No nyt on pelottava kummitustarina: Dear David -haamu pelottelee Twitter-käyttäjää New Yorkissa

Adam Ellis päivittää Twitteriin karmaisevia tapahtumia asunnostaan.

Kuva: chainat/Fotolia

Newyorkilainen sarjakuvakirjailija Adam Ellis (Twitter-käyttäjänimeltään @moby_dickhead) uskoo, että hänen asunnossaan on pienen lapsen henki, joka yrittää tappaa hänet. 

Kuulostaa älyttömältä, eikö totta? Mutta kylmiä väreitä ei voi estää, kun lukee Ellisin twiittejä, joita hän päivittää sitä mukaa, kun asunnossa sattuu ja tapahtuu. 

Ellis aloittaa karmaisevan Twitter-saagan 7. elokuuta kertomalla, että hänen asunnossaan kummittelee. Hän näkee ensin pelottavia valveunia lapsesta, joka istuu hänen makuuhuoneessaan ja sitten alkaa kiivetä hänen sänkyynsä. Sitten hän näkee unta tytöstä, joka kertoo hengen ilmestyvän vain keskiyöllä ja tämän nimen olevan David. Davidilta voi kysyä kaksi kysymystä, kunhan aloittaa kysymykset sanomalla "Dear David". Jos kysyy kolmannen kysymyksen, tapahtuu kauheita: David tappaa kysyjän. Ja tietenkin Ellis tekee niin. 

Muutama kuukausi kuluu, eikä mitään tapahdu. Ellis muuttaa asuntoon, joka vapautuu hänen kämppänsä yläpuolelta. Hän unohtaa Davidin ja uskoo Davidin unohtaneen hänet. Mutta sitten alkaa tapahtua: Ellisin kissat parkkeeraavat joka yö keskiyöllä asunnon oven eteen ihan kuin sen takana olisi joku. Ellis katsoo ulos, luulee näkevänsä liikettä, muttei näe ketään. Hän nappaa kuvia rappukäytävästä, ja niissä näyttää olevan jotakin.

Ellis päättää ryhtyä nauhoittamaan ääniä yöllä, kun hän nukkuu. Hän hankkii myös Polaroid-kameran ottaakseen kuvia asunnosta. Joka kerta, kun hän yrittää ottaa kuvia käytävästä asuntonsa ulkopuolella, kuvat kehittyvät mustiksi. Siis myös silloin, kun valot ovat päällä. 

Joidenkin mielestä kyseessä on selvä huijaus ja seuraajien haalimisyritys, toisten mielestä Ellisin asunnossa todella kummittelee. Osa on sitä mieltä, ettei totuudella ole mitään väliä, koska saagaa on hauska seurata. Joitakin tunteja sitten Ellis teki twiiteistään päivittyvän Storify-ketjun, jota on helppo seurata. Ja me ainakin aiomme tehdä niin. 

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi