Mitä veriryhmäsi kertoo persoonallisuudestasi?

A, B, O, vai AB?

Itä-Aasian maissa uskotaan henkilön veriryhmän kertovan tämän temperamentista ja persoonallisuudesta. 1970-luvulla Japanissa kehitetty systeemi ei suuremmin ole kerännyt kiitosta tai uskottavuutta tiedepiireissä, mutta ainakin veriryhmiä on hauska tutkiskella. Sitäpaitsi – mistä sitä tietää?

Veriryhmä A

Etäiset, ujot ja rauhalliset A-verellä varustetut henkilöt omaavat korkean työmoraalin. Herkkyytensä vuoksi he ovat taiteellisin ja kunnianhimoisin ryhmä ja myös taipuvaisia perfektionismiin.

Veriryhmä B

Henkilöt joiden suonissa virtaa B-tyypin verta ovat individualisteja. He ovat käytännöllisiä, päättäväisiä ja määrätietoisia oman tiensä kulkijoita jonka seurauksena he usein eivät ole järin yhteistyöhaluisia.

Veriryhmä O

Energiset, ekstrovertit ja joustavat O-veriryhmäläiset ovat todella itsevarmoja. Innostuksissaan heillä on usein vaikeuksia saattaa loppuun lukuisia aloittamiaan projekteja ja ovat yleisesti ottaen aavistuksen epäluotettavia. Heillä on taipumus puhua suoraan ja löytää itsensä huomion keskipisteestä.

Veriryhmä AB

Taiteista ja metafysiikasta kiehtoutuneita AB-tyyppejä on vaikea kategorisoida, koska heissä on piirteitä spektrin molemmista päistä; he ovat esimerkiksi samaan aikaan ujoja ja seurallisia. Tämän veriryhmän henkilöt ovat luotettavia, avuliaita ja vastuullisia, mutta omilla ehdoillaan, ja jos heiltä pyytää liikaa, on se heille suuri rasite.

Lähde: Wikipedia & Issendai

1 kommentti

Waka Wanha

22.1.2017 21:15

Humpuukia!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi