Omituiset museot

Ruumiita, peniksiä, huonoa taidetta ja sammakoita.

Lääketieteellinen museo

Tämä perustettiin alunperin sivistämään lääkäriopiskelijoita ihmisten omituisuuksista, nyt se sivistää kansaa. Vaikka esillä on ruumiita, syöpäkasvaimia, luurankoja ja yli 2000 ihmisen kurkusta poistettua esinettä, kohde sopii heikkohermoisellekin asiallisen lähestymistapansa ansiosta.
Mütter Museum, 19 South 22nd Street, Philadelphia
http://www.collphyphil.org/mutter.asp

Penismuseo

Nähtävyydessä on esillä lähes kaikkien Islannista löytyvien lajien miehuudet, eli 204 penistä. Mukana on valaan-, jääkarhun- ja tietenkin myös ihmisen peniksiä. Eikä siinä kaikki, siellä on myös noin 300 erilaista taideteosta aiheesta.
Phallus, Héðinsbraut 3a, Húsavík
http://www.phallus.is

Parasiittimuseo

Jos hyönteismuseo ei riitä, täältä löytyy ällöttävimmät otukset maan päällä. Ensin tutkaillaan mitä kaikkea kropassasi voi asua ja lopuksi voit käydä ostamassa lapamatopaidan.
Meguro Parasitological Museum, 4-1-1, Shimomeguro, Meguro-ku, Tokyo
http://kiseichu.org/english.aspx

Huonon taiteen museo

Kammottavat muotokuvat ja tätien maalaamat rumat maisemat löytyvät Bostonin viereltä. Halutessasi päästä eroon seinälläsi roikkuvasta kammotuksesta, voit tehdä lahjoituksen. Kunhan et kerro tädillesi minne sen lahjoitit.
Museum Of Bad Art, 73 Parker Road, Needham
http://www.museumofbadart.org

Pietari Suuren friikkikokoelma

Pietarin Kunstkamerassa on yli miljoona esinettä, mutta vetonaula on Pietari Suuren keräämä näyttely. Siellä on siamilaisten kaksosten luuranko, säilötty lapsen käsi ja kuivattu indonesialainen sammakko, joka kantaa poikasia selässä olevissa onkaloissa.
Kunstkamera, Saint-Petersburg, Universitetskaya Embarkment, 3
http://www.kunstkamera.ru/en

Hyönteismuseo

Jos Thaimaan reissulla on tullut vastaan vain torakoita, on aika käydä katsomassa viereisen ruohikon kuhinaa kuolleena. Tiesitkö, että Thaimassa on 422 eri hyttyslajia?
The Museum of World Insects and Natural Wonders, Srimankalajarn Road, soi 13, Chiang Mai

Ruumiskatakombit

Muumioituneet ruumiit täyttävät nämä Palermon katakombit. Viimeiset hautajaiset katakombeissa on vietetty 1920-luvulla ja viimeisin ruumis on kaksivuotiaan tytön. Se on hyvin säilynyt.
The Capuchin Catacombs, Palermo

WC-museo

Prinsessatkin tekevät sitä, istuvat pöntöllä. Intiassa on omistettu kokonainen museo takamuksia hyväilevälle posliinille. Pönttöjen katseluun kyllästyttyäsi voit tutustua WC:n historiaan viimeisen 4500 vuoden ajalta.
Sulabh International Museum of Toilets, Sulabh Bhawan, Mahavir Enclave, Palam Dabri Marg, New Delhi
http://www.sulabhtoiletmuseum.org

Sammakkomuseo

Sammakko edestä, sammakko takaa ja sammakko makaa. Ainakin Itävallassa jossa kurnuttava ystävämme on pääosassa 108 taideteoksen muodossa. Saakohan museon kuppilasta sammakonreisiä?
Le Musée des grénouilles , Rue du Musée 13, Estavayer-le-Lac
http://www.froeschemuseum.ch

Seksivälinemuseo

Kun pitkä suhde kyllästyttää, on aika suunnata askeleet Prahaan inspiraation lähteille. Seksivälinemuseossa on esillä yli 200 ilovälinettä, vaatteita, eroottista taidetta ja vanhoja eroottisia elokuvia.
Sex Machines Museum, Melantrichova 18, Praha
http://www.sexmachinesmuseum.com

Mineraalimuseo

Australiasta löytyy maailman suurin ametisti ja muita massiivisen kokoisia mineraaleja. Jos miljoonatalossasi on tilaa kolme metriä korkealle ja metrin levyiselle ametistille, sellainen on täällä myynnissä.
The Crystal Caves, 69 Main Street
Atherton 4883 
Queensland
http://www.crystalcaves.com.au/

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi