Mika Kuki

Aamun ääni.

Mika Kuki on ollut kaupan julkkiskirppiksellä.
Mika Kuki on ollut kaupan julkkiskirppiksellä.

Kaupungin suosituimman aamuohjelman vetäjä, tuhansien oululaisten työmatkojen piristäjä Radio Megan Mika Kuki, sulla lienee maailman helpoin duuni. Lätiset vain radiossa.

"Lähetyksestä ulos kuuluva osa on kaikkein helpoin pala kakkua. Kaikkein eniten menee aikaa muuhun suunnitteluun, asioiden seuraamiseen ja vieraiden buukkaamiseen. Olis mahtavaa, jos sais vaan läpättää lämpimikseen. Keväällä sain vielä hoidettavakseni toimituspäällikön hommat.

Oletko toimituspäällikkönä itse itsesi herra?

"Pomot ne on mullakin, joten ei parane rötvätä. Aamu kun on juonnettu palaveeraan vielä yhteistyökumppaneiden ja myynnin kanssa."

Erään tutkimuksen mukaan likimain puolet 15-24-vuotiaista suomalaisista tahtoisivat olla "julkisuuden henkilöitä". Haluaisitko sinä olla tunnetumpi?

"Onneksi en ole julkisuuden henkilö, vaikka teen työtä julkisuudessa. Olen tosin ollut julkkiskirppiksellä "julkkiksena" vastikään. Siihen suostuin vain hyväntekeväisyyden takia, kun tuttavani pyysi."

No minä ainakin haluan julkkikseksi. Juontohommat kuitenkin ovat yksi reitti tuohon julkisuushaaveen toteutukseen. Miten juontajaksi pääsee?

"Juontajaksi on aika monta reittiä ja toki montaa erilaista juontajan tarvetta pikkutapahtumista televisioon asti. Radioon pyrkivän kannattaa sinnikkäästi pommittaa kanavien päälliköitä työnäytteillä ja tarjota itseään testiin. Niin kuin mille tahansa alalle, kannattaa kuitenkin selvittää millaista juontajan työ oikeasti on. Hemmetin hauskaa se on parhaimmillaan. "

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi