Roastin synttärit Tampereella

Syntymäpäivän lähestyessä Roastissa on tehty perusteellinen uudistus erityisesti ruokalistaan.

Ravintolapäällikkö Anitta Lahtinen uskoo Roastin tulevaisuuden näyttävän lupaavalta.
Ravintolapäällikkö Anitta Lahtinen uskoo Roastin tulevaisuuden näyttävän lupaavalta.

Ei pelkästään ruokapaikka

Roastille tulee ensimmäinen vuosi täyteen marraskuun lopussa, ja ravintola viettää syntymäpäiväviikkojaan 21.–27. päivänä marraskuuta. Syntymäpäivän lähestyessä Roastissa on tehty perusteellinen uudistus erityisesti ruokalistaan. 

 "Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman monipuolista ruokaa. Emme ole mikään pelkkä à la carte -paikka", Roastin ravintolapäällikkö Anitta Lahtinen korostaa. Erikoisuutena ruokalistalla on 1,3 kilon possun potka.

Ruokalistan uudistamisen lisäksi Roast pyrkii uudistamaan imagoaan. Lahtisen mukaan Roast ei ole vain ruokailupaikka, vaan hän haluaisi houkutella paikalle myös juomakansaa ja luoda ravintolasta paikan, jonne nuoremmatkin voisivat tulla viettämään iltaa.
Roast, Tammelan Puistokatu 34

931:lle vuosi täyteen

Kehräsaaressa muun muassa Arthouse Cinema Niagaran läheisyydessä toimiva Ravintola 931 viettää marraskuussa 1-vuotissyntymäpäiviään. Tarkalleen ottaen vuosi tulee täyteen tälle tanssimusiikki- ja dj-meininkiä tarjoavalle paikalle 18. päivänä marraskuuta.
Ravintola 931, Kehräsaari B

Stefan'sissa uusia viinejä

Kuuluisan suomalais–amerikkalaisen kokin Stefan Richterin alulle panemaan Stefan’s Steakhouseen on saapunut marraskuun alussa uusia viinejä. Uusia makuja on haettu muun muassa Ranskan Bourdeauxista, ja mukana on myös kalifornialainen huippuviini.
Stefan’s Steakhouse, Kehräsaari

1 kommentti

Asiakas_nomore

22.11.2011 10:22

Onko ravintolapäällikkö lukenut esim. Eat.fi:n arvosteluja paikasta? Ilmeisesti tiettyjä ongelmia ei ole edes yritetty korjata (esimerkkinä vedet eteen, odota 35-45 minuuttia seuraavaa etappia).

Paikka ei ansaitse mitään suurempaa haloota. Mediumia ei kannata tarjota tilaustilanteessa, elleivät kokit sitä myös osaa tehdä.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi