Onko kuninkaallinen vauva feikki?

Kate Middleton on kuulemma liian nätti juuri synnyttäneeksi naiseksi.

Kuva: Nyo009 / Fotolia

Kuten monissa muissakin paikoissa, venäläislehti Komsomolskaja Pravdassa ihmeteltiin, miten hyvältä Cambridgen herttuatar Kate Middleton näytti uuden prinsessan synnyttyä. Kate ja William vilkuttelivat synnytyssairaalan portilta medialle vain tunteja synnytyksen jälkeen. 

Venäläisjutun kommenteissa mietittiin, voiko olla mahdollista, että Kate voi niin mainiosti ja näyttää niin hyvältä niin pian synnytettyään. Ehkä hänen raskausmahansa olikin pelkkä tyyny, ja vauvan synnytti oikeasti joku muu. Ehkä sen teki sijaisäiti, joka sai rauhassa levätä synnytyksen jälkeen, kun Kate otti median haltuun. Kirjoittaja siteerasi kommentteja kaduilta ja twiittejä internetistä. Keskustelu jatkui kommenttikentässä.

Hyvin pian maailmalla uutisoitiin, että Venäjällä uskotaan koko raskauden olevan huijausta. Venäläisnaisia, jotka kommentoivat iltapäivälehden kirjoitusta, siteerattiin lehdissä ympäri maailman. Uutisten mukaan useat venäläisnaiset väittävät, ettei vauva ole Katen, ja että on mahdotonta, että hän olisi jalkeilla ja näyttäisi kauniilta vain muutama tunti synnytyksen jälkeen.

Jutun kirjoittanut venäläistoimittaja hermostui hommasta ja kirjoitti, ettei nettikommentoijien näkemyksiä voi verrata koko Venäjän - tai edes Komsomolskaja Pravdan - mielipiteeseen. 

"Lukijoiden kommentit eivät ole minun muistiinpanojani. Jos joku sanoisi, että marsilaiset ovat istuttaneet Buckinghamin palatsin lapset, en panisi sitä otsikkoon."

2 kommenttia

Rajankka

6.5.2015 01:16

Cambridgen herttuatar Kate Middleton käyttää 18 000 € vuodessa pelkästään hiuksiin, on se nyt kumma ellei rahalla saa.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Fanniiiiiiiii

6.5.2015 14:35

:'DDDD

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi