Minkä sinä valitsisit kenkäsi taustakuvaksi?

Shiftwear-kenkä esittelee uuden teknologian antia muotimaailmalle.

Teknologia muuttaa maailmaa ja muoti muuttuu mukana. Tästä esimerkkinä uusi Shiftwear-kenkä, jonka pinta muodostuu digitaalisesta näytöstä. Näyttöä ohjaillaan ulkopuolisella sovelluksella, joka takaa, että poposi näyttävät juuri sinulta.

Kenkien kyljessä ei vaihdu ainoastaan kuvat, vaan ne saa toistamaan myös animoitua liikkuvaa kuvaa. Saat kenkäsi näyttämään esimerkiksi hypnoottista muotoa, joka komppaa vaatteidesi väriä, klassista taideteosta tai katutaideteosta. Omia kenkäsuunnitelmia voi myydä sovelluksen kautta muille ja pitää rahat, jos joku on valmis niistä maksamaan.

Kengät ovat vedenkestävät, niissä on ekoystävälliset paristot ja taipuvat hd-näytöt ja ne voi pestä koneessa. Paristot latautuvat kävellessä, mutta niitä voi ladata myös langattomasti. Kenkien teknologiaa suojaa ja kestävyyden takaa kevlar-kuitu, jota käytetään myös luodinkestävissä liiveissä.

Tammikuussa ennakkomyyntiin tulleet ja loppuunmyydyt kengät on tarjolla kolmessa erikorkuisessa mallissa. Shiftwearit on tarkoitus julkaista syksyllä ja ennakkotilaajille kenkiä on luvattu lokakuuksi. Indiegogon joukkorahoituskampanjassa halvimmat kengät sai vastineeksi 150 dollarilla ja kalleimmat 350 dollarilla.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi