Powder Surf 2012 - Koffin puiston hämmentävä talvirieha

Lumilautailijat, surffarit ja sekalainen joukko julkkiksia tapahtuman vetonauloina.

Powder Surfissa on mukana Finnsurf-dokkarista tuttuja Suomi-surffareita.
Powder Surfissa on mukana Finnsurf-dokkarista tuttuja Suomi-surffareita.

Powder Surf 2012 -tapahtumaa mainostetaan "kreiseinä surffibileinä keskellä Stadia". Kreisiä on ainakin tapahtumaan kutsuttujen kaarti. Mukana on Suomen ykköslaskijoihin kuuluvat Eero Ettala, Miikka Hast ja Janne Lipsanen sekä suomisurffarit Kalle Carranza, Paco Tamminen, Aija Korhonen ja Tiina Koponen.

Lautaveikot ymmärtää, mutta muiden julkkisten rooli tapahtumassa jää epäselväksi. Mukaan on kutsuttu BB-juontaja Elina Viitanen, Radio Aallon Ellen Jokikunnas, Raptorin Jufo, hevi-Ari Koivunen, Duudsonit, rock-bändi 15 Minutes Before the Dive ja näyttelijä Roope Salminen. Lista kuulostaa kokoelmalta kavereita, jotka on saatu kokoon lähettämällä massakutsu kaikille suomalaisille julkkiksille ja katsottu sen jälkeen, ketkä kutsuun vastaavat.

Lauantaina 18. helmikuuta järjestettävän tapahtuman ohjelma jatkaa hämmentämistä. Luvassa on mäenlaskua vapaavalintaisella välineellä, surffiburgeria ja chilikaakaota. Tietysti paikalla on myös poni. Tapahtuman juontaa Cristal Snow yhdessä CUBA!n Millionaire Mamojen kanssa. Tiedotteessa neuvotaan ottamaan messiin myös saunakamppeet, sillä Asenne Surf ja Bacardi-Martini Finland roudaavat paikalle Asenne Span.

Bileiden kattaus olisi ymmärrettävä, jos tapahtuma olisi suunnattu lapsiperheille."Kreisit bileet" jatkuvat kuitenkin CUBA!-yökerhossa aamuneljään, joten sinne ei ainakaan lapsilla ole asiaa. CUBA!n Surffigaalaan pääsee jonon ohi pukeutumalla surffiteeman mukaisesti ja gaalassa palkitaan Cristal Snown johdolla parhaat laskut ja laskuvälineet.

Bileiden pohjimmaiseksi tarkoitukseksi on kirjattu tuottaa lämpöä, aurinkoa ja hyvää fiilistä kylmään talvisesonkiin. Lämpöä ja aurinkoa järjestäjät tuskin pystyvät takaamaan, mutta niiden osuessa kohdalle hyvä talvifiilis on mahdollinen saavuttaa tällaisellakin, vähintäänkin sekavalla kattauksella. Loppujen lopuksi ne bileet, joiden sisältö ei ole ennalta tuttu tai kiveen kirjattu, ovat usein kaikista parhaat.

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi