Reetta Vahanen ja Sonja Salli

Sonja Sallin ja Reetta Vahasen bucket list pitää sisällään matkustelua.

Reetta Vahanen ja Sonja Salli juttelevat mielellään meikeistä, mutta neuvoja kannattaa kysyä kosmetiikan kemiasta.
Reetta Vahanen ja Sonja Salli juttelevat mielellään meikeistä, mutta neuvoja kannattaa kysyä kosmetiikan kemiasta.

MTV Finlandilla viime vuoden lopulla käyntiin pyörähtänyt MTV Bucket list kiertää ympäri Varsinais-Suomea ja tutustuttaa katsojia outoihin paikkoihin ja tilanteisiin. Juonatajana toimiva Axl Smith saa pian seurakseen kaksi Turun AMK:n opiskelijaa, kun Reetta Vahanen ja Sonja Salli tulevat mukaan juontopuuhiin. Naiset eivät ole vielä päässeet kuvaamaan yhtään jaksoa, mutta kaksikko odottaa tulevaa innoissaan:

"Pelkäämme joutuvamme hengenvaarallisiin tilanteisiin sekä Varsinais-Suomen oudoimpiin paikkoihin," Reetta nauraa.

Varsinais-Suomi on aika narsistinen nimi maakunnalle. Mikä siellä muka on erityisen hienoa?

"Ihmisillä on täällä jalat maassa. Varsinais-Suomi ja etenkin Turku on mahtava paikka nuorelle opiskelijalle: meitä opiskelijoita on täällä paljon ja porukka on hirmu aktiivista ja yhteisöllistä. Erilaisia tapahtumia järjestetään koko ajan ja vipinää riittää. Vaikka tulisi uudelta paikkakunnalta, saa varmasti nopeasti uusia tuttavia ja verkostot kasvavat kuin huomaamatta. Erityisen hieno on myös Turun jokiranta kesäaikaan. Aurinkoisena päivänä tai lämpimänä kesäiltana saattaisi kuvitella olevansa ulkomailla, niin tunnelmallisen kaunis se on."

Kuka on ihanin: Axl Smith, Axl Rose vai Axel Foley?

"No tietenkin Axl Smith. Axlin huumorintaju ja heittäytymiskyky on ihan omaa luokkaansa. Ehdottomasti paras karisma. Voiko tähän edes vastata muuta?"

Olette molemmat estenomiopiskelijoita. Kyselläänkö teiltä paljon kauneusvinkkejä?

"Jonkun verran. Ainakin meistä saa varmasti juttukaverin uusimmista trendeistä ja tuotteista puhuttaessa! Vinkkejä sen sijaan voisi kysellä etenkin innovoimisesta, kosmetiikan kemiasta, markkinoinnista sekä tiimeissä opiskelemisesta – niistä meidän opinnot pääasiassa koostuu. Keskitymme siis pääasiassa likketoiminnan saloihin."

Mitä kaikkea omalta bucket listiltänne löytyy?

"Ainakin seuraavat asiat: surffaamaan opettelua (mielellään Balilla), yrityksen perustaminen, valokuvaamisen ja ranskan kielen opettelu, laskettelureissu Alpeilla, käydä sovittamassa hääpukuja ilman aikomustakaan mennä naimisiin, sekä syödä mahdollisimman paljon kaikkia herkkuja, maailmanympärysmatka, puolimaraton, laskuvarjohyppy, road-trip Euroopassa tai jenkeissä, reppuretki Aasiassa. Paljon siis matkailuun liittyviä juttuja tulee mieleen."

Aiotteko jatkossa luoda uraa median parissa tai peräti TV:ssä?

"Eletään päivä kerrallaan ja nautitaan hetkestä. Yksi projekti kerrallaan ja sen jälkeen nähdään mihin tulevaisuus vie. Eihän sitä koskaan tiedä!"

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi