Monki yhteistyöhön suomalaisen kuukuppivalmistajan Luneten kanssa

Periods are cool. Period.

Tänä kesänä vaateketju Monki saa hyllyihinsä Luneten kuukupin. Kampanja on osa muotibrändin työtä naisten voimauttamiseksi ja kuukautisiin liittyvän stigman poistamiseksi.

Lunette ja Monki lahjoittavat myös 5000 kuukuppia The Cup -säätiölle, joka levittää tietoutta ja jakaa kuppeja Keniassa eläville tytöille ja naisille. The Cup Foundation on voittoa tavoittelematon järjestö.

“On kaikkien naisten oikeus saada hygieeniset ja turvalliset tarvikkeet kuukautisia varten. Monkin ja Luneten kanssa The Cup pystyy mahdollistamaan esimerkiksi tyttöjen koulunkäynnin kuukautisten aikana”, säätiön toimitusjohtaja Camilla Wirseen kertoo.

Lunette on suomalainen naisten johtama yritys, joka on kehittänyt uudelleenkäytettävän ja ekologisen kuukupin. Monkin rajoitettu kuppierä tulee olemaan kirkkaan pinkki ja sen säilytyspussi on myös erityisesti yhteistyömielessä suunniteltu.

Tuote tulee myyntiin valikoituihin liikkeisiin ja nettikauppaan heinäkuun puolivälissä, yhdessä kantaaottavien pinssien ja pikkareiden kanssa.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi