Rahalla ei saa leikkiä

Eurooppa lähes vararikossa! Nyt toimintaa tai kol­mosasuntoani ei osteta pyyntihintaan.

Kirjoittaja kuuluu kirkkoon hiljaisuuden aikaan (22–07).
Kirjoittaja kuuluu kirkkoon hiljaisuuden aikaan (22–07).

Eurooppa on vararikon partaalla. Vaaditaan nopeita toimia tai Espoossa sijaitseva kol­mosasuntoni uhkaa jäädä myymättä pyyntihintaan.

Ensin on pelastettava Kreikan ja muiden kriisivaltioiden talous. Esitän yksinkertaista mutta kaunista teoriaa, joka ei voi mennä pieleen.

Etsitään jostain kreikkalainen, joka vuokraa Suomesta kohtuullisen kokoisen tontin. Sitten tuo kreikkalainen hankkii kaksi uutta kreikkalaista ja vuokraa tontin heille puoliksi, mutta pyytää kummaltakin 60% alkuperäisestä hinnasta. Ylijääneestä osuudesta hän maksaa puolet meille korkoina ja pitää loput itsellään.

Kyseessä ei ole pyramidihuijaus, sillä vuokrattava tontti on oikeasti olemassa. Näin saadaan budjetit ojennukseen ilman että kenenkään tarvitse lainata rahaa mistään.

Toisekseen on turvattava suomalaisten elintaso. Se onnistuu parhaiten lisäämällä maahanmuuttoa ja velvoittamalla kaikki uudet kansalaiset syömään kotimaista ruokaa. Tällöin halvan työvoiman määrä lisääntyy ja suomalaisen ruuan menekki kasvaa, mikä puolestaan laskee sen hintaa.

Kaikki voittavat.

Tulee kuitenkin huomata, että maahanmuuttajista on hankkiuduttava eroon ennen kuin he alkavat sairastaa tai joutuvat eläkkeelle. Luodaan siis kymmenen vuotta kestävä määräaikaissuomalaisuus, jonka jälkeen musulmaani saa luvan kipittää takaisin kotikonnuilleen.

Tämän hankkeen yksityiskohtien selvittäminen voidaan jättää ulko- ja valtiovarainministeriön harteille. Sitä vartenhan sinne niitä virkamiehiä on palkattu.

Haluaisin kuulla poliitikoilta, miten tällaiseen tilanteeseen on päädytty. Suomi ei ole koskaan hyötynyt eurosta mitään. Olisin ostanut kaikki kotini kalliimmillakin hinnoilla ja lomani ovat suuntautuneet New Yorkiin, jossa eurosta ei ole mihinkään.

Onko kohtuullista, että suomalainen veronmaksaja joutuu auttamaan muiden maiden veronmaksajia? Eivät hekään ole tehneet mitään meidän hyväksemme.

Tuskin on saksalaisten tai ranskalaisten pankkien rahaa suomalaisissa pörssiyhtiöissä.

Niin kuin isävainaalla oli tapana sanoa: venäläisen vekseli ei kelpaa kuin Lappeenrannassa ja sielläkin vain maakauppoja tehdessä. Tämä viisaus on hyvä pitää mielessä.

2 kommenttia

jyrksisr1

29.5.2012 02:21

Ei saa rahalla leikkiä ei, paitsi jos sattuu olemaan poliitikko.

http://www.pikavippi.ws/risicum

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

mikkovantaalta

29.5.2012 02:42

Pahimpaan rahaleikkiin löytyy tietysti aina tällaiset firmat:

http://www.pikavippi.ws/easy-credit

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi