Sisuskalut uusiksi

Kolumni.

Lisäksi kirjoittajia vituttaa NHL-pelien pelaaminen Suomessa (koskee versioita 1993-2093).
Lisäksi kirjoittajia vituttaa NHL-pelien pelaaminen Suomessa (koskee versioita 1993-2093).

Suomalaiset ovat aina asuneet mitä järkyttävimmissä luukuissa. Asiaintila ei ole muuttunut, mutta nykyään kammottavia sisustusratkaisuja koitetaan perustella sillä, että ne on tehty tarkoituksella. Ja siihen tarjotaan kiusallisen hyvät puitteet.

Mukavanhaa romua myyvät sisustuskaupat

Näitä paskoja on näköjään perustettu joka ainoaan kivijalkaan. HYI HELVETTI NIITÄ KERMANVÄRISIÄ KIPPOJA, JOISSA LUKEE JOKU “CORNFLAKES” KYLJESSÄ!!!

Tuhannet kodintuunausohjelmat

Suurinta paskaa riippumatta siitä, myöntävätkö ko. ohjelmien tekijät, että tarkoituksena on tuottaa maksimaalinen vitutus ohjelmia katsovien lehmien (tai hinttien) puolisoiden kukkaroille. Joka tapauksessa kehotamme ohjelmien tekijöitä ahtamaan ne tuoksukynttilät ahteriinsa.

Ohjeilla asuntojaan sisustavat säälittävyydet

Jos ei osaa itse mitään, eikä ole omaa mielipidettä mistään, niin kannattaisikohan vaan jättää homma tekemättä? Ei voi olla niin vaikea maalata seinää punaisella ja ostaa Lokki kattoon ihan omin voimin.

Yki Nummen Lokki-valaisin

Kyseinen paskalimppu edustaa naisten joukkoharhaista luonnetta parhaimmillaan. Viisi vuotta sitten niitä ei ollut kenelläkään, kun taas nykyään sellainen killuu kaikkien ”omannäköistä kotiaan” rakentavien lorttojen katossa. Hävetkää.

Muu sisustus- ja designromu

Kustiin muuten just sun Aalto-vaasiis!

Ovikranssit, koristetyynyt ja sisustustikkaat, jotka eivät johda mihinkään

KOHTA SAAT TURPAAN, OUJEE!

Kateelliset asuntomessuvieraat

"Jotenkin tosi paljon turhaa tilaa täällä." Se hervantalainen kolmen neliön roskis on tosiaan paljon kodikkaampi kuin 300 neliön omakotitalo uima-altaalla!

Tyypit, jotka tilaavat Hobby Hallista

Käykää joskus paikallisessa postissanne ja vilkaiskaa sinne pakettihyllylle. Hei pellet, MITÄ se sieltä tilaatte?

3 kommenttia

ItseVapaus

30.10.2010 23:33

#Kyseinen paskalimppu edustaa naisten joukkoharhaista luonnetta parhaimmillaan. Viisi vuotta sitten niitä ei ollut kenelläkään, kun taas nykyään sellainen killuu kaikkien ”omannäköistä kotiaan” rakentavien lorttojen katossa. Hävetkää.#

Juurikin näin. Erehdyin yksiin tupareihin paki kuukautta sitten. Sain käteeni kaljan josta ilahduin. Mutta se maistui melkein yhtä imelältä kuin kyseisen kämpän sisustus. Kaikkein imelin oli Emäntä joka YLPEÄNÄ esitteli trendikkäinä pitämiään halpoja (uudella luottokortilla ostamiaan) sisustuselementtejä. Kiusaantuneena otin vielä yhden huikan "oluestani" ja karkasin alakerran Baariin ja tilasin Oikean KYLMÄN tumman Oluen. ja yritin unohtaa edellisen puolituntisen elämästäni. Tämä kolumni toi sen taas mieleeni.

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

keikkakalenteri

1.9.2011 00:48

Kiroilu on taitolaji. Tämä ei sitä osaa, siltä puuttuu rytmitaju. Eikä ihmisten haukkuminenkaan suju sen paremmin. Mautonta, mutta sopii tyyliiisi erinomaisesti, näkemyshän ratkaisee? Hesarin toimittajakoulun jälkeen et ole kirjailijanuraa ajatellut? Ja kerro ihmeessä mistä sinua voisi seurata esittelemässä seuraavaa kolumniasi lukupiirillesi ja olette innostuneita. Ja kutsu vanhempasi myös!

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

ArjaVesalainen

8.9.2011 12:17

Hei, City lehden ja muiden julkaisujen sisustusartikkeleiden lukijat, aiheesta intoutuvat!

Jokainen on näköjään omaa mieltä rakennetusta ympäristöstä, arkkitehtuurista, asumisesta. Mielipiteet vaikuttavat olevan rehellisesti yksilöllisiä. Todellisuus on rauhoittava sillä kotimaiset asumisstandardimme ovat muotoutuneet akateemisen tutkimuksen, arkkitehtuurin, rakennustekniikan ja insinööritieteen liitoksi.

Ovikransseja ja muita ehkä häiritseviä asioita kannattaa tutkia pelkästään juridisessa mielessä, jättää makuasiat jokaisen päätettäviksi ja hallittaviksi. Kuka mistäkin kiusaantuu.. eikö olekin mukavaa olla lämpimässä, kun talvi alkaa?

Vastaa kommenttiin

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi juttua

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi