Pikku G

Liian vanha lapsitähdeksi ja liian nuori nuori eduskuntaan.

Shalalala, shalalala. Pikku G istuu Cafe Caruselin sohvalla kuin suloinen enkeli. Landerapparin riisuessa lippalakin paljastuu muutama pisama ja taivaansiniset silmät. Mutta miksi 18-vuotias kerubi haluaa politiikkaan?

Hei Pikku G. Mikä susta tulee isona?

“Media-assistentti. Istun koulun penkillä opiskelemassa multimediaa, eli audiovisuaalista viestintää, graafista suunnittelua, animaatioita, taittoa... Tykkään opiskella tätä alaa, koska koulussa voi näyttää käytännössä mitä on oppinut. Lukiopänttääminen ei ole mun juttuni.”

Pikku G pyrkii vuonna 2007 eduskuntaan?

“Pikku G ei pyri, Henri Vähäkainu pyrkii. Pikku G on artistinimi, jolla mä olen tehnyt vaan musiikkia. Pikku G ei liity tähän juttuun millään tavalla. Onko toi puhelin muuten toiminut hyvin?”

Ihan ok. Tämä on kolmas kommarini. Tällä voi vaikka kirjoittaa juttuja.

“Mäkin olen kirjoitellut. Ei toi iso koko haittaa mitään... Mutta tosta Keskusta-hommasta. Tavallaan Pikku G ja Henri Vähäkainu ovat sama henkilö, mutta Pikku G ei lähde vaaleihin.”

Oletko nyt Iso G? 18 tuli täyteen maaliskuussa.

“En mä varmaan koskaan tunne itseäni isoksi. Olen pienikokoinen. Ei mun faijakaan ole kovin iso.”

Onko sinulla kaksi persoonaa? Se, joka menee lavalle ja se toinen, joka pyrkii eduskuntaan?

“Voi sen niinkin sanoa. Kun mä menen lavalle mä olen Pikku G, ja kun mä tulen sieltä mä olen Henkka. Himassa ja kavereille mä olen vaan Henkka.”

Oletko sinä keksinyt Matti Vanhasen rap-nimen, Mc Massey Fergusonin?

“En. En mä ole koskaan kuullutkaan Fergusonista.”

Milloin tajusit, että haluat vaikuttaa rakkaan isänmaamme asioihin?

“Se alkoi kuulemma jo pienenä. Meidän porukat ovat kertoneet, että olin jo pikkujätkänä tosi päättäväinen. Kuljin sormi pystyssä analysoimassa asioita. Nuorena vaikuttaminen oli haaveena mielessä, mutta kun täytin maaliskuussa 18 asia konkretisoitui.”

Julkkisehdokkaat eivät aina ehdi miettiä politiikkaa... Hahmotetaan vähän Henri Vähäkainun keskustapoliittista ohjelmaa. Poliittiset intohimot nousevat arvomaailmasta.

“Arvomaailma ja ne arvot mihin sä olet kasvanut ovat niitä, joiden pohjalta sun pitää lähteä ajamaan juttuja politiikassa. Jos arvomaailma on epäselvä ja on sellainen fiilis, että, okei, mä pääsin tänne ja ajan sitä sun tätä. Ei sellaisesta synny mitään kunnollista.”

“Seiskapäiväst oppii ja kokemus karttuu.” Raplyriikassa harrastetaan yhteiskuntakriittisyyttä. Mustilla rapmimmeillä on niin tiukka asenne, että kundit jäävät helposti toiseksi. Niillä on melkein isommat munat. Mitä mieltä olet siitä?

“Se on siistiä. Suomalaisilta naisräbäyttäjiltä puuttuu se meininki mitä on Rapakon takana. Se ei ole mitään heilumista minihameessa, vaan jokainen sana on painava.”

Seksuaalisuus on siinä aika olennaista.

“Musta kulttuuri on vähän erilaista kuin valkoinen. Se on eri maailma. Jos joku tekisi täällä videon missä ajellaan tosi hienolla autolla mimmit messissä ja korut kaulassa homma näyttäisi vähän epäuskottavalta. American dream perustuu siihen, että sä teet itse jotain, nouset kadulta korkealle ja haluat näyttää sen koko maailmalle. Sellainen ei istu tänne.”

Mikä olisi suomalainen unelma? Sosiaalidemokraattinen tasa-arvo?

“Sieltä se löytyy. Mun unelma on jo toteutunut. Saan tehdä mitä haluan.”

Leikitään, että uusin unelmasi toteutuisi. Pääset eduskuntaan. Hoitaisitko Karpelan tyyliin lapsilukon internetiin?

“Internetissä ja televisiossa on enimmäkseen hyviä asioita. Onhan siellä kuraakin, mutta myös kansainvälisyyteen ja tasa-arvoon tähtääviä saitteja. Jos sä et tiedä, että maapallolla on muutakin kuin me, niin sä vihaat tummaihoista kun sä näet sellaisen. Kun tulee jostain New Yorkista tajuaa tällaisen jutun selvästi.”

Houkuttelisitko Suomeen lisää ulkomaalaisia?

“Suomen pitäisi olla kansainvälisempi. Kävin vähän aikaa sitten Afrikassa, Togossa, Planin matkalla. Valtiolla ei ollut varaa ostaa paperia mihin olisi merkattu lasten syntymät. Saasteita ja surkeutta. Ihmisten pitäisi vaan tajuta miten hyvin asiat on, ja auttaa Afrikkaa.”

Parantaisitko eläinten oikeuksia?

“Meillä on koira ja mä tykkään eläimistä tosi paljon, mutta jos nostetaan mellakka siitä, kun joku tappaa hyttysen niin se menee sairauden puolelle. Överiksi vetäminen on älytöntä.”

Säätäisitkö nollatoleranssisysteemin?

“Mun mielestä kieltäminen on pahinta asioiden ruokkimista. Nuoret rikkovat sääntöjä, koska se on niiden mielestä siistiä. Lisäisin mahdollisuuksia, vähentäisin kieltoja.”

Mitä nuorisoa koskevia asioita lähtisit korjaamaan?

“Rakkaudettomien nuorten asioita, vanhempien vastuuta lapsistaan. Näihin juttuihin olen törmännyt. Nuorten koulutusasiat ovat myös tärkeitä. Yksilölliset valintamahdollisuudet pitäisi taata jo peruskoulussa.Opintotukihommaa pitäisi myös parantaa. On väärin, että se säädetään vanhempien tulojen mukaan. Tuki on niin pieni, ettei sillä saa edes safkaa. Jos sä olet niinsanottu kapinallinen ja lähdet 16-vuotiaana himasta, sulla ei ole mitään mahdollisuutta opiskella. Nuoria pitäisi kannustaa opiskelemaan. Mä tunnen jengiä, joka ei edes halua lähteä opiskelemaan, koska työttömyyskorvaus on korkeampi kuin opintotuki. Ei kovin inspiroivaa.”

Olisiko lesboparin mahdollista saada hedelmöityshoitoja?

“Toi on aika vaikea juttu, monella tavalla tulkittava homma. Itse en ole välttämättä täysin tuon kannalla, koska kunnioitan Raamatun sanaa, sitä miten meidät on luotu olemaan miehiä ja naisia, lisääntymään sitä kautta. Jos mennään ihan toiseen suuntaan mitä on opetettu, mun päässä herää pieni ristiriita. En mä lähtisi tuota kannattamaan.”

Eiväthän kaikki heterovanhemmat ole kunnollisia ja rakastavia. Entä yksinhuoltajat, ovatko he huonoja vanhempia?

“Toisaalta kaikki saavat olla mitä haluavat. Olet sitten homo tai hetero olet tasa-arvoinen. Kuka meistä pystyy tuomitsemaan muita? Byrokratia jyrää meidän jutut. Joku, jonka ei olisi mitenkään toivonut vaikuttavan sun asioihin päättää, ettet sä voi tehdä noin. Jonkun on kuitenkin päätettävä muiden puolesta. Mä haluaisin vetää lisää nuoria vaikuttamaan omiin asioihinsa. Maailma muuttuu joka päivä, vanhemmat luulevat, että nyt ne nuoret haluavat sulkapallokentän. Ehkä 50-luvulla, ne haluavat skeittirampin. Jos ihmiset ajattelevat, että politiikka on maailman epäseksikkäin asia mikään ei todellakaan muutu.”

Televisiossa jeesusteltiin “kuinka kauheaa on kun nuoret harrastavat niin paljon irtosuhteita.” Pitäisikö nuorten aloittaa avioliittoon tähtäävä seurustelu heti 15-vuotiaana?

“Nuoret ovat täynnä seksuaalisuutta, mutta myös muuta energiaa. He haluavat tehdä intohimoisesti kaikkea. On niin helppo tuomita. Kun katselen nyt 18-vuotiaana 15-vuotiaita veljiäni, tuntuu etten ole itse voinut olla kolme vuotta sitten niin typerä. He tuntuvat tekevän jatkuvasti tyhmyyksiä.”

Ovatko teinityttöjen ja poikien maailmat erilaisia?

“Paineet ovat samanlaiset. Pojan pitää olla luokan kovin, tytön luokan kaunein. Erilaisuus korostuu nuorena, nuoruus on aika julmaa. Vanhempana kukaan ei tule sanomaan, että hei, sulla on toinen silmä vinossa.”

Mikä on pahinta, mikä parasta kun on poika?

“Murrosikä on kaikista pahin, fiilikset heittelevät laidasta laitaan. Hauskinta on kapinallisuus.”

Arvomaailmasi on kristillinen. Oletko tullut hiljattain uskoon?

“Olen uskovaisesta perheestä.”

Saavatko helluntalaiset katsoa teeveetä?

“Joo, tottakai.”

Mitkä asiat ovat kiellettyjä?

“Ei ole mitään kirjaa, missä ne olisi luetteloitu. Ihan samat Raamatun jutut kuin muillakin uskovaisilla. Helluntalaisuus on luterilaisuuden vapaamielisempi versio. Seurakuntakokouksissa vedetään musaa ja tuollaista. Jenkeissä helluntailaisia on paljon.”

Eikö helluntalaisuus ole pienessä ristiriidassa rapin maailmankuvan kanssa. Voiko helluntalaisuus olla muutakin kuin tylsää munatonta kristittyrappia?

“Voi. Rapissa voi heittää mitä vaan. Jos sä olet hyvä MC jengi kuuntelee sua. Jos sä kuuntelet jotain jenkkiläisiä mustia gospelkuoroja, niin niillähän on ihan törkeän hyvä meininki. Jengi käyttää gospelia omissa jutuissan. Ehkä Amerikassa uskalletaan tuoda uskovaisuus selvemmin esille.”

Millainen oma Jumalasi on?

“Se on hyvä. Kaikki se mitä olen nyt on yläkerrasta. Jumalan olemassaolo merkitsee, että mun elämällä on joku tarkoitus.”

Entä evoluutioteoria. Jotkut tiedemiehet antavat tosin Jumalalle mahdollisuuden.

“Uskon, että maailma on Jumalan luoma. Se miten hän on sen luonut on samantekevää. Elämä on ihme. Mutta Suomi on vapaa maa ja ihmiset saavat uskoa mihin haluavat.”

Pääsevätkö kaikki taivaaseen?

“Joo, kun Jeesus makasi ristillä, ja paha murhamies pyysi muistamaan sitä taivaassa Jeesus sanoi: tänä päivänä sä olet mun kanssa taivaassa. Se on aika kova kannanotto. Olet tehnyt vaikka mitä, mutta Isä antaa anteeksi.”

Hyvä pointti. Ihmiset tekevät virheitä.

“Jos sitä katuu ja tunnustaa sen saa anteeksi. Rangaistuksen tuska ja pelko pilaa elämän. Mun usko on enemmän iloa. Mä en muuten itse edes ole helluntalainen. Vanhempani ovat. Mä en ole mikään raamatulla päähänlyöjä. En mä halua tulla sanomaan, että sun pitää tehdä ja elää näin.”

Olet perhepoika?

“Se näkyy, jos tulet perheestä, joka on hajonnut, tai sulle on tehty jotain pahaa. Perhe vaikuttaa ajatusmaailmaan.”

Dokaatko ollenkaan?

“En mä käytä alkoholia.”

Oletko maistanut olutta tai jotain?

“Olen, mutta en mä halua vetää tuolla ympärikännissä. Houkutuksia on paljon, kaikki on kiinni siitä mitä haluaa. Suomalaiset ovat humalahakuista kansaa. Varmaan pahimpia maailmassa. Dokaaminen vedetään överiksi. Me härmäläiset ollaan niin sisäänpäinkääntyneitä ja melankolisia. Kuljetaan huppu päässä eikä moikata ketään. Jos tarvitaan rohkeutta vedetään viinaa. Jos tarvitaan lohtua vedetään viinaa. Jos menee huonosti asiat pidetään sisällä. Monissa muissa maissa ollaan paljon ulospäinsuuntautuneempia. Esimerkiksi Harlemissa voi kävellä kadulla ja joku heittää: “Mitä jätkä?

Mistä oot saanut tuollaiset vaatteet, vähän siistii.” On kiva vaan ottaa rennosti ja moikkailla.”

42 kommenttia

Kanae

30.9.2005 22:37

Kundilla joitain hyviä ideoita mutta ei noilla eväillä pitkälle pötkitä. Realismi puuttuu.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Prinssieversti

1.10.2005 00:02

Mitä realismin puutteeseen tulee niin onko kukaan nähnyt koskaan yhdenkään poliitikon nousevan huipulle realistisilla jutuilla?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ippanis

1.10.2005 20:17

Kovin pinnallinen kuva jäi kyllä Vähäkainun kannanotoista. Tai oikeastaan, juuri mistään ei otettu sen kummemmin kantaa, oltiin joko jaa tai ei, ilman sen suurempaa perustelua. Toisaalta jos hän pääsee eduskuntaan, hän ainakin sillä iällä ajaisi etenkin nuorien asioita. Hän on vielä itsekin nuori, joten tietää mistä puhuu. Neljäkymppisenä sitä on niin paatunut, että katsellaan tilastolukuja ennemmin kuin aletaan käyttämään järkeä (kuten vaikkapa tämä tekijänoikeuslaki-juttu) .

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Totuudentorvi

9.10.2005 04:02

Niin no tämä artikkelihan kertoo siitä kuinka perussivistymätön tämä kyseinen tähti onkaan. Kysymyksetkin olivat sieltä helpoimmasta päästä. Toisaalta. Jos "Henkka" tarpeeksi ääniä saa edustajan paikkaan niin kaipa hän kansamme mielestä on tarpeeksi pätevä täyttämään kyseisen mandaatin pätevyysvaatimukset (mitkä ovat nykyään aivan USKOMATTOMAN matalat..)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

cri

12.10.2005 16:53

Jahas, Rinne on sitten tehnyt loistokasta taustatyötä: http://lehti.samizdat.info/2005/10/12/1393/

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kristian_aho

13.10.2005 14:14

Vai että uskoo poika raamatun sanaan, että meidät on tarkoitettu lisääntymään miehenä ja naisena. Pojan kannattaisi lukea sitä kirjaa vähän lisää. Se sama opus, jota sä niin kovin uskot ja kunnioitat, hyväksyy orjuuden ja sallii lapsen myymisen orjuuteen. Mulla on ystävä, joka tekee töitä sunnuntaisin, Exodus 35:2 sanoo että hänet on tapettava, joten teenkö sen itse vai tarvitseeko minun soittaa poliisille? Mutta ehkä kaikkein paras ohje ja neuvo siitä hyvästä kirjasta, jota selvästikin kannattaa noudattaa sanasta sanaan, on tämä: saat polttaa äitisi perhekokoontumisessa, jos hän käyttää vaatteita, jotka on tehty kahdesta eri langasta. Kun menee politiikkaan, kannattaakin alkaa siteerata raamatua. Maailman tilannetta seuraamalla huomaa nopeasti, kuinka kannattavaa on pohjata politiikka ja laki uskonnolliseen tekstiin. Sehän toimi niin hyvin Lähi-Idässäkin.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Likka92

25.10.2005 07:46

Moi.Oot hyvä tekemään musikkii, mul on kaikki sun levyt!!Ja ne on tosi hyvät, kuuntelen joka päivä niitä ja laitan aina ku meen nukkumaan koska kuuntelen aina musaa ennen ku nukahan, mut nyt mankka on paskana ni ei voi kuunnella!!

En tienny et sulla on siniset silmät ja ne sopii sulle, mul on siniharmaat silmät.

Mun eksän nimi on myäs Henri!!

Muuten miks rupesit tekee musaa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kristianille

29.10.2005 21:55

no ei sunkaan sisälukutaito kovin korkealla ole Raamatun kokonaisuuden suhteen. Tule viisastelemaan sitten kun ymmärrät edes jotain.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pacif

1.12.2005 17:31

Kristianille: Mistä helkatista sä oikein puhut ? ihan tosissaan ? Suosittelen että luet sen kirjan (pariin otteeseen vaikka) ja myös ymmärrät mitä siinä sanotaan ennenkuin tulet ulisemaan mitään.

Oikein isot rispektit Henri Vähäkainulle kun sanoo suoraan mihin uskoo. En kauheasti tykkää Pikku G:n musasta mutta.. eise mitään, löysin uuden kunnioituksen Henriä kohtaan kun luin tämän. Olen muuten samaa mieltä myös siitä ulospäinsuuntautumisesta. Ei muuta :) Peace.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Piipana

13.12.2005 13:12

Niin, hyvä tulee, kunhan kasvat vähän aikaa. Totuus on kuitenkin se, että 18 vuotias on nähnyt aika vähän tässä maailmassa. Itse ainakin ymmärrän nyt, kuinka maailma oli pieni silloin, vaikka kuvitteli olevansa laajakatseisempi kuin todella olikaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Sonja Slanek

27.2.2006 01:21

Jaahas, tämä meidän pieni geemme sitten tunteekin hyvin harlemin kadut ja afrikan ongelmat. Hän sanoi, että ihmisistä näkee kuka tulee hajonneesta perheestä, mutta rennoin meininki on juuri harlemissa. Musta ton pojan jutuissa on pussittain ristiriitoja...
Amerikka unelmineen on paljon tärkeämpi kuin oma kotomaa, ja vielä unelmammaksi se on muuttunut pienen "henkka" geen mielikuvituksessa. Miksi ihmeessä ihannoida jotain niin kaksinaismoralistista maata kuin amerikka?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hermione92

25.6.2006 12:09

moi pikku g! mulla on sun ikävä voisitko alkaa mun kaa? tässä osoite niin minun osoite parikanniementie 130 52320 vitsiälä mulla on kuollut pappa!!!!!!!!!!!!!! t.ilona vastaa pian söpö

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pikku g xxl (ei oikee g)

15.7.2006 22:14

mitä pikku g:een räppi on sairaan hyvää niinku extreme duutsonien tikan heitto mahaan heh

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ei...

2.9.2006 04:11

En voi kun yhtyä Stenkkaan "Pikku G on saatana."

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

albanaeko

14.9.2006 18:31

tos oli kyl lapsellisimmat vastaukset koskaa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Ronjaa.

17.9.2006 20:54

Oot just hyvä räppäri/hoppari. Oot kyl mun yks suosikeistani.
1. Pikku G 2. 50 Cent 3. Mustat räppärit
Onko helppoa olla räppäri? <33

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Jaarli Knots - Koulukiusaaja

19.9.2006 12:34

Henkka on tulevaisuus.
Tossa jätkässä on niin paljon potenttiaalia, että vaikuttaa siltä että Muutos on käsillä.
Huojentavaa, sillä hommahan on niin, että kuitenkin näinä aikoina omat valinnat, ne on ne asiat jotka johtaa tulevaisuudessa jokaisen kohdalla tuomioihin.
Hyviin ja huonoihin.

Suoraselkäiset, hyvät ja älykkäät ihmiset tulee valtaamaan tän planeetan halusitte te sitä tai ette.
Tää on alkusoittoa.
"Pysykää kouluissa ja kehittäkää itseänne henkisesti!"
Kuuluu neuvo.

Se on pian ihan sama kuka mihinkin uskontokuntaan kuuluu, nimittäin jalot ja pyhästi ajattelevat ihmiset on se ainoa järkevä evoluution vastaus tyhmille ja sotaisasti ajatteleville ihmisille, jotka tuhoavat ihmiskuntaa.
Tälle uudelle rodulle on tilaus.

K*päitä on kaikenvärisiä.
Suvaitsemattomuus ja omaneduntavoittelu ei katso rotua eikä uskontokuntaa.

On kyse yksilöistä. Yksilön kyvystä huomioida ympäristöään. Todeta virheet tai kehitystä hidastavat asiat ja toimia.
Huom. Ymmärtää toimia ja vielä toimia kokonaisuuden kannalta oikein.

Ei oikeesti missään noissa vastakkainasetteluissa ja konflikteissa tuolla maailmalla ole kyse muusta, kuin suvaitsevaisuuden puutteesta, idiotismista, lyhytnäköisyydestä, itsekkyydestä, itsekeskeisyydestä ja oppimattomuudesta.

Me Suomalaiset ollaan sen verran onnekkaassa asemassa monessakin mielessä et me voidaan kehittää itsestämme tulevaisuuden vahvoja osaajia. Vanhat ja rakkaat ”hitaan muutoksen” polvet vaihtuu nopeisiin ja kiiltäväotsaisiin henkisiin neroihin.

Muuttakaa sosiaalikoneistoa.
Antakaa rakkautta ja huomiota sitä tarvitseville.
Koettakaa kehittää oman päänne sisäistä uskontojärjestelmää palvelemaan muita.
Haudatkaa sotakirveet.

Ammennetaan mielummin tietoa erilaisten kulttuurien vahvuuksista ja koitetaan oppia edes omista virheistämme.
Kunnia sille jolle kunnia kuuluu. Sela.
Jk. Realismi on ismi ismien joukossa.
TOIMINTAA!
Henkka eduskuntaan.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mösjöö

14.10.2006 22:16

Toivon että ei käy henrille niin kuin kävi tony halmeelle. Sai kaikki soraäänet. Ehkä joku vitsinä mielummin äänestää ko.henkilöä kuin aku ankkaa...niistä vitsi äänistä voi kyllä kertyä aika potti. Mielestäni henrillä ei ole mitään annettavaa päivän politiikkaan.Enkä halua että arkadian mäellä joku teini painelee jaa / ei nappuloita. Kyllä se ikä tuo asioihin tiettyä laajempaa perspektiiviä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NÄIN ON

19.10.2006 01:19

Kun Uskoni on niin kuin raamatussa sanotaan kerrottu kaikille maan kansoille, hyväksyvät tai ei mut sitte tulee loppu..ja viimeisenä päivänä nähään teidät uskottomat toisella poulen ja Me yhteen jumalaan uskovat toisella...

Oletko koskaan saanut Syntejäsi anteeksi??
Paine o ihana te tiedätte..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NÄIN ON??

19.10.2006 01:28

SAMA MIHIN USKOO,SAATANAAN, KUOLEE KAIKKI...
ja jos päästään kaikki taivaaseen,, niin mitä välii mitä tekee maan päällä,,
EI OO NÄIN

oosä tienny et voi saada synnit anteeks??
Mutta kun kukaan uskoton ei tiedä etkä sä
et raamattua ei järjellä ymmärrä kukaan
täytyy olla oikee uskoet ymmärtää
(on yks usko yks jumala)

USKO TULEE KUULOSTA
JA KUULO JUMALAN
SANAN KAUTTA

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Klic

25.10.2006 17:18

Wau!

Huippua että on ihmisiä, jotka uskaltaa sanoa mitä ajattelee! Vaikuttamismahdoollisuutesi ovat laajat ja olet oivaltanut asian ytimen! Hienoa, että Sinulta löytyy tahtoa vaikuttaa!! Uskon, että yhteiskunnassamme on paljon ihmisä, jotka haluaisivat vaikkuttaa - vaikuttaa oikeesti, oikeisiin asioihin! Rohkeus vain puuttuu suurelta osalta! Henri tsemppiä Sulle mitä suuremmissa määrin!

nim. Klic

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hopparimuija

11.12.2006 20:46

Oot khyl tosi hyvä.Ku rupee kuuntelee sun biisejäs ni ne pistää miettii.Lisää levyjä vaa :)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hoppityty*

8.6.2007 16:41

yeah asiaa ;)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

jennina

5.10.2007 21:55

hei pikku g olet ihanna

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Räppi-Teme

29.1.2008 17:59

Mitä teet nykyään ja palaatko julkisuuteen enää?
Sul on/oli hyvää musaa.
Toivon että palaat vielä mutta sehän on sun oma päätökses!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Lara93

5.2.2008 21:57

<Pikku G oot maailman söpöin poikaa sull on ihana musaa ja ääni!3

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

hyvä kamu

6.2.2008 14:51

olet super best laulaja. vaikka oon 10v tyttö niin mä oon sun super fani. sun laulut on parhaita, ihan tosi mul on kaikki mahdolliset sun levyt hyllys heti ekana.kuka on sun paras laulaja.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Super fani <3

14.2.2008 20:13

Moi Henkka! Oot ihan paras laulaja/räppäri! Toivon todellakin että palaat julkisuuteen Pikku G:nä! :D Oot maailman söpöin poika, ja ihan best! Oon ollu sun fanis alusta asti ja olen edelleen, vaikka et palaiskaan julkisuuteen kuuntelen aina sun laulujas.. Joistakin sanoituksista oon saanu oikeestaan vinkkejä jos on ollu vaikeeta. Mut muista et oot ihana ja usko ittees, toivottavasti nähään joskus keikoilla, ja TODELLAKIN PALAA JULKISUUTEEN HEI! <33333333333333333333333333

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ikuinan_pikku_g_fani

29.4.2008 16:58

s'ä oot ihana pikku g I love you

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Räppäri91

2.7.2008 22:44

Moro, pidä jätkä lippu korkeel! sun jutuis on oikeesti pointtii ja toivon että tuut jatkossa vaikuttaa paljo suomen asioihin, koska sä tiedät mitä nuoret tarvii ja mitä ei! oon ite tehny räppii nyt 2v ja yritän pyrkii sanotuksis kertoo nuorille samaa asiaa mitä sä ajat. jatka samaan malliin =)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pricella123

13.7.2008 20:22

tiesitkö et oot tosi söppö

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pricella123

13.7.2008 20:23

vastaako aina kysy myksiin ..

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Wilelelelelelel

17.7.2008 18:43

Pikku G miks et enää laula? oot ihan sairaan hyvä!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

NSCH

31.7.2008 13:54

Ei kaikkein kepuli hömöjen tarvitse päästä eduskuntaan, niitä on siellä 51
liikaa.
Ja lopuksi härskikevennys PikkuG istuu Ison D:n polvella ja laulaa Tahdon olla sulle hyvin hellä.....

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

cartza

29.8.2008 17:19

terve pikku g mie tykkäsin siun siit kylki kyljessä videost se ohjasi nuoria tosi hyvin ja esimerkkei täytyy olla aina miun pojat lähettää terveisii siulle marko 6v ja tapio 4v nuoriso kuuntelee siuta! jatka samaan malliin siult ootetaan uutta levyä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

marihoo

21.11.2008 19:31

moi gee-yhtye! onko levytyssopimus jo pitkällä? ja olisiko mahdollista kuulla, millä tyylillä jatkatte musiikin tekoa

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Mruu <33

6.9.2009 17:24

Siis rupesin tossa vähä aikaa sitte kuuntelemaa sun vanhoi biisei... NE OLI NIIN IHANII <333 tulee iha tippa silmää ku muistelee niitä ala-aste aikoja, kun kaikki jauho Pikku G:stä :)) Kyll sä jätkä osaat :DD Jos rupeet viel joskus tekee musaa, muista et sulla on paljo kannattajia.
Just mullaki soi tää "pikku juttuja" biitti, toiselta levyltä <3
Tää on nii mahtavaa settii.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

4850LU73LY

6.12.2009 16:15

miks Gee on tommonen saatanan Cheek kakkonen, eks sen pitäny nauraa tollasillee BLING BLING LIEKEISSÄ-räppäreille

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

pikku-G fani

10.2.2010 22:23

tykkään/rakastan pikku-G:tä

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

henna2

17.2.2010 10:44

moi!!!!!!! Kun olin 3-6V. Olin sun SSUUURRIIIII!!!!!!!!!! Ihailia! Oon tietty vielläkin. Kävin melk.jokaisella sun keikalla. Sitten jos en päässy niin kiukuttelin äitille..... OOT NIIN PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Iris89

7.12.2012 21:08

Henkka mä rakastan sua!

Terv. 23-vuotias nainen

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

harlem

28.5.2013 13:40

"Esimerkiksi Harlemissa voi kävellä kadulla ja joku heittää: “Mitä jätkä?

Mistä oot saanut tuollaiset vaatteet, vähän siistii.” " en nyt ihan jaksa uskoo tommoseen mun mielestä jo SÄ valkonen ihminen kävelet Harlemissa ni sielt vois tulla ase ohimol aika äkkii ja rahat ja puhelin ja kaikki arvokas katoo taskuist ja jos et tottele ni lähtee henki kaupan pääl
-.-

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi