Nerokas Applen mainoskampanjan parodia valtasi San Franciscon

Huumorintajuiset mainosmiehet panivat Applea parodioivan selfiekampanjan pystyyn - ja se toimii.

Apple mainostaa uutta iPhone 6 -puhelinta maailmalla sen kameraominaisuuksilla. Mainostauluissa nähdään henkeäsalpaavan kauniita ja koskettavia kuvia, joihin on liitetty teksti "Kuvattu iPhone 6:lla". Kampanjan tarkoitus on näyttää, miten upeita kuvia tavalliset ihmiset ottavat iPhonensa kameroilla joka päivä. Kuvia voi selata Applen World Gallery -kampanjasivustolla.

Viime päivinä San Franciscon katukuvaan on kuitenkin alkanut ilmestyä myös toisenlaisia iPhone 6:lla otettuja kuvia. 

Kuva: alsoshotoniphone6.tumblr.com

Kuva: alsoshotoniphone6.tumblr.com

Tavallisen ihmisen puhelimen kamera on todellisuudessa täynnä ei-niin-henkeäsalpaavia vessaselfieitä jylhien vuoristomaisemakuvien sijaan. Mainosmieskaksikko, joka haluaa pysyä nimettömänä, otti asiakseen teettää tällaisista tavallisista kuvista, jotka on myös kuvattu iPhone 6:lla, samanlaisia julisteita. Parodiajulisteet liisteröitiin alkuperäisten Apple-mainosten välittömään läheisyyteen huumoriarvon maksimoinniksi. 

"Kävelemme iPhone 6 -mainosten ohi päivittäin San Franciscossa. Kuvat ovat kauniita. Mielestämme on hauskaa näyttää erilaisia kuvia, mitä ihmiset myös kuvaavat puhelimillaan. Ne eivät ole aina niin kauniita", kaksikko kertoo sähköpostissaan The Bold Italic -lehdelle.

Miesten ei ole tarkoitus mollata Applea tai auttaa sen mainoskampanjaa, vaan tehdä elämästä pikkuisen hauskempaa. Ja se toimii. 

Lähde: The Bold Italic ja Also Shot on iPhone 6

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi