Playstationille voi ostaa VR-lasit ensi kuussa

PS4-konsoliin yhdistettävillä laseilla voi pelata muun muassa Gran Turismo Sportia ja Star Wars Battlefrontia.

Kuva: The PlayRoom VR Gameplay / Youtube

Virtuaalitodellisuus on yksi tämän vuoden selkeistä hittijutuista. Sitä käytetään monipuolisesti kampanjointiin, opetustarkoituksiin, huvipuistolaitteisiin, elokuvien katseluun ja tietenkin pelien pelaamiseen.

Playstation tuo markkinoille omalle PS4-konsolilleen yhdistettävät virtuaalitodellisuuslasit. Pleikkarin headsetit tulevat myyntiin Suomessa 13. lokakuuta ja niiden hinta on 450 euron paikkeilla.

Jos PS:n virtuaalimaailmassa halutaan käyttää käsiä, tarvitaan avuksi Sony Move -liikeohjaimet. Moni peli on istualtaan pelattava, mutta osassa peleistä voi myös liikkua. Liikkumavaraa PS:n laseilla on noin pari metriä, joka on huomattavasti pienempi alue verrattuna HTC Vive -lasien liikkumavaraan nähden.

Kuuleman mukaan PS4 enää tarjoa kaikista parasta tehoa VR-sovellusten pyörittämiseen, joten Sonylla on uuden konsolin julkaiseminen suunnitelmissa.

Kiinnostavinta tietenkin on, mitä pelejä laseilla pääsee pelaamaan. Alla olevassa videossa esitetään kymmenen VR-laseilla pelattavaa PS4-peliä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi