Pets-Jukka ja Kati

Kolumni

Kuinka monta mänttiä tarvitaan laulamaan yksi keskinkertainen tangokappale? Kaksi. Kati Fors ja Jukka Spets. Kati ja Jukka.

Kellojen pitäisi pysähtyä, kun tangokansalle syötetään Katin ja Jukkiksen jalkahieronnasta alkaneen rakkaustarinan kulkua. Ai että kuka Kati Fors? Hieman taustaa:

Kati on hallitseva tangokuningatar. Hän on voittanut laulukilpailun, joka kokoaa maan karaokelaulajat seksittömiin iskelmä-idols -karsintoihin. Kilpailussa tavoitellaan sosiaalista nousua keskinkertaisten laulutaitojen tuella. Kisa huipentuu Tangomarkkinoihin, jonka yleisö koostuu Soft Eccon nimeen vannovista asuntovaunuilijoista.

Finaalissa näistä tangoa "tulkitsevista", Citymarketin mallinukeilta näyttävistä klooneista sitten valikoidaan kuninkaallinen, jonka tärkättyyn tukkaan tällätään Tiimarista ostettu pahvikruunu.

Sitten kuninkaallinen kertoo liittonsa kestävän. Yhtä uskottavaa kuin, se että Linda Lampenius pääsisi eroon sarjakihlaus-addiktiostaan.

Vuoden ekalla neljänneksellä tangokuningas kaahaa ajokorttinsa ja kuningatar kertoo elävänsä unelmaansa. Sitten alkavat vaikeammat ajat.

Vuoden päästä ohjelmatoimisto ja yleisö ovat kyllästyneitä kuninkaallisiin, ja tilalle valitaan seuraavat Pirjo ja Matti, joista sitten velvollisuudentuntoisesti povataan uutta Arjaa ja Jaria.

Nyt maitojunaan sullotuilla ex-kuninkaallisilla on kaksi keinoa pysyä vielä minuutti lavakansan mielissä: vaihtaa kaahaaminen rattijuoppouteen tai rakastua näyttävästi.

Ja rakastunut on nyt viimeisiä hovipäiviään vetelevä tangokuningatar Kati Fors, tuo Ron Mossiakin vongannut lemmenfilosofi: "Olemme kaikki vastuussa onnellisuudestamme. Ehkä sen pitäisi olla jopa velvollisuutemme." (IS Plussa 10.6.)

Varmasti Jukan ex-vaimokin miettii parhaillaan, miten täyttää tämä ihana velvollisuus sillä aikaa, kun Kati ja Jukka henkäilevät Kun sä vierelläni sateessa oot -duettoa naisyleisön huudellessa Katille elämän tosiasioita, kuten sitä faktaa, että tahollaan naimisissa olevan perheenisän iskeminen on hanurista.

Kirjoittaja on hevoshullu blondi

2 kommenttia

Apple Crush

25.6.2006 16:48

Moi Anna

Tykki kolumni niinkuin aina!

Olis kivuliasta/mielekasta kuulla mielipide meidan uudesta UK Film Councilin (mikro) rahottamasta lyharista Apple Crush. Kontraverisaali topikki ja twisteri loppu :D

Sen voi naha:

http://www.myspace.com/strangesteadyafterglow

(ei tekstityksia ja pohjoisenglannin murre joten saattaa olla hiukka hankalaa selvittaa mita vittuu ne valil sanoo. Sivut on myos bandille mut musa on vasta demo-helvetti-asteella)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Exiitti

2.8.2007 01:53

Kiitos. Tämän halusin sanoa, en vain osannut pukea sanoiksi. Tarina on pähkinänkuoressa kuvaus Tangomarkkinoista, Suomen turhimmasta tapahtumasta. Ja kyseiset "kuninkaalliset" saisivat jo painua mediasta vaikkapa sinne kuuluisaan Huitsin Nevadaan, koska kukaan ei kertakaikkiaan jaksa..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi