Mitä vittua? -sivusto on nimensä veroinen

Pedofiili- ja maahanmuuttouutisointi tunkee uutuussaitin kansan pulssille.

Ruutukaappaus mitavittua.fi-etusivulta.
Ruutukaappaus mitavittua.fi-etusivulta.

Lähiaikoina Facebook-feediini on ilmaantunut häiritseviä otsikoita, kun joku Facebook-kavereistani on tykännyt tai kommentoinut Mitä Vittua? -nimisen saitin juttua. Mitavittua.fi yltää nimensä tasolle. Facebook-sivun kuvauksessa kerrotaan kyseessä olevan “perusteltu, kriittinen ja kantaa ottava media niin Suomen kuin muidenkin maiden todellisesta tilasta. Faktaa ei sensuroida!”

Sivuilta voi lukea, omalla vastuulla, juttuja otsikoilla kuten “Suomen Illuminati – Hallituksen Korruptio!! (video)”, “Psykiatria Pahempi Kuin Helvetin Enkelit”, “Pimitetäänkö Tuomioistuintilastojen Lakkauttamisella Maahanmuuttajien Tekemiä Rikoksia??!!” ja “Paasikivi Pyörii Haudassaan!!” Englanninkieliseen otsikointiin tarkoitetun blogipohjan aiheuttamat isot alkukirjaimet kaikissa otsikon sanoissa yhdistettynä liioiteltuun välimerkkien käyttöön ei välttämättä lisää vaikutelmaa luotettavuudesta.

Luotettavuutta ei lisää myöskään se, ettei sivuilta löydy minkäänlaisia yhteystietoja ja sivua ilmeisesti operoidaan ulkomailta käsin. Mutta kävijöitä riittää.

“Eliitin vastustus” tuodaan myös monessa tapauksessa esiin, esimerkiksi kun epäillään onko kokoomus “natsipuolue”. Kansan pulssille päästään kuitenkin etenkin maahanmuutto-, pedofiili- ja raiskausaiheilla. Niissä epäiltyjen tekijöiden kuvat näytetään surutta ja kommenttiketjuissa ihmiset ovat valmiina laittamaan lynkkausjoukkonsa liikkeelle. Kommentoijien vihafantasioissa vilisee niskalaukauksia, saunan taakse viemistä, asioiden tunkemista perseeseen, auton perässä raahaamista ja torille kusipaaluun sidottavaksi viemistä. Joku miettii äänestyspäätöstään: hän haluaisi eduskuntaan mieluummin tyypin, joka poistaa pedofiilit, eikä tyyppiä, joka hommaa edustajille torkkupeittoja. Eikös me tästä juuri olla keväällä äänestämässä?

Tämän jutun ei ole tarkoitus ottaa kantaa siihen, pitävätkö mitavittua.fin jutut paikkansa. Pedofiili- ja maahanmuuttouutisointi kyseisellä tyylillä saattaa lisätä kansakunnan tietoisuutta, jos pelon ja vihan lisääntyminen lasketaan saavutukseksi sillä saralla. Kannattaa miettiä, millaista tarkoitusta palvelee seksirikollisen kuvan näkeminen “uutisen” yhteydessä? Mitä hyötyä siitä voi olla, että pahuus konkretisoituu tuijottamalla raiskaajaa tai epäiltyä sellaista silmiin? Saako sen tunteen kanavoitua johonkin hyödylliseen vai jääkö se möyrimään lukijan sisään epämääräisenä pelon ja vihan tunteena?

Sananvapaudesta pitää kantaa vastuunsa ja toivottavasti Mitä Vittua? -ylläpidolta löytyy kylmäpäisyyttä siihen, jos esimerkiksi joku pilaa oman elämänsä tarttumalla oman käden oikeuteen nähtyään naapurinsa epäiltynä hirmuteosta. Tuomioiden pituuksista on erittäin tärkeä käydä keskustelua, mutta vihan jakaminen on vain vihan jakamista.

75 kommenttia

nöbis

4.2.2015 16:33

Kummastippa esim. kokoomusnuoren naama löytyi heti lehdistä kun ilmeni että on epäiltynä naisen kuolemaan. Mutta eipäs löytynyt puolue taustaa saati naamaa esim. Porin lenkkeilijätytön tapon ja polton vuoksi pidätetystä.
Kansalaiset eivät ole idiootteja, eikä peitteleminen enää onnistu, varsinkaan jos peitteleminen on toispuoleista.
Kannattaisi lehdistönkin keskittyä asialliseen ja rehelliseen journalismiin mielipidekirjoitusten, mutun ja blogien sijaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Aapeli2352235

25.2.2015 15:33

Julkisuuden henkilö kuten poliitikko yms. on vapaata riistaa, ja naamoja ei salailla. Tämä on selvästi kirjattu lakiin. Yksityishenkilön tekemistä rikoksista ei ole perusteltua paljastaa turhaa tietoa.

Sepuli

14.8.2015 13:36

Miten niin ei ole? Ihme hyysäämistä, totuus ja naama julki vaan!

Hyvä linkki!

4.2.2015 16:42

Kiitos vallan saakunan hyvästä linkistä. Tuota pitää lukea enemmänkin, koska tuolta näköjään saa sen tiedon, jonka muu media pimittää, valahtelee tai on kertomatta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Veronmaksaja

6.2.2015 13:07

Onnea citylehdelle valitsemallaan hyysäyslinjalla. Tosin paperilehden loppuminen olisi voinut olla hyvä paikka miettiä toimituslinjaa uusiksi enemmän totuudenmukaisempaan suuntaan, mutta päinvastoin kävi.

Noh, eiköhän City pian saa jostain tukea toimintansa pyörittämiseen, niinhän kaikki hyysäyssysteemit toimii, meidän muiden rahoilla.

Mäskiterska

5.7.2015 00:18

Mitä vittua-lehdessä valehdellaan todella paljon. On juttuja joilla ei ole mitään tekemistä totuuden kanssa, ja sitten on voimakkaasti liioiteltuja.
Rahaa kerätään kansan tyhmyydellä ja pahansuopuudella.
Lehden päätoimittaja on venäläissyntyinen Ilja Janitski. Ex-bandidos ja useista rikoksista tuomittu ahne hylkiö. mm. Väkivaltaa ja huumausainerikollisuutta löytyy.

pulla lalla

4.2.2015 16:48

Työnnä panu pää syvemmälle, niin et olisi nähnyt niitäkään otsikoita. Älä kurki nyt yhtään sieltä enään, jos et kestä todellisuutta ympärilläsi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

myötähäpeän

4.2.2015 17:58

Elämänkoululaisten ja whitetrash-kansan oma uutislähde. Nolottaa joidenkin puolesta, kun lukee heidän vouhotuksiaan. Mutta minkäs teet, kun ei olla jaksettu opiskella ja käydä kouluja

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Wallnder-79

4.2.2015 20:10

Suurin osa on sontaa. Tosin pakolaisten tekemistä rikoksista uskalletaan kertoa faktoilla, ilman pelkoa rasistiksi leimautumista. Näin pitäisi olla jokaisessa itseään kunnioittavassa ja itsesensuuria harjoittamattomassa mediassa.

Kirjoitin pitkän jutun viitelähteineen, mutta ilmeisesti Cityn toimituksella meni luu kurkkuun liiallisten faktajen kanssa?

junan_vessa

5.2.2015 17:52

Tyhmyys on synnynnäistä, järkeä ei ihminen koulussa oppimalla opi.
Sen sijaan taas koula käymällä voi oppia tyhmäkin tiedostamaan mikä on "järkevää" käyttäytymistä, ajattelua ja toimintaa mutta ei se tyhmyyttä poista.
Hammurabin laki on osasta suomen kansaa (ertyisesti älyllisesti tyhmenpien, mutta myös järkevien) mielestä eettisesti täysin oikeutettavaa. itse en kuitenkaan ole tätä mieltä, mielestäni rikollisten hyysääminen on hyvä juttu, joka vähentää rikollisuutta.

Wallander-79

4.2.2015 18:37

Jos valtamedian on poliittisen sensuksen ja vallalla olevan "anti-rasismin" seurauksena tarkoitus sensuroida uutisia maahanmuutto- ja pakolaisuusmyönteiseksi, niin "mitä vittua"-sivustolla on paikkansa Suomessa.

Rankassa joka kuudes kansalainen on ISIS-muslimiterroristijärjestön kannattaja. Tämä on esimerkki tiedosta, josta valtamedia ei kirjoita. Ilmeisesti kritiikittömästi pakolaismyönteinen city-toimitus nyt tähän vaatii tietenkin lähdettä, koska jos lähdettä ei ole > kyseessä olisi rasimi ja pelonlietsontapropaganda. Siispä lähde:( http://www.newsweek.com/16-french-citizens-support-isis-poll-finds-266795 ). Lähteitä löytyy lukuisia. Google is your friend.

Muslimi tappoi Porissa tytön, somalimuslimit joukkoraiskasivat naisen laivalla.
Maahanmuuttajajengi hakkaa ihmisiä avoimesti rasistisella polar bearing tyylillä eli jenkeistä tutulla knock out gaen säännöin. Uhreiksi vähemmistöjen edustajat hakivat valkoisia. Kyseessä täysin avoimesti rasistinen rikosaalto. Valtamedia? Ei mitään tästä rasismista.
Esimerkkejä on kymmeniä ellei satoja. Tilastokeskuksen mukaan ulkomaalaiset, etenkin tietyistä maista syyllistyvät Suomessa raiskauksiin huomattavasti usemmin mitä kantasuomalaiset. ( http://www.tilastokeskus.fi sekä mm. http://www.uusisuomi.fi/kotimaa/120909-raiskaukset-suomessa-%E2%80%93-%E2%80%9Dulkomaalaisten-osuus-pistaa-silmaan%E2%80%9D )
En laita tuohon miniURL-linkkiä, koska joku pelkäisi sen johtavan rasistisivuille. Mitä tekee valtamedia?
Maahanmuuttajia ja pakolaisia ei tule laskea samaan joukkoon samaan joukkoon rikoksia tarkasteltaessa. Tässä asiassa media sekä kummankin ihmisjoukon ( rasisti, anti-rasisti ) ääripäät tekevät saman typerän yleistyksen. Harvoin ne thaimaalaiset ja Kanadalaiset "mamut" ongelmia aiheuttavat.
Ongelmien syynä ovat tietyistä Afrikan ja Lähi-Idän maista tulevat pakolaismiehet, jotka yllättävä kyllä, edustavat tiettyä uskontoa. Sama ihmisryhmä on ongelmana jokaisessa länsimaassa, joihin tätä ihmisryhmää pakolaiseksi otetaan.

Yksi poliittisen korrektiuden kuvottavimmista esimerkeistä on surullisen kuuluisa ( no tuskin anti-rasisteille kuuluisa ?) Rotherhamin kaupungissa tapahtunut lapsien raiskausbuumi. ( http://en.wikipedia.org/wiki/Rotherham_child_sexual_exploitation_scandal ). Noin 1400 lasta raiskattiin vuosinen 1997-2013 välillä muslimijoukon toimesta. Kyseessä oli järjestelmällinen tapaus ja poliisi ei rasistikse leimautumisen johdosta uskaltanut asiaan edes täydellä voimalla puuttua. Poliisi on "pyytänyt" asian johdosta jo anteeksiki, mutta minun mielestäni anteeksipyytämisen paikka olisi ihmisillä, jotka eivät halua tietää näistaä asioista ja eivät halua kuulla totuutta pakolaisuuden tuomista kolmannen maailman kulttuuriominaisuuksista. No kulttuurirelativismihan tässä toimii.

( While the majority of perpetrators were known to be Asian or of Pakistani heritage, several council staff described themselves as being nervous about identifying the ethnic origins of perpetrators for fear of being thought racist )

En nyt enempää jaksa esimerkkejä pakolaisuuden tuomista kuvottavista "lieve"ilmiöistä kirjoittaa. Tekstiä tulisi ison romaanin verran ja siihen ei ole aikaa.

Ja nyt minut rasistiksi leimaajille tekstiä. Vähemistö pakolaisista tekee näitä rikoksia, mutta tapahtumia on kuitenkin niin paljon, että kyseessä on asia, josta pitäisi keskustella avoimesti ilman sensuuria.

Mitä vittua-toimitus tekee joskus aivan amatöörimäistä "journalismia" salaliittoteorioineen Forssan kaupungin perustamissyistä jne, mutta toisaalta kuka tietäisi, että Porissa juuri tapetun tytön murhasi muslimimaahanmuuttaja? Ja kyllä, tekijän etnisyys on tärkeä tieto, koska on olemassa agenda, jossa ulkomaalaisten rikoksia piilotellaan. Asioiden oikea laita tulee näissä asioissa IKÄVÄ KYLLÄ ilmi lähes yksinomaan "mitä vittua"-toimituksen kautta.

PS. Suomessa tilasstokeskuksen kautta saa rikoksen tekijöiden kansalaisuuden selville. Tanskassa on edetty avoimempaan yhteiskuntaan ( kenties suurempien pakolaisongelmien vuoksi ), siellä rikoksen tekijöistä löytyy maan kansalaisten kohdalla myös etnisyys. Enää kanta-asukkaat ja kansalaiset eivät ole samaa harmaata massaa, vaan saadaan selvilly tarkempi otanta rikollisista.

PSS. Jotkut tämätkin leimaavat rasistiseksi kirjoitukseksi. Minä katson tämän tilastotieteelliseksi kirjoitukseksi, faktat eivät valehtele, agendat valehtelevat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Koulutetut

5.2.2015 09:04

Edellisessä kommentissa viitataan Newsweekissä uutisoituu "puhelinkyselyyn" jonka on teettänyt heinäkuussa 2014, ennen pahimpia veritekoja, venäläinen (puolueeton ;) ) uutistoimisto. Newsweekin artikkelissa mainitaan tosiaan että 16% ranskalaisista suhtautuisi positiivisesti Isis järjestöön. Samassa artikkelissa myös mainitaan että pohjois-afrikkalaista syntyperää ranskalaisia on noin 5 miljoonaa, tämä on noin 8% Ranskan väestöstä.

Kanta -ranskalaisista siis myös 8 prosenttia kannattaa Isisiä, huhuh mitä tarinointia. Amatöörimäistä journalismia, ja edellisellä kommentoijalla myös medialukutaidon ja tilastotieteen perusteiden hallinnan puutetta.

Koulutetut

5.2.2015 21:26

Nimimerkki "Koulutetut" vastasi jo jostain kumman syystä en pysty suoraan siihen tekstiin vastaamaan, joten laitetaan tähän lisää.
"koulutetut? Ja pah, aivopestyt paremminkin. Katsotaanpas faktoja.

quote koulutetut : "Kanta -ranskalaisista siis myös 8 prosenttia kannattaa Isisiä, huhuh mitä tarinointia."

Kanta-ranskalaisiksi lasketaan nämä kansalaisuuden saaneiden jälkeläiset.

Suomen kuvalehti

http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/eurooppa/tutkija-jihadistien-uusi-sukupolvi-kasvaa-jo-euroopassa-keskiluokkaisissa-perheissa/?shared=69581-c55492d8-500

"Tutkija: Jihadistien uusi sukupolvi kasvaa jo Euroopassa – keskiluokkaisissa perheissä"

--------------------------------------------------------------------------------------

"THE RADICALIZATION OF MUSLIM IMMIGRANTS FROM THE SECOND AND
THIRD GENERATION IN EUROPE: DOES INSPIRE MAGAZINE TELL US
SOMETHING ABOUT IT?
Daniela Spînu
(PhD Candidate, University of Bucharest, Romania) "

http://www.rieas.gr/images/daniel.pdf

--------------------------------------------------------------------------------------

Berlin Social Science institute

http://www.wzb.eu/en/research/migration-and-diversity/migration-and-integration/projects/six-country-immigrant-integration-comparat

( itse tutkimus tämän linkin takaa )

"Six Country Immigrant Integration Comparative Survey (SCIICS)"

"According to the study (German and English), which was funded by the German government, two thirds (65%) of the Muslims interviewed say Islamic Sharia law is more important to them than the laws of the country in which they live.

Three quarters (75%) of the respondents hold the opinion that there is only one legitimate interpretation of the Koran, which should apply to all Muslims, and nearly 60% of Muslims believe their community should return to "Islamic roots.""

---------------------------------------------------------------------------------

The guardian

"Support for Isis stronger in Arabic social media in Europe than in Syria "
http://www.theguardian.com/world/2014/nov/28/support-isis-stronger-arabic-social-media-europe-us-than-syria

-----------------------------------------------------------------------------------

Aika turha näitä tutkimuksia ja totuuksia tänne on kirjoitella. Pakolaisuuden ongelmille uskonnonomaisesti silmänsä ummistavat ihmiset eivät kantaansa muuta.

Elli.

4.2.2015 18:58

Sivusto uskaltaa kirjoittaa totuudenmukaisesti aiheista mistä muut mediat eivät. Hyvä, että joku uskaltaa!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Juntit

6.2.2015 10:51

Juu, välillä tulee vähän väärää informaatiotakin, mutta mitä pienistä. Pääasia että saadaan Kansan Syvien Rivien "tiedon"jano sammutettua.

Veijo Esso

5.4.2015 11:33

Jos tuolla sivulla julkaistaisiin vaikka sääennusteet, niin tarkistaisin ne myös muualta.

Curt Lundemark

4.2.2015 19:29

Valtamedia toteuttaa sananvapautta ja härmäläistä alistumiskulttuuria vaikenemalla tosiasiat ja manifestoimalla näiden ikävä kyllä tosiasioiden esittäjät "vihapuheeksi, rasismiksi jne". Herääkö kansakunta unestaan koskaan?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Wallander-79

4.2.2015 20:13

Aikooko city milloinkaan kirjoittaa juttua pakolaisten aiheuttamista ongelmista vai onko vakava aihe tabu toimituksessanne? Mikä on, charlie hebdonin entiset ja nykyiset työntekijät kiittävät.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

onkko

4.2.2015 20:39

Jos päämedia jättäisi jutut sensuroimatta niin tätäkään ei tarvittaisi, Terveisin ainakin 6 ruotsalaista raiskaajaa joiden asianajoon tarvittiin somalinkielen tulkki ja 17v tytön tappaja jonka oikeuteen tarvittiin kurdi tulkki.
Voitte toki piilotella mutta muu media tietää.ja se vituttaa teitä, ette omaa tiedonvälityksen yksinoikeutta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Rysty80

5.2.2015 15:33

Dari, eli afgaani-, ei kurdikielen tulkki, älypää. Ja huutonaurua nimimerkille Wallander 79: Ihanko tosiaan 16% ranskalaisista hyväksyvät ISISin? Järkeä saa käyttää!

laskuri

30.9.2015 15:23

Saattaahan se prosentti olla jopa 17%.

rapulainen

4.2.2015 21:44

Nolottaa suomalaisen median puolesta. Niinkin tavanomainen tapaus kuin joukkoraiskaus autolautalla pari päivää sitten huomioitiin kyllä, mutta epäillyistä ja pidätetyistä tekijöistä joutui kuitenkin lukemaan ruotsalaisesta mediasta. Niin ja sitten tuolta mitävittua-sivustolta. Ehkei tuollainen teko oletettuine tekijöineen sitten ole huomionarvoinen asia.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Suomen kevät

4.2.2015 23:47

Valtamedia, joka on kaikki tyynni hyssytteleviä hallituksen trolleja, on itse ajanut maata tähän tilaan. Kansa on jo pitkään ollut tyytymätön, mutta kaikista epäkohdista on vain vaiettu. Onneksi on tällaisia oppositiomedioita, jos kohta Mitä vittua suoltaa kyllä huuhaatakin, mutta seassa on paljon kovaa asiaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Aesd

5.2.2015 01:50

Sivusto käärii massit mainoksilla ja myymällä kävijöiden tietoja eteenpäin markkinointiin. En osaa sanoa, pitääkö puoletkaan jutuista paikkaansa, mutta hämärältä propagandalta vaikuttaa koko sivusto.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

shiwan8

5.2.2015 08:27

Onhan se totta, että sivun ilmaisu ei ole sitä kuivinta ja korrekteinta matskua. Siellä kuitenkin on faktaa ainakin noiden luettelemiesi otsikoiden perusteella.

Maan erinäiset tahot tietoisesti yrittävät salata maahanmuuttajien ja heidän välittömän kulttuurillisen vaikutuksensa mukaisen kasvatuksen saaneen jälkikasvunsa toilailuja. Tästä nyt todisteena käy mikä tahansa "tutkivan journalismin" lehti rikosuutisointeineen ("ruotsalaismiehet" porauslautalla) ja vaikkapa sitten kesäiset mamujengien rikosaallot jotka poliisi yritti salata.
Poliittinen puolueellisuus uutisoinnissa on myös kirkkaasti esillä, tästä todisteet "jytkyn" ajoilta jolloin persut saivat kuumotusta siitä huolimatta, että ovat aivan samalla tavalla yhden asian puolue kuin mikä tahansa muukin ja sellaisenaan siis hypoteettisina yksinvaltiaana maan automaagisesti tuhoon tuomitseva siinä missä ihan jokaisen muunkin puolueen linjaukset.
Joku oli kaivellut esiin muutamia natsisaksan aatteellisia linjauksia ja verrannut suomalaisia puolueita niihin. Hupaisasti vasemmisto ja SDP pääsivät siinä vertailussa paljon "paremmille" sijoille kuin persut. Tätäkään ei taideta missään mediassa mainita vaikka objektiivinen tarkastelu paljastaa sen todeksi.
Korkean yhteiskunnallisen statuksen omaavat saavat keskimäärin pienempiä tuomioita kuin tavikset ja vähäosaiset omina ryhminään, mikä myöskin on "salaisuus".
Rasismia esiintyy enemmän kantaväestöä (siis suomalaisia, ei välttämättä suomen kansalaisia) kohtaan kuin maahanmuuttajia kohtaan. Se on myös vakavuusasteeltaan keskimäärin paljon raaempaa. Tätäkään ei saa sanoa ääneen, koska se jo itsessään on kieroutuneessa ympäristössämme rasismia.
Edelliseen liittyen negatiivisen totuuden esille tuominen on siis rasismia, paitsi jos se koskee suomalaisia (ei siis välttämättä suomen kansalaisia). Samoin valehtelu on väärin, paitsi jos sillä asetetaan suomalaisia negatiiviseen tai maahanmuuttajataustaisia positiiviseen valoon.
Laki aidosti suojelee enemmän rikollista kuin rehellistä kansalaista esimerkiksi väkivaltatilanteissa.

Tuossa nyt pari esimerkkiä joista ei vielä synny edes jäävuoren huippua. Kaikilla olisi helpompaa jos media puhuisi totta, aina. Koska media käytännössä ei puhu totta, no, melkein koskaan, toimivat uutiset oletusarvoisesti ainoastaan tietolähteenä sille mitä milloinkin 100% ei ole tapahtunut ainakaan siinä muodossa jossa siitä uutisoidaan.

Käytännön totuushan on se, että ihmiset tarvitsevat nykyisen journalismikulttuurin vastapainoksi jonkun toiseen suuntaan asioita paisuttelevan tahon. Todellisuus on näiden kahden linjauksen välissä.

Panu, käsittääkseni et ole aivokuollut. Tässä vaiheessa kuvitelma siitä, että valtavirtamedia olisi objektiivinen ja puhuisi totta vaatii sen aivokuolleen statuksen. Jos käsitykseni pitää paikkaansa on kirjoituksesi joko trollausta tai vihervasemmistoaatteellista propagandaa. Kummasta on kyse?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

paavin salaliitto

5.2.2015 09:12

Se on kaikki salaliittoa !!!
Nyt äkkiä nettiin kertomaan siitä. Joku jostain nyt tekemään objektiivisia tarkasteluja.

Panu Jansson

5.2.2015 12:08

Käsittääkseni en ole aivokuollut. En puhu tekstissä valtamediasta tai väitä sen olevan objektiivinen. Uskon, että täydelliseen objektiivisuuteen on mahdotonta pästä. En myöskään halua ottaa kantaa siihen, pitävätkö mitavittua.fin uutiset paikkaansa, vaan siihen tapaan, millä ne on toteutettu ja mitä riskejä ne mielestäni pitää sisällään.

Erilaisia ääniä saa ja pitää olla. Tässä jutussa yhdenlainen ääni kritisoi toisenlaista ja se kuuluu asiaan vapaassa yhteiskunnassa. Mulle sananvapaus ei tarkoita sitä, että kuka tahansa vihaa lietsova rääväsuu on immuuni kritiikille. Itsekin olen matkan varrella saanut oman osani kritiikistä, kiitos vaan siitä!

Kyllästynyt1234

5.2.2015 09:54

Mielestäni sivusto on amatöörimäinen. Kuitenkin olen sen kannalla, että rikollisten nimen julkistaminen millään tavalla (varsinkaan tällaisissä teoissa) ei ole paheksuttavaa. He ovat pilanneet jonkun elämän ja uskon karmaan, että samalla mitalla takaisin. Mitä tulee naapurin oman käden oikeuteen vahingoittaa naapuria, niin yleensä rikollinen on jo siinä vaiheessa vankilassa tai ainakin tutkintavankeudessa. Vankilasta vapautumisen jälkeen k.o. tyypillä on jo eri nimi.

Lisäksi nuo maahanmuuttajien sosiaalitukien yms. tukien saaminen valtiolta on aivan silkkaa totta. He saavat "peruskansaa" enemmän rahaa valtiolta (enkä nyt sano, että toimteentulotukea, vaan "kotiuttamisrahaa" ja muuta tavaraa. Ystäväni on töissä Gigantissa ja nyt on mennyt kuumille kiville iPhone 6, tosin maksusitoumuksilla ostettuna..). Sitten kummaksuttaa se, että miten on mahdollista jos Helsingin kaupungin kämppiä jonottaa 25 000, niin maahanmuuttajat saavat asunnon tuosta noin vaan? No, se ei ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka antaa. Vielä aiheeseen sen verran, hyvä että tuo sivusto puhuu kerrankin asioista asioiden nimillä ja tuo päivänvaloon asioita, joita muut mediat hissuttelevat.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Laali

5.2.2015 12:56

Ja kun julkaistaan rikollisten nimet, aiheutetaan joissakin tapauksissa äärimmäisen suurta vahinkoa uhrille.

Eikö ihmisten kostonhimolla ja väkivallalla mässäilyllä ole mitään rajaa?

Jammu seta

5.2.2015 09:58

Panuhan on ajatuksineen vain samoilla linjoilla vasemmistoliiton kansanedustajan, Eila Tiaisen kanssa joka hiljattain halusi kieltää lapsilta TV uutiset. Jos "Panut" voisi päättää
pian oltaisiin vihervasemmisto uutisoinnissa tyyliin: "jordanialainen pilotti poltettiin elävältä.. mutta Hei..ei me voida julkisesti sanoa kuka sen teki, ettei vaan tule vääriä mielikuvia.."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

siviilitarkkailija

5.2.2015 12:14

Panu Jansson :" Käsittääkseni en ole aivokuollut."

Kyllä olet. Et vain käsitä sitä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pest

5.2.2015 16:57

Onkohan tuon jutun kirjoittanut Panu Jansson kertaakaan ajatellut, että jos media julkaisisi sensuroimattomia uutisia
mielipidekirjoitelmien ja rankasti valkopestyjen juttujen sijaan niin tuokin sivusto ei olisi koskaan nähnyt päivänvaloa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

suomalainenoo

5.2.2015 17:00

Lainaus
Sananvapaudesta pitää kantaa vastuunsa ja toivottavasti Mitä Vittua? -ylläpidolta löytyy kylmäpäisyyttä siihen, jos esimerkiksi joku pilaa oman elämänsä tarttumalla oman käden oikeuteen nähtyään naapurinsa epäiltynä hirmuteosta.

Samalla tavalla kuin huonosta maahanmuuttopolitiikastakin kantaa poliitikko vastuunsa etnojengien riehuessa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

nuivA

5.2.2015 17:08

Jotain hyväähän tässä täytyy olla, kun toimittelija rikkoo toimittelijoiden kultaista sääntöä. ÄLÄ KRITISOI TOISIA TOIMITTAJIA.

Jotta muutkin löytävät lehden, niin tässä linkit:

http://www.mitavittua.fi/

https://www.facebook.com/mitavittualehti?fref=photo

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

likec

5.2.2015 17:15

Perinteisen median toimittajat voisivat valittamisen sijasta katsoa peiliin ja miettiä miksi tällaiselle sivustolle on tilausta. Voin lukea joko asiallisesti kirjoitettuja valheita Hesarista tai tökerösti kirjoitettuja faktoja mitavittua.fi:stä. Ei tarvitse kahta kertaa miettiä. Kyllä uutisten totuus on muotoseikkoja tärkeämpää.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sfjjsyjtr

5.2.2015 17:17

Mitä vittua on oikein provosoiva ja huomiota herättävä, siksi se myös herättää huomiota ja provosoi. Mitä vittua ei ole poliittisesti korrekti ja salonkikelpoinen ilmaisu ja hyvä niin.

Jos nimi olisi mitä jummijammia tai mitä hitsinpimpulaa, niin se ei varmaankaan ärsyttäisi yhtä paljon. Vaan kun tarkoitus on ärsyttää ja ärsyttää erityisesti vallanmediaa, joka hyssyttelee poliittisen korrektiuden merkeissä ja kuten vallanmedian reaktioista huomaa, ärsyttäminen tuottaa tulosta ja kiinnittää huomiota.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pahat naamat julki

5.2.2015 19:44

On muuten hyvä sivusto. Julkaisee mamurikollisten ja pedofiilien naamat ja tiedot. Muilla medioilla ei ole selkärankaa paljastaa sitä mikä mikä pitäisi tehdä julkiseksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hei juntit!

6.2.2015 10:47

Kai ymmärrät, että ne pedofiilien naamat ja tiedot pidetään salassa myös uhrien henkilötietojen turvaamiseksi.

Mutta joo, eihän elämäm_koululaiset halua tällaisia miettiä. Oma kostonhimo ja lynkkaustarve menee kaiken edelle.

Jösses

5.2.2015 23:00

Huhhuh. Miksi menin lukemaan nämä. Voin sanoa että jokainen teksti jossa silmäilemällä näin sanan "valtamedia", skippasin. Oletteko te trolleja vai onko teidät käännytetty? Suomi on vapaa maa. Itänaapurimme ei ole. Suomessa idiootit saa huudella ja kritisoida hallintoa huonolla ilmaisulla ja äidinkielellä (venäjältä käsin) ilman pelkoa seuraamuksista. Itänaapurissamme seurauksena on vähintään pienimuitoinen vankilareissu, jos hyvin käy.

Suomen media ei ole millään tavalla täydellinen, mutta en mä kyllä menisi ikinä sanomaan tätä Ilja Janitskinin Mitä Vittua -lehteä mediaksi. En edes vitsillä. Se on kokoelma oikeistopopulistisia youtube -videoita (muiden tekemiä) sekä kuvakaappauksia Facebookista. Se ei ole minkäänlainen media.

Se on samaa sarjaa verkkomedian, suomimedian ja magneettimedian kanssa. Parin hassun ihmisen vääntämä vainoharhainen salaliittoteoriakone, jota ehkä rahoittaa joku jolla on agenda. Mutta tämä on vielä niitäkin huonommin tehty - täynnä asiavirheitä ja kirjoitusvirheitä.

En tule vaivautumaan lukemaan loanheittoanne enempää. Trollailkaa rauhassa. Artikkeli oli aiheellinen ja nosti pelottavan ilmiön esille. Ja teidän kommenttienne lukeminen oli pelottavinta kaikesta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Piliven Naatiskelija

6.2.2015 09:36

Onhan se tietysti hienoa ja ihanaa, kun saa lukea aurinkoisia uutisia ja katsella kivoja kuvia lehdestä. Totuus nyky-yhteiskunnassa on vaan hiukan raaempi mitä annetaan ymmärtää. Sanonta "on lottovoitto syntyä Suomeen" voisi tänäpäivänä olla "on lottokuponki syntyä Suomeen" tai "on lottovoitto syntyä somaliksi ja muuttaa Suomeen".
Se, mitä poliittisissa piireissä ollaan asioista mieltä on minulle yhdentekevää, siellä ne päätökset tehdään, eikä niihin voi tavallinen pulliainen vaalien jälkeen vaikuttaa. Poliitikoilla kun tuntuu olevan oman edun ajaminen tärkeämpää kuin edustamansa kansan hyvinvointi.
Medioissa poliitikot ja lautakuntien sekä kaikenmaailman diipadaapa-järjestöjen edustajat kilpaa kehuvat kuinka hyvin asiat ovat, ja kuinka paljon Suomi tarvitsee maahanmuuttajia.
Kysyn vaan, MIHIN NIITÄ TARVITAAN??? Onko valtiolla käyttämättömiä sosiaalivaroja, vai miksi niitä tänne pitää raahata puoliväkisin...
Onhan se hienoa, kun kulttuuri laajenee yms, mutta nämä sen mukanaan tuomat huonot puolet mielestäni ylittävät ne hyvät puolet, jolloin jokaisen, joka asiasta on millään lailla päätösvastuussa, tulisi miettiä omaa kantaansa uudestaan, ja punnita molemmat vaihtoehdot.
Sinä päivänä, kun maahanmuuton hyödyt ylittävät haitat, olen valmis muuttamaan mielipidettäni, mutta ennen sitä, maassa maan tavalla!
Jos et osaa käyttäytyä, niin joudut nurkkaan häpeämään, tai tässä tapauksessa takaisin sinne mistä olet tullutkin.
Elintasopakolaiset ovat syöpä. Täällä heillä on paljon parempi olla, kuin maan omilla kansalaisilla, joilla ei asiat ole menneet "putkeen".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

V###N Puhelinmyyjä

2.3.2015 19:28

vastauskena tohon "Medioissa poliitikot ja lautakuntien sekä kaikenmaailman diipadaapa-järjestöjen edustajat kilpaa kehuvat kuinka hyvin asiat ovat, ja kuinka paljon Suomi tarvitsee maahanmuuttajia.
Kysyn vaan, MIHIN NIITÄ TARVITAAN??? Onko valtiolla käyttämättömiä sosiaalivaroja, vai miksi niitä tänne pitää raahata puoliväkisin..."

Aivan... Ja senki takia suuri osa suomalaisista työttömiä, kun firmat mielummin ottavat somalin kusetettavaksi et saa halpaa työvoimaa kun on suomalaisiakin jotka alistuisivat samaan palkkaan, kun tarpeeks huonosti menee. Ite olisin onnellinen jos olisin esim. Siivooja ja saisin vain esim. 600€ palkaa kuussa ei haittais yhtään on se kuitenki enemmän ku mitä Kela antaa ja tulis sitä työkokemusta jolla voi sitten edetä ylemmäs. MIKSEI TÄLLAISET TYÖT KELPAA SUOMINUORILLE?! Itekki oon pelkällä provikkapalkalla töissä ja saa muuten tehdäkki jotain että saa jotain ja sen sanon et paskaa duunia on tulee ittelle huono fiilis, kun tietää et ihmiset ärsyyntyy ja vittuuntuu vaikka haluis et niille jää hyvä mieli asioinnista, mut jostain se leipä on minunki revittävä pöytään.

Mutta ei "laitetaan nuo mukavat MaMut töihin ja annetaan heille hyvä duuni ja jos ei huvita työllistyä nii ei se mitään nehän on vaan veronmaksajien rahoja joilla maksetaan niiden ruoka pöytään"

Viherpuna

6.2.2015 10:56

Maahanmuutosta saa puhua, kunhan se on positiivisessa valossa! Älkööt siis tuoko negatiivisia asioita tähän keskusteluun jotta natsi-peruilla ei ole aseita taistelussa meitä viherpunan sokaisemia lampaita vastaan. Kunhan otamme lisää pakolaisia, yhdistämme kaikki sukulaiset ja toteutamme tätä huippu tehokasta kotoutusta niin ongelmat väistyvät ja Suomi nousee!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

oloneu

30.3.2015 22:11

Paskanmarjat.

kyllästynyt666

6.2.2015 14:18

Juuri tänään nähtiin taas ku iltalehti uutisoi pitseriasuvusta joka mafiamaisesti koitti kerätä rahaa _maahanmuuttajataustaisilta_ yrittäjiltä ja kuinka eräältäkin _maahanmuuttajataustaiselta_ yrittäjältä vaadittii kymppitonneja. Ei sanaakaan kyl siitä että ko pitseriasuku on mamutaustainen, tämäkin oli kerrottu alkuperäsessä Kalevan uutisessa. Mielestäni aivan hyvä että mitävittua -julkaisu jatkaa uutisointiaan jotta jostain voi vielä lukea totuuden.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

agent provocateur

6.2.2015 19:05

"Tämän jutun ei ole tarkoitus ottaa kantaa siihen, pitävätkö mitavittua.fin jutut paikkansa."

Eipä tietenkään, voisi sattua omaan nilkkaan. Kannattaisi miettiä miksi tällaista sivustoa tarvitaan Suomessa, jossa oletettavasti on luotettava ja vapaa media.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nanalana

7.2.2015 19:30

Ja tuleepahan lisää tuskaa uhrien omaisille, kun heistä puhutaan nimillä. Jos mun läheinen olisi kuollut, niin en haluaisi kyllä nimeäni nettiin

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lassi Lehto

8.2.2015 13:17

Kysyit Panu, että mitä mahdollista hyötyä siitä on, että seksuaalirikollisen, tappajan, tai murhaajan kasvot esitellään mitävittua-lehdessä. No siitä on se hyöty, että minä ja 17v tyttöni tietävät kiertää nämä ihmiset kaukaa ja varoa. Siitä olen kanssanne samaa mieltä, ettei tikkarivarasta tarvitse esitellä lehdessä, mutta nämä toisen ihmisen elämän pilaajat on hyvä vaan esitellä lehdessä, sensuroimatta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

syytön/tuomittu

10.2.2015 08:53

Lain mukaan henkilö Suomessa on syytön siihen asti kun on toisin todistettu. Oikeuden päätöksen jälkeen syylliseksi tuomitun henkilöllisyys on julkista tietoa, silloinkaan tuomio ei ole vielä lainvoimainen, jos siitä valitetaan korkeimmille oikeusasteille. Tutkinnallisista syistä ja oikeuden totetutumisen takaamiseksi epäiltyjen tai edes syytettyjen nimiä ei saa julkaista.
http://toimittajanrikoslaki.fi/yksityisyydensuoja/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jerryprkl

11.2.2015 11:01

Jos juttuja väitetään "sensuroimattomaksi totuudeksi" niin ollaan jo hyvällä tiellä kohden 30-luvun Saksaa.
Surullista huomata kuinka helposti tyhmin kansanosa olisi käännettävissä minkä tahansa diktaattorin manipuloitavaksi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Järki käteen nyt

25.2.2015 13:19

Jaksaisivatko nämä vihaiset elämän_koululaiset hetkeksi unohtaa salaliittoteoriansa ja selvittää itselleen, mihin "ison ja pahan valtamedian" toiminta Suomessa perustuu?

Median toimintaa valvoo suomessa Julkisen sanan neuvosto (JSN).
Toimittajat noudattavat työssään JSN:n laatimia journalistin ohjeita, jotka määrittelevät esimerkiksi sen, millä ehdoilla rikoksesta tuomitun nimen saa julkaista.

Tässä ei ole mitään sen dramaattisempaa salaista agendaa, vaan toiminta perustuu julkisiin ja hyvin tiedossa oleviin sääntöihin. Jos et ole koskaan kuullut journalistin ohjeista, ne löytyvät helposti luettavassa muodossa täältä: http://www.jsn.fi/journalistin_ohjeet.

Uskokaa tai älkää, JSN on hyvä juttu myös Kansan Syvien Rivien näkökulmasta. Jos lehti julkaisee potaskaa, JSN antaa tästä nuhteita julkisesti. Kaikki JSN:n päätökset ovat julkisia ja luettavissa täältä: http://www.jsn.fi/paatokset/?year=2014

Media ei siis ole Suomessa mikään villi länsi, jossa saa tehdä mitä tahansa. Säännöt on tehty sitä varten, että sananvapautta käytettäisiin lehdistössä vastuullisesti.

Onko tämä JSN siis joku sensuurikoneisto, joka estää lehdistöä kertomasta Totuutta? Ei. Kansainvälisesti vertailtuna media on Suomessa maailman riippumattomin. Kansainvälinen toimittajat ilman rajoja -järjestö nimesi juuri äskettäin Suomen jälleen lehdistönvapauden maailman kärkimaaksi, jo kuudetta vuotta peräkkäin (http://www.finlandunesco.org/public/default.aspx?contentid=321722&nodeid=34678&culture=fi-FI). Maassamme ei siis todellakaan ole mitään kiehtovaa ja salaista pimittämisagendaa, toisin kuin jotkut esittävät.

Ja mitä tulee rikollisten tietojen julkaisuun, tässä vielä pari hyvin perusteltua näkökulmaa aiheeseen:

Nyt.fi 16.10.2014: "Mikseivät poliisi ja media kerro, mikä on rikollisen ihonväri?"
http://nyt.fi/a1305885202146

MTV 21.1.2015: "Kommentti: On vain yksi syy, miksei hyväksikäyttäjien nimiä julkaista"
http://www.mtv.fi/uutiset/rikos/artikkeli/kommentti-on-vain-yksi-syy-miksei-hyvaksikayttajien-nimia-julkaista/4710942

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

MediaSensuroi

27.2.2015 18:05

Kohta 6. "journalistin on hyvä tehdä asiayhteys lukijalle, kuulijalle ja katsojalle selväksi." Eikö tämä juurikin tarkoita sitä, mitä ei ole tehty ?
Ja turha viitata kohtaan 26. koska se on asiaankuuluvaa.

Kyllä, tässä tulee tuoreeltaan esille, kuinka tärkeisiin asioihin he (JSN) joutuvat puuttumaan. Ilmeisesti vakavampaa ei ole tapahtunut.
Iltapäivälehtian kohdalla vain virheen korjauksen puutteista.

http://www.akuankka.fi/artikkeli/tietolaari/ajankohtaista/aku_ankalle_historiansa_ensimmainen_langettava_tuomio_julkisen_sanan_neuvostolta

Noniinnio

16.3.2015 17:39

Jos kerta etnisyyttä ei kerrota ellei ole pakollista, niin miksi joka hiivatin kerta erikseen mainitaan jos kyseessä oli kantasuomalainen rikoksentekijä? Tällöin tämä johtaa siihen, että kun sitä ei erikseen sanota, että kantasuomalainen, niin sen on oltava mamu. Ja ihan turha tulla mulle puhumaan toimittajien eettisyydestä, sitä on tarkasteltu tässä läheltä ja kaukaa eikä sitä ole.

jepulisjoo

28.2.2015 04:52

Liityin mitä vittua facebook sivun kannattajaksi, koska koin siellä olevan muutamia ihan asiallisia juttuja. Selasin lisää sivuston aiheita ja erosin ryhmästä.

Mielestäni kaikki jutut olivat aiheellisia, mutta jotkut toivat osiin jutuista rasistisen häivähdyksen. En halua leimaantua rasistiksi, sillä lähipiiriini kuuluu muslimi-, arabi-, afrikkalaistaustaisia ihmisiä. He ovat kaikki kunnollisia kanssani saman aatteen kannattajia. Kannattavat MV mediankin juttuja niin kauan kun rasistisuus on juttujen ulkopuolella.

Kyllä tällaisten rikosten uutisoinnissa tulee olla silmä silmästä jalkapuu mentaliteetti, sillä sekin hieman kaitsee laumaa ja opettaa tavoille. Jotta rasistisuus jäisi pois, tulisi kantasuomalaistenkin kohdalla kertoa tausta, että ovat suomalaisia.
Rikolliset rotuun katsomatta tulee saada aisoihin. Mutta pitää pitää huoli ettei syyttömät joudu aiheettoman vihan kohteeksi.

MV:n kaltaisten sivujen pitäisi olla avoimia kaikille kansallisuuksille, jotta esim. ulkomaalaistaustaiset tuntisivat olonsa joukossa tervetulleiksi ja voisivat paheksua sulassa sovussa muiden kanssa halutessaan maamiestensä rikoksia ja kantasuomalaisten samoja toimia...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Järkikäteen jatkaa

1.3.2015 22:18

Nimimerkille MediaSensuroi:
Eli siis mitkä ovat mielestäsi niitä "asiaankuuluvia" ominaisuuksia, jotka rikoksen tekijästä / epäillystä tekijästä pitäisi aina kertoa? Se ei viestistäsi selvinnyt. Omasta mielestäni esim. uskonnon kertominen on perusteltua vain silloin, jos se todella liittyy rikoksen motiiviin.

Jos esimerkiksi kansallisuuden kertominen on mielestäsi asiaankuuluvaa, pitäisikö samalla kertoa myös epäillyn rikoksentekijän hiusten väri, pituus ja se, onko henkilö vasen- vai oikeakätinen? Miten määrittelet sen, mikä on perusteltua?

Lue nyt vielä kerran tämä jo aiemmin linkittämäni Nyt.fi:n juttu, jossa sekä median edustajat että poliisi perustelevat mielestäni erittäin hyvin syyt tiedotuslinjalleen: http://nyt.fi/a1305885202146

Esim. Iltalehden päätoimittaja perustelee asiaa Nyt.fi:n artikkelissa näin: "Etnisen taustan kertominen ei saa johtaa siihen, että samankaltaisen taustan omaavat henkilöt joutuvat kärsimään uutisoinnista, joka ei liity mitenkään heihin".

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Tuttu mies

2.3.2015 00:51

domain.fi-osoitteesta löytyy tieto kuka on verkko-osoitteen takana. Nimen luulisi olevan tuttu myös cityn porukalle, IJ.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Domain Master

4.3.2015 10:47

Juujuu, saahan sitä selville kuka on domainin rekisteröinyt ja sitä hallinnoi.

Pointti minun mielestäni on siinä, että tämän vittulirpakkeen tekijät eivät kuitenkaan laita omaa nimeänsä tai yhteystietojaan esille. Ja kehtaavat vielä sanoa julkaisuaan lehdeksi...

Mjoo

3.3.2015 06:55

Elämän koululaisten ansiosta meillä ei ole kohta enää sanan vapautta, eikä yhdys sanoja

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Paljastelija

3.3.2015 07:21

Näitä "paljastussivustoja" on netti pullollaan. Niitä syntyy juuri sen takia, kun "valtamedia" salailee asioita. Ruotsissa on esimerkiksi "avpixlat.info", jonka nimi viittaa sanomalehtien "pixelöityhin" kuviin rikollisista. Suomessa "rahmispossu.net" keräilee tietyn aihepiirin uutisia pohjoismaista, (tosin ihan valtamedian uutisia). Ruotsalais-tanskalainen "Dispatch International" nettilehti on perustettu kertomaan asioista, joista varsinkaan ruotsalaismedia ei raportoi (http://www.d-intl.com/).

Internetissä on sisäänrakennettuna sellainen ominaisuus, että sensurointi on käytännössä mahdotonta. Jotkut maat, kuten Iran ja Kiina, yrittävät sensuroida nettiä estämällä kansalaistensa pääsyn tietyille sivustoille, mutta on olemassa näitä rajoituksia kiertäviä ohjelmistoja, eikä sensurointi siis käytännössä onnistu muuta kuin sulkemella tietoliikenneyhteydet kokonaan.

Jos "valtamedia" suorittaisi velvollisuutensa välittää tietoa kansalaisille, myös niitä ikäviä asioita, näitä paljastussivuja ja niiden ylilyöntejä ei tarvittaisi, eikä niitä kukaan viitsisi ylläpitää.

Paljastussivustoilla voi olla myös väärää tietoa tai pelkkiä huhuja. Olisikin tärkeää, että tiedonvälitystä harjoittaisivat toimittajat, joilla on siihen koulutus ja joilla on aikaa tonkia asioita. Onko esimerkiksi "mitä vittua"-sivustolla esiin tullut Helsingin kaupungin vuokranmaksusitoumus maahanmuuttajalle aito? Ehkäpä Cityn toimittaja nyt menee ja soittaa pari puhelua ja tekee asiasta asiallisen jutun, ettei sitä tarvitse repostella hommafoorumilla?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

sillä sipuli

3.3.2015 23:38

Korjataanpa taas faktat kuntoon. Kyse ei ole valtamedian harjoittamasta salailusta tai sensuroinnista, kuten ei myöskään yksittäisen toimittajan viitseläisyydestä.

Lehdistön velvollisuus on noudattaa tiedonvälityksessään LAKIA, josta esimerkkinä mainittakoon laki yksityisyyden suojasta: http://toimittajanrikoslaki.fi/yksityisyydensuoja/

Väännetään vielä rautalangasta: laki estää mediaa julkaisemasta kaikkea haltuunsa saamaa tietoa. Mitään sen mystisempää tässä asiassa ei ole.

voi veljet

8.3.2015 08:58

Kävin katsomassa Mitä Vittua -sivustoa, koska sitä suositeltiin - vaikka jo nimi herätti ajatuksen, että ei tuota nyt voi vakavasti ottaa. Ja niinhän kävikin. Sivusto kutsuu itseään mediaksi, vaan eipä löydy edes päätoimittajan nimeä/yhteystietoja, tietoja taustatahoista - mediakorttia en edes odottanut löytäväni.

Vaan enpä ole yhtä makeasti nauranut hetkeen, kun luin ns. juttujen otsikoita. Rakkaat ystävät ja kanssaihmiset - ihan oikeasti - nuo ns. jutut on silkkaa soopaa. Ei se, että otetaan olemassa oleva juttu ja väännellään sitä mielensä mukaan oletuksen oletuksilla ja ihan omilla päätelmillä, tee jutusta totta. Toimittajan työ ei ole sitä, että huudellaan mitä mieleen tulee ja suoltaa propagandaa. Toimittajan tehtävä on pyrkiä välittämään informaatiota mahdollisiman puolueettomasti ja tämän vuoksi lehdenhän on kerrottava esim. olevansa jonkin puolueen äänenkannattaja, jotta lukija ymmärtää taustan vaikuttavan juttuihin.

Teille, jotka vingutte, että valtamediat pimittävät tietoa, eivätkä kirjoita "salaliitoista" ja piilotetuista totuuksista. Onko koskaan välähtänyt mieleen, että salaliitoista ei kerrota - koska niitä ei ole. Tietyt asiat pidetään salassa aivan asianosaisten turvallisuuden takia tai yksilönsuojan vuoksi, koska eivät kaikki tiedot ole julkisesti retosteltavaa kamaa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jaana G

13.3.2015 19:33

Tämä sivusto, jonka Ilja Janetskin (joka muuten on itse huumerikoksesta tuomittu ja asuu itse ulkomailla maahanmuuttajana - ei suinkaan siis Suomessa) omistaa ja on jossa vahvasti mukana mm. äärioikeistolaisista yhteyksistään ja maahanmuuttajia kohtaan osoittamistaan vihapuheista tuttu Junes Lokka vetoaa siihen kansanryhmään joka ei vaivaudu asioita sen kummemmin tutkimaan vaan tykkää ensin hutkia. Sivuston mukaan Mamut ovat perseestä ja rikolliset ovat Suomen suurin synti vaikka koko homman takana on maahanmuuttajataustainen kaveri, joka itse on tuomittukin rikoksesta. Kaksinaismoralismi jyllää ja idiootteja viilataan linssiin muka isänmaalisena pidettävän "median" (roskasivusto) toimesta. Noloa heille jotka sivustoa lukevat ja tukevat ja oikeastaan vielä nolompaa itse sivuston ylläpitäjille.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

1939-1945

16.3.2015 10:10

Venäläinen kirjoittaa suomalaista "isänmaallista" sivustoa? Siis mitä vittua?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

maatti vaan

30.3.2015 08:54

Eihän tälläistä sivustoa voisi suomesta käsin pyörittääkään. Ja eikös ylelläkin ole joku Bogomolof, nimikö tekee venäläiseksi? Vai onko Iljalla venäjän passi.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Seuraava Ukraina?

4.4.2015 23:49

Jaa, ettei olis Idän herra Putin tämän muslimiuhka -vouhotuksen ja kiihotuksen takana Iljan avustuksella. Ja suomalaiset elämän koululaiset nielee purematta. Heh, siinäpä salaliittoteoriaa...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kelmi-Mikko

7.4.2015 16:30

Mut eikös tää city.fi ole vähintään samaa tasoa ton mv-lehden kanssa? Minusta ainakin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

outi..

6.8.2015 12:22

Hyvä lehti!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kiitti infosta

9.9.2015 23:33

Parempaa asiasisältöähän tuolla on, kuin Citylehdessä ikinä ja vähemmän propagandaa tai sensuuria, kuin Hesarissa. Mutta mukava että City kertoi mielipiteensä asiasta. jatkossa jätän Cityn lukemisen ja keskityn MV- lehteen.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NSixx

7.11.2015 18:20

Juu. Sivuston ylläpitäjä nauraa matkalla (venäläiseen)pankkiin :D

Sirkus Tragicomica

2.12.2015 12:25

Eihän MV-julkaisun sisältö ole mitään verrattuna vauva.fi :n keskustelualueelle tai suomi24: lle. Ja mikä suloisinta: sananvapaus on joskus ahdistavaa ja loukkaavaa, mutta missä on kielletty huono journalismi, puutteellinen sivuston ulkoasu, kirjoitusvirheet tai alatyylinen kielenkäyttö? MV-lehden kuten sen yläpuolella omasta mielestään olevan City.fi -sivuston tehtävä ei ole antaa vastauksia niiden vastustajien kysymyksiin tai pyydellä niiltä olemiselleen oikeutusta. Suomessa ei taida sellaisia paperisia tai sähköisiä julkaisuja ollakaan, joista voisi sanoa, että ne perustelevat objektiivisesti kaikki esittämänsä asiat ja että julkaisut perustuvat ideologiasta vapaaseen faktatietoon. Ja kuka sellaisia edes jaksaisi koko ajan lukea?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

yhyyy yy yy hyy

6.12.2015 04:06

yhyy yy yy hyy yhy yy yy hyy... näin itkee kiukutteleva suvakkikansa, joka on korottanut itsensä a-luokan ylhäistöön... vielä kerran: yhyy yyy yy hyyy y y y yhyyyy

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

luu kurkkuun vaan

21.12.2016 14:21

missä on porukan oikeat jutut.bandiros tykitti canon ballit ja hell ankelit ottelussa 1-0-surun valittelut kamrad reis fyhrer siitoin sekä paikalliset skinit kestittivät banros kerhoa sitte noi puhus paljasta asiaa. joo ja kuka pääsi bosesta poijjes ja sai piänet korvakset 100000euroo väärästä syytteestä nahkaliivi rikoksista. sitte lehellä pitäs olla ns paljasta asiaa kun toi lahtisen perhe lehti jalluki loppu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jewish666

17.1.2017 00:36

Hells Angels, friend or foe

From Barger's book "Hells Angel"

"We Barger's came from a typical mixture of immigrant stock. Mother was Italian, Father a mixture of German and Dutch"

"Every Sunday, Grandma Barger took Shirley and me to the Pentecostal Church"

Nazi imagery and symbolism is a large part of Hells Angel and Pagan M/C culture, It is mostly for the shock value rather that the political belief. I am certain there are Jewish members in 16. though i don't recall ever meeting one but most don't go by their real names. If you were Jewish these symbols are ever present, you would not be a very strict Jew or you would clearly find offense.

From what I understand with the Swastika deal and HA, is that truly Sonny Barger needed a belt one time and went to his closet. He couldn't find one, except one taken back from World War II that someone close to him brought back. He started wearing it and from then on, the use of it and the fear factor it can bring has been commonplace ever since. I think it was more so of utility as a belt more so than a statement. Since he was the President, people took his lead.

Remember, a majority of motorcycle gangs started after World War II. Most like Hells Angels were formed by ex soldiers seeking that rush, brotherhood and rebellion to normal society after their experience overseas.

Here's a link to an "Aussie" bikie/biker funeral, not the HA's but it graphically illustrates the multicultural path which ALL outlaw clubs here are heading down.

Father misses slain bikie's funeral service - ABC News (Australian Broadcasting Corporation)

Some "outlaw motorcycle gangs" do not even mandate that full patch members need to own/ride a motorcycle or require a person to "prospect" and earn your patch.

All they require is you bring 'income" to the club and you get patched.

do a google search "Australian bikie violence" and read a few articles and take note of the names of members and you might be a little shocked how "multicultural" they actually are

Eli jotka olette vastaan uutta jewish world order ei ainakaan näihin kannata suuntautua!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi