Salar Moraweji

Se sama BB-Salar.

BB-Salar ei seuraa tosi-tv-ohjelmia:
BB-Salar ei seuraa tosi-tv-ohjelmia:

Tämän kauden Big Brotherissa pääpalkintoa muiden mukana tavoitteli Iranissa syntynyt, mutta sittemmin turkulaistunut Salar Moraweji. Mies oli talon valopilkku ja sai mm. Big Brotherilta erityisen salatehtävän talossa olonsa aikana. Salar häädettiin talosta lopulta muiden kilpailijoiden toimesta. Katsojille mies jäi ehkä parhaiten mieleen käytännön pilasta, josta mies todella kimpaantui. Talossa Salarilla oli peliä usean eri naisen kanssa, mutta talosta poistuttuaan hän myönsi, ettei ollut ihastunut kehenkään.

Onko vienti yöelämässä lisääntynyt julkisuuden myötä?

"Ei se vienti mihinkään suuntaan ole muuttunut. Sama kaveri mä olen edelleen ja saman näköinen, käynyt vaan BB:ssä kääntymässä tässä välillä. Totta kai ihmiset tulee yöelämässä ja kaupungilla enemmän juttelemaan mulle, mutta silloin puhutaan Big Brotherista ja arkielämästä yleensä, ihan niitä näitä."

Ihailet jalkapalloilija Lionel Messiä. Olisiko Argentiinan pitänyt voittaa MM-kulta viime kisoissa?

"Lionel Messi on jalkapallon jumala ja samalla mun todella suuri idoli! Mutta Espanja on mun lempijoukkue ja sehän voitti MM-kisat, joten oikeaan paikkaan se voitto lopulta meni."

Oliko kameroiden ympäröimänä vaikeaa elää, vai tottuiko niihin nopeasti?

"Kyllä ne kamerat unohtuivat aika äkkiä. Itse muistin kamerat ensimmäisen viikon ajan, toisella viikolla en muistanu niitä sitten enää ollenkaan."

Oliko sinulla jonkinlainen suunnitelma palkintorahoille, huimalle 50 000 euron päävoitolle?

"Mulla on itse asiassa liikesuunnitelma valmiina ja siihen palkintopotti olisi ollut hyvä käsiraha. En kuitenkaan paljasta liikesuunnitelmaani!"

Kuka talon asukkaista oli mieluisin kaveri? Ketä inhosit?

"Mikael ja Sebastian on ihan ykkösiä! Ne on parhaat ikinä. Ei talossa ollut ketään, jota olisin inhonnut. Jokainen asukas oli jotenkin tärkeä mulle, mutta Tanjan kanssa jutut ei vaan olleet samalla aaltopituudella."

Sinulla on yli 1500 fania Facebookissa. Onko suunnitteilla kenties fanitapaamisia?

"Ensinnäkin erittäin suuret kiitokset kaikille, jotka on äänestäneet ja tukeneet mua! Kyllä tulevaisuudessa voisi ehkä tapaamisen järjestää, en osaa vielä sanoa sen tarkemmin."

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi