Olli Saarela

Bad Luck Love

Olli ja elämänkumppani Diego.
Olli ja elämänkumppani Diego.

Kun elokuvaohjaaja Olli Saarela meni Tanja Karpelan kanssa naimisiin, hänestä tuli missin mies. Rukajärven tiellä läpimurtonsa tehnyt Saarela näytteli pääosaa lööppifarssissa, jossa nähtiin muiden muassa osat Kielletyt päiväpeitot, Kulti, tein sulle kakaran, Ministeriä turpaan ja Hei me erotaan. Nyt Saarela aikoo taas tehdä elokuvia.

Olisit halunnut tavata Kotossa tai Kabukissa. Miksei Teatterissa?

“Kotossa ja Kabukissa on hyvää ruokaa. Diggailin japanilaista kulttuuria jo ennen nykyistä sushi-buumia, kun Japanissa asuneella kaverillani oli Kairinmaru Korkeavuorenkadulla. Sääli, ettei ravintola iskenyt Eiran mummoihin. Japsikulttuuri, samurailegendat ja budolajit kiinnostivat mua jo pienenä. Myöhemmin elokuvan puolelta Kurosawa, Oshima ja Takeshi Kitano. Ensimmäisenä näin Kitanon Violent Copin.”

Kitano tunnetaan väkivallan kuvaajana.

“Japanilainen kulttuuri ON väkivaltainen. Kitano yhdistää äärimmäisen kauneuden ja väkivallan tai surun. Länsimainen ohjaaja kuvaa surua menemällä kameran kanssa näyttelijän iholle. Kitano peruuttaa kauas ja rakentaa surusta postikorttimaisen kuvan.”

Kitanossa on jotain samaa kuin nyrkkeilyssä. Mitä ajattelet naisnyrkkeilijöistä?

“Eva Wahlströmiä. Hän on karismaattinen nainen ja upea urheilija. Vau, häneen olisi nasta tutustua... Naisnyrkkeilijöistä voidaan kertoa Million Dollar Babyn kaltaisia hienoja tarinoita, mutta itselleni aihe on moraalisesti hankala. Nyrkkeily on vanhastaan miesten laji, joka sopii paremmin miehille. On iisimpää hyväksyä ruhjeet miehen kuin naisen naamassa.”

Missä tuollaisia arvoja opetetaan?

“Helsingissä. Vietin lapsuuteni Ruskeasuolla, sen jälkeen olen asunut sekä keskustassa että Itä-Helsingissä... Palatakseni äskeiseen, maailmassa taitaa olla yhä pelkästään naisten tai miesten juttuja, mutta jokainen nainen ja mies määrittelee ne itse.”

Mitä ajattelet siitä, että Italiassa pojat asuvat aikuisina mamman helmoissa?

“Toimiiko sellainen miehenmalli, missä äidit yrittävät kasvattaa pojista kunnon miehiä, kun faijat istuvat baarissa pelaamassa korttia ja viheltelevät jätkien kanssa mimmeille?

Itse opin kotoa perusjuttua, koska faija ja äiti ovat perustyyppejä. Meillä on perusperhe. Mulla on yksi systeri, ja mä taidan olen suvun... ”

Musta lammas?

“Tai sininen tai punainen... Ei, mä olen ruskea. Kun kaikki värit sekoitetaan, syntyy ruskeaa. Olen perinyt faijalta melko perinteiset arvot, joista olen updeitannut oman versioni. Multa vaadittiin menestymistä koulussa, ja urheilussa. Olin ujo, mutta se muuttui kun aloitin yhdentoista vanhana nyrkkeilyn ja sittemmin karaten ja judon. Kamppailulajit ovat olleet tärkeitä identiteetin kannalta. Ne kehittävät henkistä sietokykyä.”

Sille on ollut käyttöä?

“Henkinen on fyysistä ja fyysinen henkistä. Tässä kohtaa annan vinkin Mattiesko Hytöselle, joka liikkuu nahkareleissään tepsuttaen kuin rautakanki hanurissa. Eläkeläiskurssejakin vedetään. Samoin tälle toiselle Lehtolalle voisi tehdä fyysinen kontakti terää. Ehkä kunnon fyysinen kontakti saisi heissä aikaan “de mellolaisen” havahtumisen. Samalla haastan heiltä uransa ensimmäistä positiivista juttua.”

Puhut paljon lyömisestä. Oletko koskaan lyönyt ketään?

“En. Ja naisenhakkaajilta pitäs vetää purukalusto takaraivoon. Naista ei vittu lyödä.”

Sinut tunnettiin ennen elokuvaohjaajana. Töihisi kuuluvat Rukajärven tie, Bad Luck Love, Rölli, Suden vuosi. Kerroit paenneesi jo lapsena leffojen maailmaan. Miksi?

“Pakenin vastuuta, jota tunsin saaneeni harteilleni liian varhain. Tarinoissa oli kaikki kohdallaan, musta mustaa ja valkoinen valkoista. Arkielämässä sävyt sekoittuvat, ja sitä löytää kerta toisensa jälkeen itsensä harmaalta alueelta.”

Isäsi on sotilaan poika.

“Mutsi taas vanhaa saksalaista kauppiassukua ryssän puolelta. Mä olen siis melkein puoliksi sakemanni! Suku siirtyi Hansakaupan aikana ryssän puolelle ja välirauhan aikana tänne. He olivat Venäjällä saksalaista sukua, mutta Suomessa ryssiä.

Me puunenät katsomme yhä karsaasti vieraita kulttuureita. Matti Vanhasen sanoin: sallitaan työperäinen maahanmuutto. Mua hävettää. Ruotsin mokista voi oppia, mutta meillä on varmaan varaa ottaa snadisti enemmän ulkomaalaisia, vai mitä?

Faija on ammatiltaan diplomi-insinööri, mutta henkisesti sotilas. Hänen sukunsa kaikki miehet ovat sotilaita: jalkaväenkenraali Aarne Sihvo ja räjähtäviä ryssäläisiä tankkeja vanhoilla päivillään maalannut Henrik Boman.

Tunnen olevani kulttuurisesti, poliittisesti ja uskonnollisesti ristiriitaisten elementtien miksaus. Se on vaikuttanut valtavaan tiedonjanooni. Luin metritolkulla sotahistoriaa ja yliopistolla kaikkea faijan mielestä turhaa... Musta piti alun perin tulla lentäjä tai arkkitehti. Olin menossa lentäjäkoulutukseen, mutta lääkäritesti meni pieleen.”

Olet ollut portsarina ja palomiehenä. Miten machohommat vaikuttavat arvoihisi?

“Olen ollut brankkarissa duunissa, ja vaikka mulla on aika paha auktoriteettiongelma, en ole koskaan pitänyt sivareita juuri minään.”

Seuraava elokuvasi on Antti Tuurin ja sinun käsikirjoittama selviytymistarina. Kerro siitä.

“Kuoropojat on läheisen ystävän tarina. Päähenkilö on olemassa oleva stadilainen kundi, joka menettää kaiken ja joutuu jyrkkään alamäkeen.

Mikä hänet pelastaa? Luovuttaminen, totaalinen nöyrtyminen ja anteeksianto. Ai tuleeko hän uskoon? Ei perinteisen protestanttisen kaavan mukaan. Tiedätkö, että kun ihminen menee välipohjan läpi ja häneltä viedään kaikki, ja hän istuu vankilassa puolet elämästään, niin jossain vaiheessa niin tapahtuu. Skoudet olivat sanoneet hänelle jo pienenä, että odota kun täytät 15, niin häkki heilahtaa, ja niinhän siinä kävi.”

Sinne välipohjan Danten helvettiin ei taida jäädä jäljelle muita kuin Jumala?

“Mun käsityksen mukaan siellä ei ole muita. Tarinan viesti on se, että mistä tahansa voi selvitä. Sean Pennin Indian Runnerin lopun viesti kuuluu, että Life is good. Kiesus mitä kauneutta ja yksinkertaisuutta! Arvaa mikä erottaa miehet pojista? Kun kokemusta kertyy, on enemmän kulmaa, mutta myös sovitusta.”

Sinulla on kokemusta luovuttamisesta.  Olet jättänyt viinan?

“Joo. Riippuvuus alkoholista on henkinen, sielullinen ja hengellinen sairaus. Sitä on myös riippuvaisuuksiin liittyvä narsismi. Kuoropojissa tutkitaan pakkomielteitä, mutta olen omassakin elämässä kahlannut erilaisissa lammikoissa. Narsistisen luonteen pakkomielteet vaihtelevat seksistä viinaan ja tavaroista ihmisiin. Narsismi vaatii vaihtelua. Se on sairaus, jota ohjaa pelko. Miten helppoa olisi, jos emme pelkäisi, mutta pelko ohjaa meitä. Mua on mietityttänyt viime aikoina ajatus siitä kuinka toimisin, ellen pelkäisi. Mulla on kokemusta haluamisesta. Mä haluan ton ja ton ja...Jos ei saa sitä mitä haluaa alkaa vihata, koska pelon nurja puoli on viha. Vihassa on myös itseinhoa. Uskon, että jos pääsen tällaisiin tunteisiin käsiksi leffassa, se koskettaa.”

Miten taistelet narsismia vastaan?

“Kaikkea ei tarvitse saada. Olin ostanut helvetin makean Trumpan, mutta soitin heti vakavissani HD Centeriin ja kyselin, voisinko tulla vaihtamaan sen Harrikkaan. Ettei jutusta tulisi ryppyotsaista, pitää sanoa, että olen oppinut ihan viime vuosien aikana nauttimaan pienistä asioista. Nautin, vaikka voi olla, etten koskaan pääse teistä eroon.”

Saat tässä mahdollisuuden pyytää mielenkiintoisia ihmisiä lounaalle, ettei tarvitse enää jaella käyntikortteja.

“Voisin lähettää vikan nuhjuisen kortin Madonnalle.”

Suomalaisia?

“Panit pahan. No, otetaan kolme samannimistä: Jenni Vartiainen, Jenni Ahola ja Jenni Banerjee. Tarjoaisin tytöille sushia.”

Entäs Annet?

“Anne Hedmanin kanssa en vielä ehtinyt, eli tahtoisin viedä Annen lounaalle tai päivälliselle... ”

Hyvä, että virnettä riittää.

“Pakko, sillä on traagista, jos ihminen joutuu, ja olen tällaista hyvin läheltä seurannut, muodostamaan julkisuuden vuoksi jopa lähimpiin ihmissuhteisiin vaikuttavan panssarin. Olen nähnyt kuinka aamulla mennään katsomaan onko netissä jotain minusta. Ainahan siellä on. Välillä usko mediakriittisyyteen horjuu. Olli Saarela vajosi jäihin. Mitä vittua? No, tuli dyykattua ahtojäihin yhden mummun koirien perään maaliskuussa. Jengi rupesi soittelemaan, että mitä hemmettiä, oletko sä hukkunut.”

Olli-kohu numero 3 vai 6? Sitä ennen tai sen jälkeen kun poliisit kävivät kotonasi?

“Nyt Jaana sä et ole seurannut... Voi olla, että se oli 5. Mä olin ulkoiluttamassa koiraa ja juttelin pihalla poliisien kanssa. Naapuri katsoi ilmeisesti verhojen raosta ja teki raportin.”

Mikä Tanjassa viehätti?

“Sen naiseus ja herkkyys ja pikkutyttöhaavoittuvaisuus, jota hän joutuu suojaamaan muurilla. Se oikea Tanja, joka on kaukana hänen teflonisesta julkisuuskuvastaan, viehätti.”

Avioliittosi megajulkkiksen kanssa leipoi elokuvaohjaaja Olli Saarelasta Ollin. Ja Saarela-kohut: Harley Davidson, Heinäluoma, Anttila. Teitkö suhteesi alussa linjapäätöksiä median suhteen?

“Päätin jatkaa leffaohjaajana. Tanja varoitti, että jotain tulee. Suden vuotta tehdessäni huomasin, etteivät toimittajat olleet niin kiinnostuneita duunistani kuin yksityiselämästäni. Samalla kaiveltiin olleet, menneet ja olemattomat.”

Raskaita huomioita.

“Et voi kauheasti kitistä. Kelle kitisisin? Itse olen lärvini lehteen antanut. Otan vastuun ja kannan sen huumorilla. Elokuvaohjaaja Saarelan aikaan Ilkka Matilalla ja Röhrin Markolla oli mappikaupalla elokuvaohjaaja  Saarelasta materiaalia. Miten leffa oli mennyt Alavuden Uutisten mukaan... Sellainen mua kiinnosti, totta kai.”

Julkisuus kertoo tarinoita kuten elokuvaohjaaja. Millaisia huomioita teit Tanjan vieressä politiikasta?

“Ei se tuonut yllätyksiä. Näin kovaa duunia tekevän ihmisen. Tajusin, että politiikka on peliä. Politiikka näyttäytyy sellaisena ja on sitä, että Ike sai heti uuden postin.”

Suomessa on alettu vaatia marketeissa esillä olevilta ihmisiltä yhä lujempaa kaksinaismoralistista moitteettomuutta.

“Niinhän tapahtui myös Bill Clinton -keisissä. Ovaalihuone oli väärä mesta, mutta kukapa ei saisi kicksejä jostain kielletystä mestasta? Vaikka se keisi ei olisi Clintonin ja sen misun, niin käsi sydämelle, kuinka moni tässäkin stadissa bylsii siellä sun täällä? Kesä on lyhyt ja aika moni kiksauttaa siellä täällä, ja se on ihan jees.”

Voisi mennä vaikka kirkkoon. Ei kai se Jumalaa häiritsisi?

“Kirkossa ei bylsitä. Tässä kohtaa perinteiset arvoni panevat vastaan. Vakavasti, tiukkapipoisuudesta on lyhyt matka ankaraan sanktioyhteiskuntaan. Mennään vielä oikeammalle, vielä tiukempaan militanttiosastoon niin johan tärähtää. Suomi on aika syvälle protestanttisen etiikan läpitunkema kansakunta... ”

Häpeä on ikuinen, mutta onni on ohitse kiitävä hetki, jolloin höyhen on ilmassa.

“Täsmälleen. Nyt kun on 40 lasissa, olen sitä mieltä, että mun täytyy antaa itselleni lupa nauttia elämästä. Myöntää, että on tiettyjä asioita, joista saan kicksejä.”

Kuten?

“Korkkareista ja pitkistä sääristä! Ai, nyt se Saarela sanoo tuommoista, hitto mikä sovinisti. ”

Naisetkin mittailevat.

“Totta kai. Kuka jaksaa katsoa jätkää, jolla on kapeat hartiat ja päärynänmuotoinen perse? Mistä mä nautin? En ole yksineläjä, mutta asuttuani Tehtaankadulla Espoon emigranttivaiheen jälkeen nautin ystävien seurasta ja kävelyistä koiran kanssa. Olen huomannut, että Diegosta, joka röhnöttää yöllä mun jalat puuduksiin, ja minusta on tullut paljon läheisempiä. Olen tutustunut koiraani!”

File: Olli Saarela

 • Ikä: 43
 • Paino: 82
 • Siviilisääty: Sinkku
 • Tuoksu: L´Occitane
 • Auto: BMW
 • Pituus: 188 cm

Jaa/ei/poissa

Paljastamme Olli Saarelan yhteiskunnallisen vakaumuksen

 • Pääkaupunkiseudun kaupungit yhdistettävä: EI
 • Väkevien alkoholien mainonta sallittava: EI
 • Perintövero poistettava: EI
 • Turkistarhaus kiellettävä: JAA
 • Skientologialle annettava uskonnon asema: EI
 • Alkoholiveroa korotettava: EI
 • Seksin alaikärajaa laskettava (nyt 16 vuotta): EI
 • Nuuskan myynti sallittava: EI
 • Kirjojen alv:tä laskettava: EI
 • Subjektiivinen päivähoito-oikeus poistettava: EI
 • Kaupunkijoukkoliikenne ilmaiseksi: EI
 • Televisiolupamaksu poistettava: EI

24 kommenttia

Stadilainen mies

7.8.2008 17:46

Voi huoh sentään mitä lapsellista paatosta iso mies päästelee. Sääliksi käy tämän herran opetuksessa olevia, vai onkohan Ollin oppitunnit samaa tasoa? Toimittajalla on kyllä uskomaton kyky saada kaupungin "julkkiset" puhumaan pehmoisia ja diggaamaan Kabukista ja mitä näitä muita kaikkina-aikoina-trendikkäitä-paikkoja-onkaan. Tanja ja Olli olivat kyllä todella citykepulainen pari, perfect match. Mutta, kun nyt näin nyt kävi, niin ei muuta kuin kiksauttelemaan.
Toivottavasti J Banerjeen tyyppiset oikeat taiteilijat eivät tämän herran viettelyksiin lankea.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mies 35v.

8.8.2008 09:13

No miehet on jollain tasolla pikkupoikia koko elämänsä ja Ollilla tulee kommenteissa ja jutuissa tämä vaan enemmän esille kuin muilla. Ihan normaali 4-kymppinen suomalainen mies. Tottakai sitä on vähän sekaisin kun on ollut tuollaisessa julkisessa pyörityksessä.

Tsemppiä vaan Ollille!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Nainen30+

8.8.2008 14:20

Olli Saarela on loistava elokuvaohjaaja, mutta en kyllä haluaisi olla naimisissa sen kanssa. Ehkä hyvät taitelijat aina vaan on liian outoja.
En ois ollut Pentti Saarikoskenkaan kanssa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ruoska!!

8.8.2008 14:49

On se kumma, että porukka pitää Saarelaa jonkinlaisena leffa-mestarina, vaikka tosiasiassa miehen leffat ovat juuri ja juuri keskinkertaisia ( esim. Bad Luck love) tai jopa täysin surkeita (Rukajärven tie). Lisäksi ukko antaa jatkuvasti kummallisen ristitiitaisia lausuntoja ja yrittää "urostella", vaikka on kaiketi jo 40-vuotias ja luulisi tuon vaiheen jo jääneen taakse.

Hienosta sananhelinästä huolimatta miehessä ei ole mitään syvällistä ja, anteeksi vain, älykästäkään.

No, se on minun mielipiteeni.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ollitta parempi

8.8.2008 15:08

Varo Ewa!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jugular

8.8.2008 17:08

Jo se, että on ollut naimisissa Tanja Teostovienonensaarelaniinistökampelan kanssa on osoitus vakavasta arvostelukyvyn puutteesta.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ninako

9.8.2008 19:11

Ompahan vihreitä kommentteja :D miehiltä. Olli pidä sinä vaan lippu korkealla!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mies 47

10.8.2008 13:07

Ollin nimi on poistettu Tanjan nahasta. UUTINEN Iltalehdessä kuvan kera....................jum...

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mies--25

11.8.2008 00:55

Mielestäni Ollilta yllättävän hyviä vastauksia. Vittuakos kukaan mediapyörityksen jälkeen on perussuomalainen, mutta jutun luettuani tuli tästä miehestä täysin erilainen yleisfiilis.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

raiskio

13.8.2008 09:20

"Me puunenät katsomme yhä karsaasti vieraita kulttuureita. Matti Vanhasen sanoin: sallitaan työperäinen maahanmuutto. Mua hävettää. Ruotsin mokista voi oppia, mutta meillä on varmaan varaa ottaa snadisti enemmän ulkomaalaisia, vai mitä?"

Tää on kyllä taas rimanalitus: minä olen niin vitun hyvä tyyppi, minä ymmärrän muita kulttuureita siinä kun junttisuomalaiset eivät. Häpeä rauhassa ja nauti afrikkalaisesta superkulttuurista ihan rauhassa, raja se tulee vielä sinullakin vastaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

rovion

13.8.2008 09:54

Saarela, tuo ajatusten Ruskeasuo, haluaa kulttuuria. Monikulttuuria, kun ei muusta ymmärrä.

No, Keskusrikospoliisin mukaan Suomeen saapui tammi–heinäkuun välisenä aikana laittomasti yli 1 700 ihmistä. Määrä on miltei yhtä paljon kuin viime vuonna yhteensä. Mikäli kehitys kulkee loppuvuoden samaa tahtia, tapaukset lähes kaksinkertaistuvat.

Siinä tulee säpinää taas Helsingin kaduille. Vähän erilaista, kuin Saarelan nuoruudessa Maukka Perusjätkän aikoina. Kuka maksaa tämän lystin? Saarela tuskin, kun ei maksa ostoksiakaan kaupassa....

Joo, ja Wahlströmin kannattaa pysyä kaukana tuosta punanenästä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

arclight

13.8.2008 10:30

Hyvä Oletsu, vedit pisteet kotiin, mutta vain sen takia että osasit poliittisen yleisliturgian mukaisesti ylistää monikultturismia ja syyllistää suomalaisia jälleen. Aivan ihanaa.

Hesa tai siellä munivat preka-eetut ja märkä-uniset punavihreät "älyköt" sais mun puolesta julistautua Suomesta itsenäiseksi ja perustaa mieleisensä yhteiskunnan. Mieluummin toki muualle kuin Suomen rajojen sisälle.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hohhoijakkaaata

13.8.2008 16:55

Dodii, tässäpä oli oikea tosimies tämä saarela. kyllä voi olla lapsellista läppää. Hei saaris, tiedän että sä käyt lukemassa nää kaikki joten voin kertoa että mä en pidä intin käynyttä tyyppiä YHTÄÄN MINÄÄN.

8-11kk (saarelan ikäluokassa) lusimista, muutama taisteluharjoitus, vitusti paskaa ja pinkka ja punkka on maailmanluokkaa, mutta SOTILASkoulutuksesta ei voi edes puhua keskivertointissä!

ja sitten punaniskat eivät pidä sivareita minään. katotaan kun tosipaikka tulee. pullistelijat voivat tulla koittaan kun katotaan niitä oikeita taitoja. useimmat intin käyneet eivät osaa edes ampua kuin auttavasti.

ei, en ole sivari enkä ole käynyt suomen pellearmeijaa

vittu matkustelkaa pellet välillä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ohjaaj-ja

13.8.2008 16:57

Bad Luck Love oli ihan paska, Kurajärventiessä nukahdin leffaan. Muista äijän tuotoksista en osaa sanoa muuta kuin että EVVVK.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

täh

13.8.2008 18:20

Eihän Olli Saarela ole itsekään käynyt armeijaa..? Näin muistan lukeneeni.

Joten helvettiäkö se meuhkaa sivareista?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Juha J.

14.8.2008 02:04

Melkoisen kusipäisen oloinen omahyväinen olento tämä Olli Saarela. Tämä tietysti kaikella rakkaudella koska itseluottamusta löytyy ja se lasketaan plussaksi. Kyllä minäkin haluaisin Tanjaa koskettaa. Pretty cool.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jooseppi Joo

14.8.2008 09:59

Olii ;). Vai kutsut venalaisa ryssiksi? Pakko sanoa vain se, etta Bad Luck Love, oli, sopivien adjektiivien puutteesta johtuen, nolo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hahhah

14.8.2008 15:07

Tissiposki

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Vopat

16.8.2008 01:33

Ihan pelle koko äijä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

KakeA

18.8.2008 08:09

Muistan Ollin sekä tatamilta, että dojolta. EI ollut kauhean erityinen taidoiltaan, mutta niiden ulkopuolella taas taidot nousivat eskpotentiaalisesti. Puheissa.

Olen samaa ikäluokkaa, ja täytyy sanoa, ettei mies ole vuosien varrella kasvanut henkisesti paljoakaan. Aika hyvää tekstiä aikuiselta mieheltä.

Olin nuorena samanlainen kuin hän, hyvästä ja hyvin toimeentulevasta perheessä, ja silti olevinaan oikeasti kovista oloista. Pullamössöä olimme me, sanoo hän mitä sanoo.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Zycklon-B

18.8.2008 16:44

Jotenkin vitun ällöttävä. Renttu on hukannut ittensä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ridddler

19.8.2008 23:25

Voi hyvä jumala, että osaa olla lapsellinen pelle koko "äijä". Ihan vitun naurettavaa uhoamista. Herää vain kysymykset, että miksi ja kenelle? Antoi kyllä niin perin pohjin idiootin kuvan itsestään.. Olli 11v. testoissaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Alistetut hissukkamiehet

21.8.2008 17:50

Ei tuossa terveen Miehisessä haastattelussa nyt muuten ollut oikein mitään huomautettavaa mutta kuin tämä yksi kohta: "sivreita en ole koskaan pitänyt minään".

Luulisi Ollin tasoisen kaverin tutustuneen sen verran jo kansainväliseen tilanteeseen että olisi jättänyt tuon täysin vanhentuneen NL tyylisen möläytyksensä pois.

Miksi?

Kaikki rehellisethän varmaan pystyvät myöntämään että mehän täällä Suomessa juuri olemme kaikkein tohvelisankareimpia ja metroseksuaalisimpia, naisia myötäileviä miehiä nykyisellä maailman kartalla. Ja daideilijat tuskin tekevät siinä poikkeusta, päinvastoin ;)

Ei tarvitse kuin vilasta vain vaikkapa feminismin voimaa maassamme.

Katsoa vaikkapa ainutlaatuista feminististä valtion päämiestämme ja armeijamme ylipäällikköä jonka toinenkin kausi on jo vähän ajan päästä ohi.
Tsekata vaikkapa maailman ykkösluokan erotilastoja..ja vielä sillä erikoispiirteellä että meillä Suomessa nainen on se jättäjä lähes 3/4 tapauksista.
Katsoa vaikkapa maailman kovimpia elatuslakeja, erolakeja ynm miesten kannalta.
Ilotytötkin meiltä puuttuu kaduilta ja kuppiloista muiden länsimaiden tapaan ..silti vaikka tosiaan olemme niin eroissa kuin yhden ihmisten talouksien määrässä aivan ykkösluokkaa.
Ja vielä eilen tuli uutisissa laaja tutkimus jossa todettiin että Suomen mies ei saa parisuhteessakaan lainkaan niin paljon kuin muut länsimaalaiset.
Katsoa muutenkin naisten valtaa ja asemaa verrattuna muuhun maailmaan ja olla rehellinen.

Ja silti juuri me feministien alistamat tohvelit käymme koko länsimaiden viimeisenä "palkattokan pakkotyön" eli asepalveluksen tässä mittakaavassa.
Kaikkialla muualla tilanne ollaan jo muutettu, tuhannen miljoonan ihmisen alueilla, ja itseasiassa se ollaan muutettu jo lukuisissa kehitysmaissakin.
Olli hyvä -se ollaan muutettu jo Venäjälläkin. Ei edes rys***täkään käy enää kuin 10% asepalveluksen.
Faktat voit tarkistaa vaikka tuolta "feministipäällikkö Moilasen päiväkäsky" jutun keskusteluista.

ELI TODELLISEN MIEHISYYDEN MITTA PITÄISIKIN NYT VIHDOIN PÄIVITTÄÄ SUOMESSAKIN URBAANIEN LÄNSIMAIDEN TASOLLE!
JA YMMÄRTÄÄ ETTÄ EI TÄYSIN MUUTTUNEESSA, UPPORIKKAASSA MAASSA PALKATTA RYÖMIMINEN YNM, VIELÄ PAKOTETTUNA, OLE OLLENKAAN MIEHISTÄ -SE ON SÄÄLITTÄVÄN ORJAN JA PALVELIJAN ROOLI JOHON MUUALLA TUHANNEN MILJOONAN IHMISEN ALUEELLA EI SUOSTU ENÄÄ LÄHES KUKAAN NOIN VAIN.

(Ps. eikä siihen Suomessakaan suostu monet oikeasti tosi kovat äijät esim. vaikkapa NHL tähdet, pohjalaanen huippuyrittäjä Vesa Keskinen tai Nokian pääjohtaja Kallasvuo -hekin ovat hakeneet c-paperit...ja joku taiteilija olliko ei heitä pitäisi minään ;) ;) Herätys Olli ja muut tähän päivään ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kaskela

22.8.2008 13:11

Vaikka noihin viimeisen kappaleen esimerkit "kovista" jätkistä ovat todella kaukana omista kovan jätkän mittareista(poislukien vesa keskinen, jolle nostan hattua), niin asiallinen kommentti ja pitää paikkansa.

Tosin Saarela on loppujen lopuksi aika pehmomies, pitää vain tuota vähän lapsellista kovarin mainetta yllä. Suomesta löytyy tuhansia kovempia budoharrastajia, parempia ohjaajia(vaikkei bad luck love huono ollutkaan) varmasti suoraselkäisempiä miehiä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi