Päivä biitsillä — kalleimmat ja edullisimmat rantalomakohteet maailmalta

Norjassa päivä rannalla käy kukkaron päälle, halvimmalla pääsee Vietnamissa — tsekkaa 300 suosituimman rantalomakohteen hintataso.

Kreetan Elafonísin saari
Kreetan Elafonísin saari Kuva: Wikimedia

Aurinko ja kiva takakeno lämmössä... Mutta aurinkorasva unohtunut himaan? Norjassa Kristiansandin rannalla tuubin sellaista voi ostaa 20 eurolla. Suomalaisten erityisesti suosimissa rantalomakohteissa Kreetalla, Rodoksella ja Kyproksella purtilollinen suojaa irtoaa jo paljon edullisemmin. 

Online-matkatoimisto TravelBird on vertaillut yli 300 suosituimman rantalomakohteen hintatasoja, jotka on järjestetty rannalla vietetyn päivän kulujen mukaan. Kuluissa on otettu huomioon aurinkorasvan, veden, oluen, lounaan ja jäätelön hinta. Kärkisijaa pitävät Norjan ja Ranskan Polynesian eri kohteet. Edullisimmin pääsee Vietnamissa, Egyptissä ja Intiassa. Esimerkiksi eväät voi näissä kohteissa jättää kotiin, kun lounaan syöminen rannan omissa ravintoloissa on hyvää ja edullista. 

Mukana on myös kaksi Uudenmaan rantaa. Hietarannan uimaranta on hintavertailussa sijalla 52. Bisse 6,70, lounas 17 euroa.

Kuva: TravelBird

Kuva: TravelBird

Tsekkaa kaikki kohteet TravelBirdin sivuilla.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi