuntematon ruotsalainen.
 • Pakkauksen koko: 34, XS. Farkut 25 tuumaa. Pituus 170 cm, paino 54 kg.
 • Koulutus: Peruskoulu Munkkiniemen yhteiskoulussa. Päättötodistuksen keskiarvo 7. “Olin mielestäni järkyttävä oppilas, pahisjengissä ja häiritsin jatkuvasti. Lukioon en halunnut, saati yliopistoon. Unelma-ammattini oli poliisi.”
 • Lempinimet: Martsu.
 • Juoma: Vesi ja valkoviini. “Olen todella kova litkimään viiniä.”
 • Kirja: Harry Potter. “Olen huono lukemaan kirjoja. Harry Potterit on ainoita paksuja kirjoja, jotka olen saanut loppuun.”
 • Leffa: Gladiaattori
 • Ohjelma: Big Brother. “Oli päällä ensimmäisenä aamulla kun heräsin ja viimeisenä ennen kuin menin nukkumaan.”
 • Lempivärit: Musta ja turkoosi.
 • Poliittinen kanta: Ei ole. “En äänestä muulloin kuin pressanvaaleissa. En tajua, enkä halua tajuta mitään politiikasta. Ainoa, mikä kiinnostaa, ovat edustajien keskinäiset draamat.”
 • Esikuvat: Madonna ja Marilyn Monroe.

Pakkausseloste:

 • Hiukset: Väri, leikkaus ja hiustenpidennys sponsorisopimuksella. Maksaa itse teippipidennysten materiaalin, 200 euroa puolessa vuodessa. Hiustenhoitotuotteet sponsorisopimuksella.
 • Kulmakarvat: Värjää ja nyppii itse.
 • Ripset: Ripsisponsori. Ripsiä pidennetään ja tuuhennetaan tekoripsi-istuttein. Huolto kerran kolmessa viikossa.
 • Kasvot: Sponsorisopimus kosmetologille kerran kuussa. Ihonhoitotuotteet sponsorilta.
 • Meikit: Chanel ja Make Up Store. 100 euroa kuussa.
 • Huulet: Kaksi kertaa pistetty Restylanea, viimeksi kaksi vuotta sitten.
 • Hampaat: Laminaatit neljässä ylähampaassa. 1000 euroa.
 • Iho: Solarium-sponsori.
 • Kynnet: Kynsisponsori. Rakennekynsien huolto kerran kahdessa viikossa.
 • Vartalo: Tanssitunnit kahdesti viikossa, 10 kerran kortti 150 euroa. Kuntosali 68 euroa kuussa.
 • Rinnat: Silikonit otettu vuonna 2004 Tallinnassa. 3 800 euroa. “Hinku ottaa isommat, mutta lähipiiri vastustaa.”
 • Tuoksu: Viktor & Rolfin Flower Bomb sekä Chanelin. 100 euroa kuussa.
 • Vaatteet: 200–1000 euroa kuussa. Vaatekomeron arvo 10 000 euroa. “Vaatekaapin kallein vaate on 2 000 euron Kenzon uniikkimekko.”
 • Kengät: 30 kenkäparia. Hinnat 100–500 euroa. “Mulla on niin kallis maku, ettei kukaan sponsoroi mun kenkiä.”
 • Lävistys: Navassa hopeinen risti. Otettu 17-vuotiaana, hinta 60 markkaa.
 • Tatuoinnit: Vatsa (mm. risti), oikea kylki (mm. feniks-lintu), selkä (selässä lotuskukka, kukkaköynnös, pieniä kukkia), oikea käsivarsi (teksti La vida es un destino). 3 000 euroa. “Mulle ehdotetaan ja ehdotan itse sponsorisopimuksia. Yritykset mailaavat tai tarjoavat sopimuksia messuilla. Kynsisponsoria lähestyin itse. Mainitsen sponsorit jutuissa ja nettisivuillani ja yritykset voivat käyttää mua suosittelijana tai nettisivujensa markkinoinnissa.”

Martinan tammikuu

1.–3.1. Roomassa Eskon kanssa.
“Maksoimme itse matkat. Otimme kuvia itsestämme ja myimme ne ja haastattelun Seiskaan.”
3.1. Dazzling Ladiesin keikka Korpilahdella.
4.1. 15 Kynsihuolto. 18 Kuvausasujen nouto.
5.1. 8.30 Kuvausasujen nouto. 8.45 Tapaaminen Aller Julkaisujen kanssa. 9.15 Ripsihuolto. 10–20 Dazzling Ladiesin kalenterikuvaus Jenny Woossa ja Seurahuoneella.
6.1. 12–16 Toimistotyötä.
“Meillä on Eskon kanssa ohjelmatoimisto. Markkinoin Super Club -showta, jossa esiintyy BB-tähtiä. Hoidan jonkin verran Dazzling Ladiesin asioita, pääasiassa ryhmää markkinoi Esko.”
20–22 Salilla.
9.1. 7 Lähtö Leville, 12 Keikka Hullu Poro Areenalla.
12.1. 12.15 Kasvohoito. 13.30 kynsihuolto, 15–19, Toimistotyötä. 21–22 Salilla.
13.1. 10–16 Ekotähdet-ohjelman kuvaukset. 17–19 Toimistotyötä.
15.1. 10.30 Kampaaja. 13.30 Tapaaminen asianajajan kanssa. 15–19 Toimistotyötä.
16.1. 12 Kynsihuolto. 14–15. Toimistotyötä. 17 Meikki ja kampaus, 21 Vanilla Starin muotinäytös.
20.1. 9 Ripsihuolto. 12 Kynsihuolto. 14–16 Tanssiryhmän uusien jäsenten treenit.
“Dazzlin Ladiesin ydinryhmä ei treenaa, ellei showhun lisätä uutta. Silloinkin treeni on keskustelua ja läpikävelyä. Ryhmän jäsenet ovat koulutukseltaan muun muassa tanssijoita ja telinevoimistelijoita.”. 17–19 Toimistotyötä.
22.1. 7 Helsinkiin, 10 Palaveri Seurahuoneella. 12 Palaveri ravintola Teatterissa. 13 Haastattelu Metropoli-lehteen. 14–15.45 Päiväunet. 16 Tatuointi, 19.30 Kampaaja.
27.1. 10 Varpaiden kynsihuolto. 12–17 Toimistotyötä. 20–22 Sali ja uinti
28.1. 10 Kynsihuolto. 12.30 Cityn haastattelu ravintola Teatterissa. 19 Cosmopolitan Beauty Awards Luxissa.
29.1. 13 Voice-kanavan Vip Top 10 lista –ohjelman kuvaukset. 16 Esiintymisvaatteiden nouto.
30.1.11 Keikalle Tornioon, 01 Keikka

Vaatteet: Rehab/Philip Plain • Hiukset: M & N Image/Milka Waltonen, L’Oréalin tuotteilla • Kynnet: Creative Nail Design/Jaanica Kilumets • Meikki: Iina Laine/Turku • Ripset: X-treme Lashes/Oksana • Herculeksen panta & hihna: BonBone/Neitsytpolku/Helsinki

29 kommenttia

Oiko Luku

12.2.2009 16:35

."..vuokrat ovat nuoruuden typeryksiä" = Vuokra on typerys, typerä henkilö. Pitäisi olla "nuoruuden typeryyksiä"= typeriä tekoja. Eikö?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pitkä kossu

12.2.2009 20:10

Kyllä aika 6-0 toimittaja panee Martinaa ja tuskin tämän suostumuksella - onko Martina viennyt tältä jossain vaiheessa miehen (tai naisen)?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NouSuboägäo

13.2.2009 10:12

Niin, se riippuu siitä, että jos itse ajattelee, että kategorisesti julkkis on kauhea. Musta tää on aika neutraali juttu yhdestä näkökulmasta. On vaikea kirjoittaa Martinan kaltaisesta henkilöstä neutraalisti. Tarkoitan, että kaikilla on siitä varmaan jonkinlainen mielipide ja akateemisia snobeja tollainen elämäntyyli ei varmaan yleisesti näppäile.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

....

13.2.2009 12:40

Kieltämättä narsistin oloinen tämä Martina... en haluaisi tutustua missään olosuhteissa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Maa_

13.2.2009 15:10

Tätä akateemista snobia nauratti kyllä niin pirusti.

“En äänestä muulloin kuin pressanvaaleissa. En tajua, enkä halua tajuta mitään politiikasta. Ainoa, mikä kiinnostaa, ovat edustajien keskinäiset draamat.”

Ihan legendaarista.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

annabellis

13.2.2009 19:31

Haha, aika läppä: Martina muka 170 cm pitkä! Ja farkut kokoa 25"! No okei voi olla jossain Rock&Republiceissa, jotka ovat muutenkin reilua mitoitusta. Muuten on kyllä mahdoton uskoa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

n-79

14.2.2009 01:01

Mun on vaan vaikea käsittää, miksi ko blondi typerys jaksaa aina vain ihmisiä kiinnostaa?
/lol/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

joopa joo

16.2.2009 15:30

oikee paino on sen sivuilla 67kg...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Keski-ikäinen nainen

16.2.2009 16:17

Martina Aitolehti ei varmasti paina 67 kiloa. Ei tuolla varrella. Sehän on tosi hoikka.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

fjeo

16.2.2009 17:04

Martinan kotisivuilla (martinaaitolehti.fi) lukee WAIST 67, eli hänen vyötärönsä on 67 cm.

"Weight" on paino.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Grillihirmu

16.2.2009 23:47

Tuo toimittaja on kyllä mestari sanankäytössä, enpä haluasi olla vihoissa. Vertaus tuotteena HK:n siniseen sai veden kielelle :-)., ei kun vedet silmiin.Toim. huom. -jutussa on samaa sanaherkkua.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hihiiii

19.2.2009 09:50

jaa että anne-mari berg ei olis ollut tunnettu ennen lähestymiskielto-kohua? hahahaaa :D ja ratsastaa martinan julkisuudella? kukakohan asiaa on puinut julkisuudessa ja kuka ei? martinan äijähän sitä pui tuolla blogissaan, mutta anne-mari ei o alentunut kommentoimaan asiaa. se koira älähtää johon kalikka kalahtaa ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hih-hih, kwg

20.2.2009 03:46

Kiitos linkistä, vahvistaa Cityn juttua. On se sitten hilveetä hellanlettas, kun tätä paria ei ymmärrä oikealla tavalla koskaan kukaan Seiskan alalinkkien mukaan :-).City-lehdelläkin on "toimittajia" vain sitaataissa.
Hyvä juttuhan tuo oli Cityssä, myös ihan asiallinen ja taitavasti tehty, vaikka kohde ei minua suuremmin kiinostakaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

LOL.

20.2.2009 05:00

"34, XS. Farkut 25 tuumaa"

Noilla silkkareilla tuskin pystyy käyttämään 34-kokoisia paitoja. Farkkujen koko on todellisuudessa varmaan 27-28 tuumaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Itku

20.2.2009 13:53

Joo kyllä mittoja on nyt hieman kaunisteltu. Jos vyötärö 67 cm, niin ei taatusti mahdu 25 farkkuihin. Sanotaan, että koko 36 ja farkut 28. Meikäläinen nimittäin aika samankokonen pari senttiä kapeammalla vyötäröllä ja ilman silareita, ja nuo mun koot. Muutenkin uskomaton akka, mä en tajua miten sen suku vielä puhuu sille ja ystävät jaksaa katella. Vaikka se tienais miljoonan, niin en tuollaista julkisuutta itelleni ottaisi ristikseni.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lillit

20.2.2009 21:15

Martinan suurin vika on se, että hän unohtaa miten pieni maa Suomi on. Ei täällä voi "luoda itseään uudestaan" eli muuttua ihan eri ihmiseksi mikä oikeasti on.Ei ne puheet vaan teot..Suurin osa lehtiä lukevista muistaa kuitenkin, millä otsikoilla hän itsensä julkisuuteen tunki. Baarityöntekijähän tämä Martina oli ennen, eihän se ole mitään varsinaisia mallintöitä koskaan tehnyt. Lyhyt tyttö, paljon alle 170 vaikka muuta väittää. Nyt tituleeraa itseään tanssijaksi vaikka taisi keksiä tuon tanssijutun pari vuotta sitten vasta. Martsu luulee, että kun sitkeästi väittää olevansa jotakin, on sitä oikeasti. Että jos sanoo olevansa 25-tuumainen niin kaikkihan sen uskoo vaikka päälle päin näkee tytön mahtuvan ehkä juuri 28 tuumaisiin farkkuihin. Tai jos sitkeästi jaksaa hehkuttaa tykkäävänsä merkkituotteista niin joku uskoo sen oikeasti olevan varakas bisnesnainen vaikka ulosottotiedot kertoo vähän muuta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Buahah

21.2.2009 05:11

No nyt näyttäisi olevan Seiskan Martina&Esko-blogissa vuodatusta tästä artikkelista.. voi voi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

21.2.2009 16:15

on tuo marttiina kyl sellane pöllö et jos joutus kuuntelemaan sitä tai aasin paskontaa ni kyl se aasi voittais ....vaik kyl se taitaa myös ite olla...nätti tyttö joka luulee olevansa muitten ylä puolella kun on silii ja vähä söde pärstä....noh sehän onkin vain yksi julkisuutta hakeva pässi

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MAnN-85

23.2.2009 17:15

Martina on Sexyyyyy!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

obama

26.2.2009 02:36

Vittu mikä haaska. Jos toi lisääntyy ni muutan Ruotsiin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jeremi

6.4.2009 13:52

Taas joku urpo missi ja sen tyhmä bodari kundi.. Huhhuh.. Menestyisivät varmasti elleivät olisi niin saatanan tyhmiä. Huorat myyvät vain pilluansa. Nämä idiootit myyvät koko elämänsä pikkurahalla. Sääliksi käy. Totisesti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Läski

12.6.2009 22:14

Kattokaa nyt ton Aitolehden kauhuelokuvaotsaa! LOL

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Candy_

19.1.2010 22:55

Martina on todella kaunis ja upeakroppainen nainen, Dazzling Ladies on tyylikäs tanssiryhmä ja Martina on mielenkiintoinen persoona. Toivotan kaikkea hyvää Martinalle, Eskolle ja vauvalle :) Ja vauvakuumetta ohjelma on ihan loisto :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Timo_Soini

16.2.2010 08:51

Marttiina rokkaa teiltä pallit irti. Tossa on ihminen asenne kohdallaan. Kateellisten panettelua ja akateemisten piipitystä tää teidän setti täällä. Ei kaikkien tartte olla tollasia faijojensa hakkaamia perussuomalaisia joilta puuttuu itseluottamus.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Löllö

7.6.2015 19:44

Eihän hän voi olla isänsä hakkaama kun ei tiedä kuka isänsä on,eikä sen puoleen paljon muutakaan...

varakasta

26.2.2010 13:50

Toi vaatekaapin arvo 10 000 eur ja Kenzon uniikkimekko 2000 :D

Pelkästään mun duunissa käyttämäni Armanin jakku+hame+paita ja laukku on 2000! Ja noita asuja on useampia. HOHHOIJAA.
Tänä päivänä tuo ei siis ole mitään. Ei oikeasti.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

martti86

22.3.2012 19:47

obama
26.2.2009 02:36
Vittu mikä haaska. Jos toi lisääntyy ni muutan Ruotsiin.

OOtko muuttanu? ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Yksityshenkilö

11.7.2014 11:02

Listalta puuttuu tuoreet saavutukset, kuten törkeä ylinopeus muksut kyydissä sekä rattijuopumus. Edellistä seliteltiiän hyvillä ajotaidoilla ja jälkimäiselle hän vain naureskeli. Itse en ainakaan osta mitään niistä firmoista jotka mainostavat tämän henkilön tv-ohjelmissa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi