Pop Up -fillari kruisii Turun kaduilla

Luvassa ainakin tanssia, pelejä ja lukemista.

Myös pyörä voi olla Pop Up.
Myös pyörä voi olla Pop Up.

Turun kaupunki on tarttunut Pop Up -huumaan ja lyönyt trendikkään etuliitteen kaupunkia kiertävän fillarin yhteyteen. Pop Up -fillarilla liikkuva parivaljakko kantaa mukanaan liikunnan ja kulttuurin ilosanomaa.

Pyöräilevä parivaljakko koostuu liikuntapalvelukeskuksen edustajasta ja vaihtuvasta kulttuurin ja taidekentän edustajasta. Fillari saattaa kyyditä miimikon esiintymään talosi pihalle tai runoilijan runoilemaan runomuotokuvan itsestäsi. Mukana on myös kirjastokärry, josta voi lainata kesälukemista. Kohdalle osuessa, saatat päästä myös osaksi tanssiesitystä tanssitaiteilijan opastuksella. Samalla jaetaan tietoa Turun liikunta- ja kulttuuripalveluista.

Turun liikuntapalvelukeskuksen ja kirjaston yhteisen tempauksen tarkoituksena on viedä perinteiset palvelut pois piilosta ja tuoda ne asukkaiden luokse. Pop Up -fillari on osa kaupungin vapaa-ajan hallintokuntien EVIVA-toimintaohjelmaa. Liikunta, kulttuuri ja kaikenlainen harrastustoiminta tekevät tutkitusti hyvää. Siksi EVIVA on ottanut tehtäväkseen parantaa kaupunkilaisten hyvinvointia räätälöimällä alueellisia vapaa-ajanpalveluja enemmän kaupunkilaisten tarpeiden ja toiveiden mukaan. Samalla kaikkia kaupunkilaisia kannustetaan liikunnan, luonnon, kulttuurin ja muiden harrasteiden pariin.

Pop Up -fillarin tunnistat keltaisista liiveistä, mustasta kypärästä, pirisevästä kellosta ja pyörälaatikosta, joka voi pitää sisällään ties mitä.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi