Näin äänestät oikein

Kolumni

Näin kunnallisvaalien alla kaikkien on hyvä muistaa, että sosiaalidemokratia on tuhonnut Suomen. Hyvinvointivaltio ryöstää viimeisetkin roposet rehellisen keskiluokan kukkaroista samalla kun paksusti voivat paperimiehet kiristävät työnantajapuolelta kohtuuttomia korotuksia. Vasemmistopuolueet haluaisivat tehdä meistä toisen Neuvostoliiton ja vihreät keskittyvät pettämään kaikki lupaukset, jotka he valtaan päästäkseen esittivät.

Itse olen aina ollut oikean aatteen mies. Kun olen kantani kerran päättänyt, pidän siitä kiinni vesikauhuisen koiran tavoin. Opportunistiset tuuliviirimiehet – naisista lienee turha edes mainita – muuttavat mieltään heti, jos heidän linjauksensa osoitetaan vääriksi. Siksi arvostan ihmisiä, joiden mieli ei muutu, vaikka maailma heidän ympärillään muuttuisi täysin.

Todellinen valtiomies tekee linjauksia, jotka näyttävät vähälahjaisimmista käsittämättömiltä. Kun pääministeri Matti Vanhanen puhui hajakeskitetystä puutarhamallista, raukkamaiset kriitikot syyttivät häntä epäloogisesta ajattelusta. Todellisuudessa Vanhanen on suuri filosofi, jota ihmismielen luomat keinotekoiset kategoriat eivät pidättele.

Jos Punavuoressa jumalattomassa homosuhteessa asuva naislesbo ei ymmärrä, miten rakentaminen voi olla samaan aikaan sekä keskitettyä että hajautettua, lienee hänen parempi keskittyä kantaaottavien design-huonekalujen suunnittelemiseen ja jättää politikointi oikeille miehille.

Ajattelemattomat rahvaan edustajat ovat sanoneet Vanhasen hallituksen ajaneen Suomen kehnoon jamaan. Saanen muistuttaa, että nykyinen hallitus on lähinnä keskittynyt siivoamaan edellisen hallituksen jättämiä sotkuja. Kunnallisvaaleissa jokainen äänioikeutettu suomalainen pääsee kertomaan, miten häntä lähinnä olevat asiat tulisi järjestää. Paitsi kodittomat – on absurdia, että omasta tahdostaan juurettomiksi heittäytyneet voivat vaatia etuuksia meiltä muilta.

Kirjoittaja on kapitalismin luova tuho.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi