Naisten tsemppiverkosto Ompeluseura pani pystyyn työelämäfestarit

Supersuosittu Facebook-ryhmä on nyt myös festarijärjestäjä. Upea ura -festarit järjestetään helmikuussa Helsingissä.

Kuva: cuorerouc / Fotolia

Facebookin Ompeluseura-ryhmästä on kirjoiteltu viime aikoina paljon. Hyväsisko-verkostoksi, tsemppiryhmäksi ja vertaistukijoukoksi kutsuttu verkosto on naiseksi itsensä identifioiville tarkoitettu ryhmä, jossa keskustellaan muun muassa työelämä- ja tasa-arvoasioista hyvässä hengessä, toisia inspiroiden ja tsempaten. 

Reilut kaksi vuotta toiminnassa ollut ryhmä on kerännyt valtavan määrän jäseniä (kirjoitushetkellä lähes 11 000) ja myös paljon huomiota. 

"Facebookiin perustetussa hyväsisko-verkostossa jokainen on esikuva", kirjoitettiin Valomerkissä viime toukokuussa. 

"Mihin naiset tarvitsevat toisiaan näinä aikoina niin kovasti?" kysyttiin Hesarissa elokuussa. 

Nyt Ompeluseura on ottanut jälleen yhden askeleen eteenpäin. Sen kokoaman vapaaehtoistiimin väsymättömän työn tulos on julki: Helsingissä järjestetään helmikuussa Upea ura -festarit, työelämätapahtuma, joka pitää sisällään inspiroivia puheenvuoroja, uusia ajatuksia työelämästä, kehittämistä, kannustusta ja tukea. Sitä, mitä Ompeluseurassakin. 

"Olen varma, että löydät tapahtumasta uusia ajatuksia, kiinnostavia keskusteluja ja hauskoja tuttavuuksia. Ennen kaikkea toivon, että tunnet sen kannattelevan ja rohkaisevan yhteisöllisyyden ilmapiirin, joka on tuonut Ompeluseuraan tuhansia naisia. Kun rakenteet vielä odottavat muuttumista, teemme me yhdessä parempaa ja tasa-arvoisempaa työelämää ja uraa", kirjoittaa festareiden sivuilla Maria Teikari, Ompeluseuran toinen perustaja.

Hienoa, Ompeluseura!

Upea ura Korjaamolla 10.2.2017. Lisää infoa tulossa. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi