PopUp Hotel: Yllättävää hotellimajoitusta tapahtumien ytimestä

Uusi majoituskonsepti pyrkii tarjoamaan kiinnostavia majoituskohteita festareiden ja muiden isojen tapahtumien lähistöltä.

Kuva: PopUp Hotel / Instagram

PopUp Hotel on uusi suomalainen hotellikonsepti, joka tarjoaa majoitusta yhteistyössä eri tapahtumajärjestäjien kanssa. Tarkoituksena on tuoda tapahtumien kävijöille uusia, kohtuuhintaisia majoitusvaihtoehtoja lähellä tapahtumien ydintä.

Toistaiseksi PopUp Hotel on järjestänyt majoitusta tänä kesänä Lahden Summer Upissa ja Pori Jazzeilla ja molemmat pilottihankkeet myytiin loppuun. Tulevien tapahtumien listalta löytyy toistaiseksi vasta Lahden hiihdon MM-kisat ensi talvena. Parhaimmillaan Pop Up Hotel -konsepti lähtee lentoon ja tarjoaa uusiokäyttöä esimerkiksi lukuisille tyhjille liikekiinteistöille.

”PopUpHotel.fi syntyi yksinkertaisesti tarpeesta. Olemme monia vuosia vastanneet mm. Pori Jazz tapahtuman catering-palveluista ja aina on tullut tarvetta lisämajoituksesta” kertoo idean isä Vanajanlinna Groupin toimitusjohtaja Pekka Vihma.

”Yksi ilta yhdessä Kustom Promotionin Mikko Kittelän sekä oman ryhmän kanssa tänä keväänä tuotti tämän konseptin”, Vihma täsmentää idean syntyä.

Tänä kesänä ollaan vasta pilottivaiheessa ja testialustoina on käytetty oppilashotellia ja tyhjää toimistorakennusta. Tarkka suunnittelu ja avoin yhteistyö valvovien viranomaisten kanssa on mahdollistanut konseptin synnyn.

“Seuraava isompi kokonaisuus toteutetaan ensi talven Lahden MM-hiihtokisojen yhteydessä. Tuohon tapahtumaan on nyt sovittuna reilun 300 vuodepaikan PopUpHotel. Toiminta tulee laajenemaan kesäkaudelle 2017 useampaan tapahtumaan mm. Neste Oil Ralliin Jyväskylään”, lupaa Vihma.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi