MoonTV: Vaasankatu

Paska Tuottaja viskasi Juhon kameramies mukanaan tekemään juttua Helsingin Vaasankadusta.

Joku aika sitten kanavamme rekryilmoitus uusittiin uusien ohjelmien ja juontajien toiveena, jolloin yksi hakijoista oli kännissä hakemusvideonsa lähettänyt Juho. Videosta tykättiin ja sovittiin tapaaminen, jonka jälkeen Paska Tuottaja viskasi miehen kameramies mukanaan tekemään juttua Helsingin Vaasankadusta, kadusta joka on kesäkuun alussa muuttunut kävelykaduksi – mutta jossa autot kulkevat siitä huolimatta. Miehelle ei annettu valmistautumisaikaa lainkaan, eikä oikeastaan ohjeitakaan ja tässä on lopputulos.

Nyt hyvät katsojat valta on teillä. Pääseekö Juho jatkoon? Haluatteko nähdä naamaa jatkossakin kanavalla ja jos, niin mitä tekemässä? Muistakaa myös FB:n käyttäjät like-nappi. Se toimii mittarina tykkäämisille ja jos tykkäätte tuotoksesta, klikatkaa sitä. Jos ette, älkää klikatko – vaan laittakaa sitten kommentteihin palautetta, miksi ette pitäneet. Jos likettäjien määrä ylittää 200, niin mies kuulemma varmasti nähdään kanavalla.


Kaatopaikka

Kaatopaikka on nimensä mukaan se paikka, mihin voi olla dumpattuna mitä tahansa. Sieltä voi löytyä lyhyitä klippejä satunnaisista kohtaamisista tai pidempiä settejä kulissientakaisesta elämästä. Katso itse ja selaile.

1 kommentti

Jorgena

27.7.2013 02:58

"Miksi tää katu oli sun reittivalinta?", "Mihin tarviit tätä katua?", "Miks just tästä?". Tuota ois voinu tiedustella. 7 min samaa settiä ilman kärkeä on tottakai tylsää katottaava, mutta ihan hyvin tää Juho veti. Itteä likoon ja reaktiota hetkeen. Propsit näistä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi