Pikkumustaa magiaa

Nainen sanoo: ”Kerro minulle horoskooppimerkkisi, ja minä kerron, sovimmeko me toisillemme.” Mies sanoo:”Näytä minulle naistenlehti, jossa ei ole horoskooppia, niin minä näytän sinulle miestenlehden, jossa on.”

Meillä miehillä on aina ollut erikoinen mukaoikeus naureskella naisten horoskooppiuskolle, mutta pata kattilaa soimaa.

City-lehden uraauurtava kenttätutkimus paljastaa miehistä miehekkäimpien, kiekkotähtiemme, rituaaliuskon. Yksi pukee ensin aina vasemman luistimensa, toinen suostuu tulemaan jäälle vain viimeisenä, kolmas imee kahvia kellon tarkkuudella.

”Jääkiekkoilijat ovat taikauskoista väkeä”, tuleva maajoukkuevalmentaja Raimo Summanenkin myöntää.

En tiedä, onko asiaa tutkittu, mutta uskon, että muut ammattiryhmät, sanokaamme vaikka sairaanhoitajat, tuskin hakevat lisäuskoa huippusuorituksiin napittamalla paitansa juoponnappiin.

Niin, olisiko mahdollista, että nuoruutensa huippu-urheilulle uhranneet ovat keskimääräistä lapsenmielisempiä aikuisia?

Fiksulta vaikuttava, kaiken kokenut kiekkoilija Ville Peltonen ei suostu paljastamaan toimittaja Juhani Sirénille omaa taikatemppuaan.

”Sitten se ei enää pätisi”, hän toteaa vakavana kuin Väinämöinen.

P.S. Horoskoopista puheen ollen: Eräs yhteys huippu-urheilijoiden syntymäajan ja taivaankappaleen sijainnin välillä on todettu. Kun Mars on ns. G-alueella, todennäköisyys, että lapsesta tulee huippu-urheilija, on huikeat 0,0068%. Kun Mars on muualla, todennäköisyys on vain 0,0045%.

2 kommenttia

Storia

26.4.2003 20:57

Koska erityisesti City pitää asianaan usein puuttua ns. "huuhaa" uskontoihin sekä dumata astrologiaa, vaikkakin hienosti, kierosti ja epäsuorasti teen tarjouksen/ehdotuksen: lupaudun laatimaan päätoimittajalle ja toimituspäällikölle astrologiset tulkinnat ja kaupan päälle vielä numerologiset kartat. Suhonen voisi sitten julkaista otteita omasta tulkinnastaan ja kiistää sitä tekstiä mielin määrin; jollei sitten hiljenisi aiheesta tyystin=)

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

JanosPanosEmporio

6.5.2003 09:35

Pirun hyvä, että jotkut koittavat hieman suitsia näitä huuhaatieteitä. Mikään ei ole säälittävämpää kuin ihminen, joka ensimmäiseksi kysyy horoskooppimerkkiä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi