Saako tälle edes nauraa: 12 kauheaa asiakaspalvelukokemusta

Kuka vaihtaa tamponin sovituskopissa?

Kuva: orelphoto / Fotolia

Jokainen asiakaspalvelutyötä koskaan tehnyt on varmasti kohdannut vähintään pari vaikeaa asiakasta. Tämä kokoelma hankalia asiakaskohtaamisia saa kuitenkin suurimman osan niistä vaikuttamaan mukavilta ja kohteliailta tapauksilta.

1. Asiakas valitti eräälle työpaikkani tarjoilijalle siitä, että hänen jäävetensä oli liian kylmää ja pyysi, että sitä lämmitettäisiin mikroaaltouunissa. Asiakas oli erittäin tuohtunut tarjoilijan palatessa vain lasillisen vettä kanssa.

2. Kun tein töitä tarjoilijana, eräs tyttö pyysi juustohampurilaista ilman juustoa. Vastasin ”Eli hampurilainen?”, johon hän ”Ei, vaan juustohampurilainen ilman juustoa.”

3. Työskentelin terveysruokakaupassa ja kauppaan astui nainen, joka halusi ostaa paikallisia luomuappelsiineja vannoen, että oli ennen ostanut niitä liikkeestämme. Tämä tapahtui helmikuussa… Ja asumme Kanadassa.

4. Claire’s -koruliikkeessä on katossa peilejä näpistelijöiden varalta, ja kerran näimme 14-vuotiaan tytön piilottavan korvakorut JÄÄTELÖTUUTTIINSA. Kun otimme asian puheeksi hänen kanssaan, hän söi jäätelön niin nopeasti ettemme sormea ehtineet nostaa. Sanoimme hänelle, että hän voi voi pitää korvakorut kun ne tulevat ulos… Jos tulevat. Toivottavasti sisäelinten reikiintyminen oli sen arvoista.

5. Olin töissä kirjakaupassa ja pari kertaa kuukaudessa joku luuli olevansa kirjastossa. Jouduin kerran viemään asiakkaan ulos katsomaan kauppamme kylttiä, koska hän oli aivan varma, että oli kirjastossa ja minä väärässä.

6. Olin töissä McDonaldsilla, ja eräs nainen kysyi, miksi hänen jääkahvinsa tarjoiltiin kylmänä eikä kuumana.

7. Työskentelen pankissa, ja eräs asiakas esitti henkilöllisyystodistusta pyydettäessä putkimiehen henkilökorttinsa. Kun sanoin hänelle, ettei se ollut hyväksytty henkilöllisyystodistus hän vastasi: ”Teillä on teidän sääntönne, ja minulla omat sääntöni.”

8. Eräs nainen toi papukaijansa mukaan kenkäostoksille.

9. Olin töissä Forever 21-vaateliikkeessä. Vaikka työkaverini olivat ihania, asiakkaat osasivat tehdä työstä maanpäällistä helvettiä. Aloitin erään vuoron soivtuskopeilla vain huomatakseni että joku oli vaihtanut tamponinsa ja jättänyt kaiken – mukaanlukien verestä läpimärän tamponin – sovituskopin lattialle.

10. Työskentelin floristina 14 vuotta. Ette uskokaan, millaisia tilauksia ihmiset välillä tekivät, mutta yksi tapaus on jäänyt mieleen yli muiden. Juuri tällaisia tapauksia käy toisinaan, mutta tämä mies todella suututti minut. Ystävänpäivänä hän tuli tekemään kaksi tilausta kahdelle eri ihmiselle; yhden vaimolleen ja yhden rakastajatterelleen. Hän oli todellinen kyrpä ja jankutti koko ajan siitä, miten tärkeää oli etteivät lähetykset menisi sekaisin. Kuunneltuani usean minuutin hänen selitystään siitä miten kykenemätön olin hänen mielestään, lupasin ettei virhettä tapahtuisi. Paitsi, että tapahtui. Hänen vaimonsa sai kukkalähetyksen joka oli osoitettu hänen rakastajattarelleen ja toisin päin. Ehkä jos hän ei olisi lähettänyt vaimolleen kolmea neilikkaa samalla kun hänen tyttöystävänsä oli määrä saada tusina ruusuja, olisin ollut vähemmän ”hajamielinen”.

11. Työskentelin viime vuonna Forever 21-vaateliikkeessä ja näin Black Friday -alennuksissa kahden naisen tappelevan paidasta. Loppujen lopuksi he repivät paitaa niin kovaa, että se repesi kahtia. Selvisi, ettei paita edes ollut alennuksessa.

12. Asiakas heitti minua tänään henkarilla, koska hänen kokonsa oli meiltä loppu.

Lähde: Vivas / Buzzfeed

1 kommentti

Erkki Einari jo-99

5.1.2017 20:51

Mistä te keksitte näitä internettiä vanhempia juttuja? Seuraavaksi jippii.fi:n keskustelupalstan parhaat?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi