McDonald’s testaa vegaanisia nugetteja

Jos homma toimii Norjassa, kikherneen ja perunamuussin täyttämät nugetit leviävät maailmalle.

Kuva: Tanjila Ahmed / Flickr (cc)

McDonald's jatkaa tutkimusmatkaansa kasvisruoan maailmaan. Maailman suurimpiin kuuluva hampurilaisketju testaa parhaillaan Norjassa vegaaneille suunnattuja nugetteja eli McVegan Nuggetseja. Uusien vegaaninugettien raaka-aineena toimivat perunamuusi, kikherne, sipuli porkkana ja maissi. Päälle tulee kuorrutus leivänmuruista ja nugetit paistetaan rapeaksi jolloin ne maistuvat ja tuntuvat perus kananugeteilta.

Suomessa McDonald's on voittanut kasvisruokailijoita puolelleen McVegan hampurilaisellaan ja kokeiluja tehdään eri puolilla maailmaa erilaisten uutuustuotteiden kanssa.

Tammikuussa McDonald's julkaisi Briteissä vegaaniversion Happy Meal -ateriasta, johon kuuluu mausteinen wrap, jonka sisältä löytyy punaista pestoa. Lihasta luopuminen ei ole aina kuitenkaan pikaruokajättiläiselle helppoa ja suoraviivaista. Kasviswrap kohtasi vastarintaa, kun ihmiset kertoivat löytäneensä kanaa sen sisältä, vaikka olivat tilanneet kasvisvaihtoehdon. McDonald's joutui myöhemmin pahoittelemaan asiaa.

Jäämme kuitenkin innolla odottamaan Milloin McDonald'sin McVegan Nuggets tulee tarjolle Suomen ravintoloihin ja toivomme, että niissä ei ole kanaa, vaikka ne siltä maistuisivatkin.

1 kommentti

Jaana_111111

2.4.2019 09:41

Niinpä, kun ollaan huolissaan ilmaston muutoksesta jne niin samaan aikaan samat ihmiset lentävät shoppailemaan Pariisiin ja syövät ruokaa joka taatusti ei ole ekologista lähiruokaa:

Esim. Big Macin pihvi tulee Puolasta, kaikki raaka-aineet viljatuotteita lukuun ottamatta ovat olleet yleensä tuontitavaraa.
Picnic saa lihansa suomalaisen kinkun lisäksi muun muassa Thaimaasta, Saksasta, Ruotsista ja Irlannista. Patongit ja croissantit ketju hankkii Ranskasta.
Subwaylta kerrotaan, että Suomessa myyntiin tulevat kanat on kasvatettu ja tuotettu Irlannissa, Iso-Britanniassa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Espanjassa, Belgiassa ja Hollannissa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi