Olutta omalla etiketillä, vaikka vain laatikko kerralla

Ruosniemi Brewery panee maaliskuussa erikoiserän, josta voi ostaa siivun omalla etiketillä.

Olutmarkkinoilla kilpailu on kovaa ja kuluttajat vaativat entistä omaleimaisempia ja erikoisempia tuotteita. Ruosniemi Brewery vastaa huutoon omalla erikoiserien tarjonnallaan. Ruosniemi tarjoaa mahdollisuuden tilata olutta personoidulla etiketillä pienissä, jopa 24 pullon erissä.

Erikoiserä vapaasti nimikoitavaa olutta pannaan panimolla maaliskuun aikana ja halukkaat voivat varata nyt oman osuutensa.

Panimot ovat tarjonneet aiemminkin mahdollisuutta tilata oluita omalla etiketillä, mutta minimitilausmäärät ovat usein suuria. Ruosniemi Brewery kertoo oman ideansa syntyneen nykyaikaisen painotekniikan ja luovan etikettisuunnittelun avulla.

”Kesähäät, polttarit, järjestön vappuriento, enon 60-vuotisjuhlat, höntsäfutaajien oma olut tai vaikka vaan meidän mökin kesäolut. Omalla etiketillä brändätty olut ilahduttaa monessa tilanteessa”, kertoo panimon puuhapetenä tunnettu Juho-Matti Karpale.

Personoitavan etiketin värivaihtoehtoja on kuusi, ja etikettiin saa itse ideoida oluelle nimen sekä 240 merkin pituisen tekstin. Nimi ja esittelyteksti voivat olla mitä vaan, lain ja hyvien tapojen asettamissa rajoissa.

”Varmasti tulee hauskoja teemoja ja innovatiivisia nimiä oluelle, kun ihmisille antaa niin sanotusti vapaat kädet ideoida tekstiä”, Karpale ounastelee.

Erikoiserä Dortmunder Pils -tyyppistä olutta valmistetaan maaliskuussa 2020. 

”Oluttyyppiä voi kuvailla sanoin maukas, raikas ja helpohkosti juotava – siis kutakuinkin täydellinen bisse kevään ja kesän rientoihin” Karpale jatkaa.

Olutta voi varata suoraan Ruosniemi Breweryn verkkokaupasta, ja sen voi noutaa joko suoraan panimolta Porista tai panimon järjestämästä noutopisteestä Espoosta, josta olut on lunastettavissa lain ja asetusten mukaisesti. Noutopisteiden määrän kasvattamista harkitaan kysynnän mukaan.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi