Ravintolaruoan kotiinkuljetuspalvelu foodora laajentaa toimintaansa Pohjois-Helsingissä

Pyörälähetit kuljettavat nyt Lehtisaaresta Etelä-Haagaan ja Kumpulaan asti.

Kuva: Petri Lyytikäinen

Foodoralla menee nyt lujaa. Helmikuun alussa ravintolaruoan kotiinkuljetuspalvelu aloitti toimintansa Turussa ja Tampereella. Nyt vuorossa on uusien alueiden valtaus Helsingissä. Aiemmin Lauttasaari-Meilahti-Arabia -akselille rajoittunut toimitusalue laajenee kertarysäyksellä, kun mukaan tulee iso alue Luoteis- ja Pohjois-Helsingistä. Samalla palvelun aukioloajat laajenevat.

“Saamme jatkuvasti palautetta ja toiveita palvelun suhteen, erityisesti toimitusalueista. Olen iloinen, että voimme nyt helpottaa esimerkiksi monien lapsiperheiden arkea uusilla alueilla”, foodoran Suomen toimitusjohtaja Ville Vasaramäki kertoo.

Foodoralla on Helsingissä mukana nyt yli 150 ravintolaa. Uusia liittyy palveluun jatkuvasti.

“Tavoitteemme on palvella mahdollisimman montaa suomalaista. Foodora tuo vaihtoehtoja arkeen ja juhlaan. Oli kyse illanvietosta ystävien kesken tai itsensä hemmottelusta vaikkapa sushilla, me olemme helppo ja nopea ratkaisu”, Vasaramäki sanoo.

Palvelun kautta asiakas voi tilata ruokaa lempiravintoloistaan kotiin, työpaikalle tai käytännössä minne vaan. Älykkään algoritmin ja kaupunkiympäristössä nopeiden pyörälähettien ansiosta ruoka saapuu asiakkaalle noin puolessa tunnissa tilauksen tekemisestä.

Maaliskuun alussa palvelu laajentui seuraaville alueille: Lehtisaari, Kuusisaari, Meilahti, Munkkiniemi, Munkkivuori, Pikku-Huopalahti, Etelä-Haaga, Kumpula, Käpylä, Arabianranta, Annala.

Uudet aukioloajat:
  • ma-pe klo 10.00-21.30
  • la klo 11.00-21.30
  • su klo 12.00-21.00

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi